Misafir S.e.t.h Gönderi tarihi: 26 Temmuz , 2009 Gönderi tarihi: 26 Temmuz , 2009 Yayın tam gaz sürüyor Alıntı
Φ zeyynepp Gönderi tarihi: 27 Temmuz , 2009 Gönderi tarihi: 27 Temmuz , 2009 Yetisemiyorumda bahanemi ... Istesen yetisirsinki ... hadi diyelim sen yetisemiyorsun ya digerleri.. Insanda biraz merak olur meraktan catlar niye bukadar reklam yapiliyor ne olup bitiyorda boyle reklam yapiliyor diye insan catlar meraktan yine gelip bir bakar begenmeyen tekrar cikar bundan sonra reklam meklam yok ... Meraksiz uyeler... yetişemiyorum bahane değil,zaten bahane olsun diye de söylemedım...sadece ben ne zaman radyoyu açsam yayın olmuyor bundan dolayı söyledım...demek ki yayın saatlerinde işim oluyor ve bana uymuyor...söylemek istediğim de buydu... Alıntı
Φ Radya Gönderi tarihi: 27 Temmuz , 2009 Gönderi tarihi: 27 Temmuz , 2009 yetişemiyorum bahane değil,zaten bahane olsun diye de söylemedım...sadece ben ne zaman radyoyu açsam yayın olmuyor bundan dolayı söyledım...demek ki yayın saatlerinde işim oluyor ve bana uymuyor...söylemek istediğim de buydu... Canım benim bak şimdide ben yetişemedim sana Aslında Yakışıklı,"kızım sana söylüyorum gelinim sen anla" yapmış,onun sitemi bütün üyelere... Senin fırsatın olacağı ilk anda geleceğini biliyorum ben hatta bak eğer buralardaysan sadece senin için açtım radyoyu.. Biz gelenlerle gerçekten hoşça vakit geçiriyoruz yani gelende sağ olsun gelmeyende... Alıntı
Φ AÇA Gönderi tarihi: 27 Temmuz , 2009 Gönderi tarihi: 27 Temmuz , 2009 geliriz geliriz sen hiç takma kafana Alıntı
Φ zeyynepp Gönderi tarihi: 27 Temmuz , 2009 Gönderi tarihi: 27 Temmuz , 2009 Canım benim bak şimdide ben yetişemedim sana Aslında Yakışıklı,"kızım sana söylüyorum gelinim sen anla" yapmış,onun sitemi bütün üyelere... Senin fırsatın olacağı ilk anda geleceğini biliyorum ben hatta bak eğer buralardaysan sadece senin için açtım radyoyu.. Biz gelenlerle gerçekten hoşça vakit geçiriyoruz yani gelende sağ olsun gelmeyende... ben yine kaçırmışım hem de ablamın benım için yaptiği yayını canım Alıntı
Misafir S.e.t.h Gönderi tarihi: 27 Temmuz , 2009 Gönderi tarihi: 27 Temmuz , 2009 --http://site.mynet.com/raninsesi/radyo.html Yayin basladi, Türkçe Pop bu gecenin teması, savgilerle... Alıntı
Misafir Yakisikli Gönderi tarihi: 27 Temmuz , 2009 Gönderi tarihi: 27 Temmuz , 2009 Yayin butun hiziyla devam ediyor ve cok guzel sarkilar calinmakta gelmeyen kesin ama kesin pisman olur Alıntı
Φ Radya Gönderi tarihi: 27 Temmuz , 2009 Gönderi tarihi: 27 Temmuz , 2009 Evet çorba içiyoruz.. Alıntı
Misafir S.e.t.h Gönderi tarihi: 27 Temmuz , 2009 Gönderi tarihi: 27 Temmuz , 2009 Yakisikli yayinda kacirmayin, süper parçaları var benden söylemesi Alıntı
Misafir S.e.t.h Gönderi tarihi: 29 Temmuz , 2009 Gönderi tarihi: 29 Temmuz , 2009 -http://site.mynet.com/raninsesi/radyo.html Yayın başladı, sevgilerle... Alıntı
Misafir S.e.t.h Gönderi tarihi: 29 Temmuz , 2009 Gönderi tarihi: 29 Temmuz , 2009 Radya yayında şu anda, harikalar yaratıyor, nereden bulmuşsa o güzelim müzikleri Alıntı
Φ AÇA Gönderi tarihi: 30 Temmuz , 2009 Gönderi tarihi: 30 Temmuz , 2009 bugün akşam orada olacağınızı umuyorum Alıntı
Φ Radya Gönderi tarihi: 30 Temmuz , 2009 Gönderi tarihi: 30 Temmuz , 2009 bugün akşam orada olacağınızı umuyorum Şimdi bile bekleriz açık radyo Alıntı
Misafir S.e.t.h Gönderi tarihi: 30 Temmuz , 2009 Gönderi tarihi: 30 Temmuz , 2009 Türk Pop müziğiyle yayın devam ediyor dostlar.... Alıntı
Misafir S.e.t.h Gönderi tarihi: 30 Temmuz , 2009 Gönderi tarihi: 30 Temmuz , 2009 -http://site.mynet.com/raninsesi/radyo.html Radya yayinda canli sölüyor... Alıntı
Φ Radya Gönderi tarihi: 30 Temmuz , 2009 Gönderi tarihi: 30 Temmuz , 2009 -http://site.mynet.com/raninsesi/radyo.html Radya yayinda canli sölüyor... hahahahaaaaa Alıntı
Φ KiRaZ Gönderi tarihi: 31 Temmuz , 2009 Gönderi tarihi: 31 Temmuz , 2009 Annemin radyosunu ele geçirdim ON-AİR 2 Alıntı
Φ jeune Gönderi tarihi: 1 Ağustos , 2009 Gönderi tarihi: 1 Ağustos , 2009 ne olmus bu foruma boyle yahu radyo ne alemde ıyı vakıt gecırdınız mı bensız Alıntı
Φ Radya Gönderi tarihi: 1 Ağustos , 2009 Gönderi tarihi: 1 Ağustos , 2009 ne olmus bu foruma boyle yahu radyo ne alemde ıyı vakıt gecırdınız mı bensız Nerelerdesin,çok merak ettik seni... Radyo da arıza var yayın yapamıyoruz dünden beri Alıntı
Φ jeune Gönderi tarihi: 1 Ağustos , 2009 Gönderi tarihi: 1 Ağustos , 2009 Nerelerdesin,çok merak ettik seni... Radyo da arıza var yayın yapamıyoruz dünden beri dedımya annemın yanına gıdecem 1 hafta dıye yoksa dememısmıyım kım bozdu radyoyu Alıntı
Φ Radya Gönderi tarihi: 1 Ağustos , 2009 Gönderi tarihi: 1 Ağustos , 2009 dedımya annemın yanına gıdecem 1 hafta dıye yoksa dememısmıyım kım bozdu radyoyu Demedin bence..neyse annenin yanındaydısan sorun yok.. Bilmem ki... 1 Alıntı
Φ jeune Gönderi tarihi: 1 Ağustos , 2009 Gönderi tarihi: 1 Ağustos , 2009 kım bozduysa yapsın radyoyu cabuk delıfırtına hıııı sen bozdun demı Alıntı
Φ Radya Gönderi tarihi: 1 Ağustos , 2009 Gönderi tarihi: 1 Ağustos , 2009 kım bozduysa yapsın radyoyu cabuk delıfırtına hıııı sen bozdun demı O cadaloz mu yaptı ki,yayın vermiyoruz diye Alıntı
Φ jeune Gönderi tarihi: 1 Ağustos , 2009 Gönderi tarihi: 1 Ağustos , 2009 kesın ablacım o yapmıstır kım yapacak baska sakın yayın vermeyın ona benı hemen cızer o Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.