Gönderi tarihi: 24 Mart , 2010 15 yıl açtım radyoyu Görüntü var ama ses yok... Üstelik radyonun linkini de koymamışsın... http://site.mynet.com/raninsesi/radyo.html
Gönderi tarihi: 24 Mart , 2010 15 yıl baktım kimse gelmiyo tvyi karıştırırken es esi gördüm onu izleyim dediydim
Gönderi tarihi: 28 Mart , 2010 15 yıl baktım kimse gelmiyo tvyi karıştırırken es esi gördüm onu izleyim dediydim Görsünler işte;"verin ben yapayım yayın" diyorum,"huysuzsun gelen gideni tartaklarsın" deyip vermiyorlar. Bi eli işte bi eli oynaşta olmaktan iyidir huysuz olmak ama radyonun sahibesinin kafası çalışmıyo ben napimm. na to kafa na to mermer
Gönderi tarihi: 5 Nisan , 2010 15 yıl Deli biz dururken yayin yapmak senin neyine.. Sen kim yayin yapmak kim heheheyttt biz dururken sana sirami gelir tey tey tey
Gönderi tarihi: 5 Nisan , 2010 15 yıl Deli biz dururken yayin yapmak senin neyine.. Sen kim yayin yapmak kim heheheyttt biz dururken sana sirami gelir tey tey tey Sen ortadan kaybolunca meydan deliye kaldı, nerelerdesin sen...
Gönderi tarihi: 5 Nisan , 2010 15 yıl Tatildeydimmmmmm iyi iyi allah içine sindirsin, bi sorun olmadığına sevindim...
Gönderi tarihi: 5 Nisan , 2010 15 yıl iyi iyi allah içine sindirsin, bi sorun olmadığına sevindim... Deliler nezaman bir sorunu dert etmislerki kendilerine bugun sorun olsun
Gönderi tarihi: 5 Nisan , 2010 15 yıl Deliler nezaman bir sorunu dert etmislerki kendilerine bugun sorun olsun Evet haklısın allah hastalık vermesin yeter ki...
Gönderi tarihi: 8 Nisan , 2010 15 yıl Accchhh tuh tuh yayindayiz duyrulur achhtuhh tuhh kapidan iceri girerken sag ayaginizla girmeyi deneyiniz yoksa dis kapinin mandali olurusunuz haaa giris ucretlidir demedi demeyin
Gönderi tarihi: 8 Nisan , 2010 15 yıl seni ablama dicem radyoyu açtı beni almadı dicem seni djlikten alsın
Gönderi tarihi: 8 Nisan , 2010 15 yıl puhahaha Ablanmi sor bir ablana o gelebiliyormuki radyoya ona radyo yasagi var
Gönderi tarihi: 8 Nisan , 2010 15 yıl puhahaha Ablanmi sor bir ablana o gelebiliyormuki radyoya ona radyo yasagi var ben çalarsam yasağı dinlemez gelir
Gönderi tarihi: 15 Nisan , 2010 15 yıl seni ablama dicem radyoyu açtı beni almadı dicem seni djlikten alsın Onun yayınına bi tek ben giremiyorum sanıyordum puhahaha Ablanmi sor bir ablana o gelebiliyormuki radyoya ona radyo yasagi var sen çift anahtar vurursan kapıya... ben çalarsam yasağı dinlemez gelir vız gelir bana yasaklar, yasakta neymiş... Hadi sizden ses çıkmayacaksa radyoyu açıcam, biraz kafa dağıtmaya ihtiyacım var....
Gönderi tarihi: 15 Nisan , 2010 15 yıl Hadi gelin neyse ben acayim size yayin yapayim bugunluk djlik yapayim
Gönderi tarihi: 15 Nisan , 2010 15 yıl hihi Kapilari kitlemeyi unutma Yayında sen mi varsın radyoyu açamıyorum... giremiyorum da...
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için ŞİMDİ OTURUM AÇIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.