Gönderi tarihi: 23 Temmuz , 2009 16 yıl Hadi Kote musik kote musik ... Canli heyecanli musik Sen bi kapıdan girebil öncede
Gönderi tarihi: 23 Temmuz , 2009 16 yıl Bana vize vermiyorlar, kendim giremiyorum baskalari girsin diyorum ..
Gönderi tarihi: 23 Temmuz , 2009 16 yıl Bana vize vermiyorlar, kendim giremiyorum baskalari girsin diyorum .. Açıl susam açıl de, sende parolayı bilmiyosun hala
Gönderi tarihi: 23 Temmuz , 2009 16 yıl :yavarlan: acil susam acilda dedim open susam open haha inatlasiyoruz kapiyla
Gönderi tarihi: 23 Temmuz , 2009 16 yıl :yavarlan: acil susam acilda dedim open susam open haha inatlasiyoruz kapiyla devam devammm
Gönderi tarihi: 23 Temmuz , 2009 16 yıl Cikkk Radyonun pirizi bozuk herhalde baska giren oldumu ben giremiyorum...
Gönderi tarihi: 23 Temmuz , 2009 16 yıl :yavarlan: kimdedi kapiyi celikten yapin zaten cok uzaklardan gireye calisiyoruz radyoya
Gönderi tarihi: 24 Temmuz , 2009 16 yıl Hadi Kote musik... Ne kadar meraksizsiniz insan bir merakindan tiklar orada neler olup bitiyor diye gelip bakar... Hicmi merak etmiyorsunuz nasil bir Radyo diye... Begenmiyorsaniz cikarsiniz ... Sonra sizi iple baglayacak degiliz ya Tum meraksizlara duyurulur.... Merak eden zaten geliyor...
Gönderi tarihi: 24 Temmuz , 2009 16 yıl Yetisemiyorumda bahanemi ... Istesen yetisirsinki ... hadi diyelim sen yetisemiyorsun ya digerleri.. Insanda biraz merak olur meraktan catlar niye bukadar reklam yapiliyor ne olup bitiyorda boyle reklam yapiliyor diye insan catlar meraktan yine gelip bir bakar begenmeyen tekrar cikar bundan sonra reklam meklam yok ... Meraksiz uyeler...
Gönderi tarihi: 24 Temmuz , 2009 16 yıl Yabancı Müzik Programı başlamıştır, şu anda Lounge Müzikle devam ediyoruz yayınımıza... Kısacası bu akşam ruhu ya da kendi genç olanları bekliyoruz -http://site.mynet.com/raninsesi/radyo.html
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için ŞİMDİ OTURUM AÇIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.