Gönderi tarihi: 24 Ocak , 2010 15 yıl Paris beni göremedi ama sesimi duydu bu gece ayıptır söylemesi...
Gönderi tarihi: 4 Şubat , 2010 15 yıl Ahada simdi ben actim radyoyu http://site.mynet.co...sesi/radyo.html
Gönderi tarihi: 6 Şubat , 2010 15 yıl Iste bende ona sasidum Bence Benim baglanti sen ust duzey yonetici oldugun icin kabul etmiyor seni radyoya
Gönderi tarihi: 6 Şubat , 2010 15 yıl Iste bende ona sasidum Bence Benim baglanti sen ust duzey yonetici oldugun icin kabul etmiyor seni radyoya Evetttt ben bunu niye düşünmedim... Üst yüzey yöneticilik haklarımı kullanıp seni koltuğundan indirirdim şimdi ama oğlumu uyutmaya gidiyorum... Kolay gelsin...
Gönderi tarihi: 10 Şubat , 2010 15 yıl 2 gündür yayın falan yok, ne yapıyorsanız artık hadi bi parti verinde gelek yaww
Gönderi tarihi: 12 Şubat , 2010 15 yıl music music yayindayiz basi bos birakmamak lazim deyilmi Allahhh senden bi kere razı olsun.... Gelip dinyemesem de... Radyoooo bizim radyomuzdurrrrrr....la la la la la laaaaa....
Gönderi tarihi: 12 Şubat , 2010 15 yıl Puhaha bende simdi o sarkiyi caliyorum sana 40 gun radyosuz hapis..
Gönderi tarihi: 12 Şubat , 2010 15 yıl Pardon neyi RTUK kapiyor anlamadim "sana" yazdığını sonradan gördüm...iyide ben zaten hep radyosuzumm...kapının önündeyim hep, ama kapı duvar...
Gönderi tarihi: 13 Şubat , 2010 15 yıl gece yayını ne yaw burda o saatlerde uyuyan dünya güzeli bi insan var daha erken saatler lütfen
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için ŞİMDİ OTURUM AÇIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.