Gönderi tarihi: 27 Temmuz , 2009 16 yıl Yetisemiyorumda bahanemi ... Istesen yetisirsinki ... hadi diyelim sen yetisemiyorsun ya digerleri.. Insanda biraz merak olur meraktan catlar niye bukadar reklam yapiliyor ne olup bitiyorda boyle reklam yapiliyor diye insan catlar meraktan yine gelip bir bakar begenmeyen tekrar cikar bundan sonra reklam meklam yok ... Meraksiz uyeler... yetişemiyorum bahane değil,zaten bahane olsun diye de söylemedım...sadece ben ne zaman radyoyu açsam yayın olmuyor bundan dolayı söyledım...demek ki yayın saatlerinde işim oluyor ve bana uymuyor...söylemek istediğim de buydu...
Gönderi tarihi: 27 Temmuz , 2009 16 yıl yetişemiyorum bahane değil,zaten bahane olsun diye de söylemedım...sadece ben ne zaman radyoyu açsam yayın olmuyor bundan dolayı söyledım...demek ki yayın saatlerinde işim oluyor ve bana uymuyor...söylemek istediğim de buydu... Canım benim bak şimdide ben yetişemedim sana Aslında Yakışıklı,"kızım sana söylüyorum gelinim sen anla" yapmış,onun sitemi bütün üyelere... Senin fırsatın olacağı ilk anda geleceğini biliyorum ben hatta bak eğer buralardaysan sadece senin için açtım radyoyu.. Biz gelenlerle gerçekten hoşça vakit geçiriyoruz yani gelende sağ olsun gelmeyende...
Gönderi tarihi: 27 Temmuz , 2009 16 yıl Canım benim bak şimdide ben yetişemedim sana Aslında Yakışıklı,"kızım sana söylüyorum gelinim sen anla" yapmış,onun sitemi bütün üyelere... Senin fırsatın olacağı ilk anda geleceğini biliyorum ben hatta bak eğer buralardaysan sadece senin için açtım radyoyu.. Biz gelenlerle gerçekten hoşça vakit geçiriyoruz yani gelende sağ olsun gelmeyende... ben yine kaçırmışım hem de ablamın benım için yaptiği yayını canım
Gönderi tarihi: 27 Temmuz , 2009 16 yıl --http://site.mynet.com/raninsesi/radyo.html Yayin basladi, Türkçe Pop bu gecenin teması, savgilerle...
Gönderi tarihi: 27 Temmuz , 2009 16 yıl Yayin butun hiziyla devam ediyor ve cok guzel sarkilar calinmakta gelmeyen kesin ama kesin pisman olur
Gönderi tarihi: 27 Temmuz , 2009 16 yıl Yakisikli yayinda kacirmayin, süper parçaları var benden söylemesi
Gönderi tarihi: 29 Temmuz , 2009 16 yıl -http://site.mynet.com/raninsesi/radyo.html Yayın başladı, sevgilerle...
Gönderi tarihi: 29 Temmuz , 2009 16 yıl Radya yayında şu anda, harikalar yaratıyor, nereden bulmuşsa o güzelim müzikleri
Gönderi tarihi: 30 Temmuz , 2009 16 yıl bugün akşam orada olacağınızı umuyorum Şimdi bile bekleriz açık radyo
Gönderi tarihi: 30 Temmuz , 2009 16 yıl -http://site.mynet.com/raninsesi/radyo.html Radya yayinda canli sölüyor...
Gönderi tarihi: 30 Temmuz , 2009 16 yıl -http://site.mynet.com/raninsesi/radyo.html Radya yayinda canli sölüyor... hahahahaaaaa
Gönderi tarihi: 1 Ağustos , 2009 16 yıl ne olmus bu foruma boyle yahu radyo ne alemde ıyı vakıt gecırdınız mı bensız
Gönderi tarihi: 1 Ağustos , 2009 16 yıl ne olmus bu foruma boyle yahu radyo ne alemde ıyı vakıt gecırdınız mı bensız Nerelerdesin,çok merak ettik seni... Radyo da arıza var yayın yapamıyoruz dünden beri
Gönderi tarihi: 1 Ağustos , 2009 16 yıl Nerelerdesin,çok merak ettik seni... Radyo da arıza var yayın yapamıyoruz dünden beri dedımya annemın yanına gıdecem 1 hafta dıye yoksa dememısmıyım kım bozdu radyoyu
Gönderi tarihi: 1 Ağustos , 2009 16 yıl dedımya annemın yanına gıdecem 1 hafta dıye yoksa dememısmıyım kım bozdu radyoyu Demedin bence..neyse annenin yanındaydısan sorun yok.. Bilmem ki...
Gönderi tarihi: 1 Ağustos , 2009 16 yıl kım bozduysa yapsın radyoyu cabuk delıfırtına hıııı sen bozdun demı
Gönderi tarihi: 1 Ağustos , 2009 16 yıl kım bozduysa yapsın radyoyu cabuk delıfırtına hıııı sen bozdun demı O cadaloz mu yaptı ki,yayın vermiyoruz diye
Gönderi tarihi: 1 Ağustos , 2009 16 yıl kesın ablacım o yapmıstır kım yapacak baska sakın yayın vermeyın ona benı hemen cızer o
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için ŞİMDİ OTURUM AÇIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.