Gönderi tarihi: 18 Ekim , 2009 15 yıl Yazar nerden bildin aaaa.... bu saatten sonra uykusuz biri gelir aşağıya herhalde...
Gönderi tarihi: 20 Ekim , 2009 15 yıl Yazar Karnım aç galiba ama ben yiyemiyorum ki... Altta ki şöyle bişeye benziyor bence....
Gönderi tarihi: 8 Ekim , 2010 14 yıl he he evettt az bişey.. Yağmurda ıslanmış...sudan çıkmış balığa dönmüş.
Gönderi tarihi: 15 Haziran , 2012 13 yıl 180 derece döner başım.. gece sesimi duyduğunda korkan birsi..
Gönderi tarihi: 15 Haziran , 2012 13 yıl büyücü olduğundan hiç bi zaman kuşku duymadım zaten.. babasını aç bırakmayı düşünen biri..
Gönderi tarihi: 15 Haziran , 2012 13 yıl Yazar büyücü mü.. hihi evet.. tv yi evdeki kadınlara kaptıran biri..
Gönderi tarihi: 15 Haziran , 2012 13 yıl haaayııır.. internetteki'ne kaptıran biri.. mosmor mu oldun şindi.. biri..
Gönderi tarihi: 15 Haziran , 2012 13 yıl bülent ortaçgil.. "yine de oynar mısın benimle?" yavaş yavaş uykusu gelen.. kaçmaya çalışan biri..
Gönderi tarihi: 15 Haziran , 2012 13 yıl ben merak etmem efendim.. niçin şüpheci olayım.. bana ne oluyor ki? yanılan biri..
Gönderi tarihi: 15 Haziran , 2012 13 yıl kerameti kendinden menkul.. "bu ne demek yaw.." diyen biri..
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için ŞİMDİ OTURUM AÇIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.