Φ BİRDÜNYAUMUT Gönderi tarihi: 30 Nisan , 2005 Gönderi tarihi: 30 Nisan , 2005 Sevgili Arkadaşlar Yaklaşık iki senedir yaptığımız çalışmalar yavaş yavaş meyvelerini vermeye başladı. Çocuk Şubeden başladık, Özel Korunmaya Muhtaç Çocuklar Derneği olduk. Eğitim, istihdam, yardımlaşma dedik "Soğuk Şehrin Sıcak Çocukları Eğitim ve Sevgi Seferberliği" isimli koskoca bir projenin altına birlikte imza attık. Bu günden itibaren www.birdunyaumut.org isimli sitemizle karşınızda olacağız. Sitemizde sevgi, yardımlaşma, eğitim, istihdam, rehberlik, dostluk, dayanışma, sohbet... Kısacası BİR DÜNYA UMUT olacak.Çocuklar, gençler ve kaf dağının ardındaki iyilikler şehrine adım atmak isteyen herkesi kabul edecek ve imkanı nispetinde görevlendirecek bir site ile karşınızda olacağız. Sitemiz şu anda yapım aşamasındadır.İki üç güne kadar hizmetinizde olacağız. Proje Genel Koordinatörü Tolga Tigin Şengür Dernek Genel Başkanı Eşe ŞENGÜR İnternet Kom.Bşk. Osman Çelik Sevgilerimizle. www.birdunyaumut.org Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.