Φ mavi olmayan gökyüzü Gönderi tarihi: 17 Ekim , 2009 Gönderi tarihi: 17 Ekim , 2009 bağlama İstanbula kar yakışır mı Alıntı
Φ FUZULİ Gönderi tarihi: 17 Ekim , 2009 Gönderi tarihi: 17 Ekim , 2009 Yakışsa da yakışmasa da kar düşer İstanbul'a... Yeni bir cep telefonu almayı düşünüyorsan ya da kullandığın cep telefonunda özelliklerinin çok olması önemli mi, eger önemliyse sen kullandığın, svdiğin için mi, yoksa el aleminki güzel benimki de güzel olsun dediğin için mi? Alıntı
Φ Aries Gönderi tarihi: 17 Ekim , 2009 Gönderi tarihi: 17 Ekim , 2009 önemli değil,oğlum cep telefonunu değiştirince eskiyi ben alıyorum(eski dediğime bakmayı eskisi 3G li).. bana telefon rehberi hafızasının çok olması önemli..aramak dışında diğer fonksiyonlarını çok az kullanıyorum.. hiç "aaa sen şunumu yaptın" dedikleri birşey yaptınmı? Alıntı
Φ FUZULİ Gönderi tarihi: 17 Ekim , 2009 Gönderi tarihi: 17 Ekim , 2009 Maalesef sigaraya başladığımda bu cümleyi çok duydum ben bile soruyordum kendi kendime... İç güzellik mi önemli, dış güzellik mi? Alıntı
Φ Aries Gönderi tarihi: 17 Ekim , 2009 Gönderi tarihi: 17 Ekim , 2009 kesinlikle iç güzellik.. pire için yorgan yakarmısın.. Alıntı
Φ FUZULİ Gönderi tarihi: 17 Ekim , 2009 Gönderi tarihi: 17 Ekim , 2009 Yorganı yakmadan pireyi etkisiz hale getirmek lazım ama tatlı dilden de anlamaz ki şimdi pire, yılan olsa neyse. Gece mezarlığın önünden geçerken korkar mısın? Alıntı
Φ Aries Gönderi tarihi: 17 Ekim , 2009 Gönderi tarihi: 17 Ekim , 2009 korkmam, mezarlığa girersem tırsarım ..rahmetli babam derdi ölüden değil diriden korkmak lazım diye.. gecenin karanlığında üzerine ay vurmuş mezar taşlarını sevmem..birde rüzgar olacak ağaç dallarının hareketli gölgeleri insan silüetinde görülecek...korku filmi gibi oldu kimseye söylemediğin sırrın olsumu? Alıntı
Misafir S.e.t.h Gönderi tarihi: 17 Ekim , 2009 Gönderi tarihi: 17 Ekim , 2009 Oldu tabi pek çok sır, çünkü insanlar size özel şeylerini söylediklerinde bu artık bir sırdır o kişiyle aranızda ve başkasına anlatamazssınız artık... Aileni hiç kandırdın mı? Alıntı
Misafir gun.dem Gönderi tarihi: 18 Ekim , 2009 Gönderi tarihi: 18 Ekim , 2009 kandırdım maalesef vicdanın rahat mı? Alıntı
Misafir S.e.t.h Gönderi tarihi: 18 Ekim , 2009 Gönderi tarihi: 18 Ekim , 2009 Ne rahat ne de değil, ortalarda geziyor işte... Sinek, böcek dahil hiç bir cinayet işledin mi? Alıntı
Misafir gun.dem Gönderi tarihi: 18 Ekim , 2009 Gönderi tarihi: 18 Ekim , 2009 Ne rahat ne de değil, ortalarda geziyor işte... Sinek, böcek dahil hiç bir cinayet işledin mi? eveet ,sayısız cinayetim var.. çok sayıda sinek ve böcek öldürdüm.. kendini kaybedecek derecede alkol tükettin mi? Alıntı
Φ ERBAY Gönderi tarihi: 18 Ekim , 2009 Gönderi tarihi: 18 Ekim , 2009 hiç alkol kullanmadım... en son kimi dudaktan öptün... Alıntı
Misafir gun.dem Gönderi tarihi: 18 Ekim , 2009 Gönderi tarihi: 18 Ekim , 2009 sakıncalı ve gerçekten sıkıştıran sorular soruyorsun.. ve her ne hikmetse hep bana denk geliyo yahu Alıntı
Φ ERBAY Gönderi tarihi: 18 Ekim , 2009 Gönderi tarihi: 18 Ekim , 2009 oyunun amacı öyle napiim denk gelme diye bişi yok yazmazsan denk gelmez dimi hiç okuldan kaçtın mı Alıntı
Φ AED Gönderi tarihi: 18 Ekim , 2009 Gönderi tarihi: 18 Ekim , 2009 oyunun amacı öyle napiim denk gelme diye bişi yok yazmazsan denk gelmez dimi hiç okuldan kaçtın mı lisede yılmaz güneyin <sürü> filmi için kaçmıştık dersten.. alttaki arkadaşım, en son ne zaman ağladın hatırlarmısın? Alıntı
Φ Aries Gönderi tarihi: 18 Ekim , 2009 Gönderi tarihi: 18 Ekim , 2009 Birkaç gün önce ağladım..gurbetten telefon alınca gözyaşlarımı tutamadım..insanın uzun süre göremediği özlediği yakınları için doğal bir durum.. dayak yedinmi? Alıntı
Φ Radya Gönderi tarihi: 18 Ekim , 2009 Yazar Gönderi tarihi: 18 Ekim , 2009 Evet hatırlıyorum çünkü bugün ağladım... Aries aynı anda yazmışız,dayak yedim evet... alttaki; midye tava mı? midye dolma mı? ya da hiçbiri mi? Alıntı
Φ zeyynepp Gönderi tarihi: 18 Ekim , 2009 Gönderi tarihi: 18 Ekim , 2009 hepsi en son kımle kavga eetın Alıntı
Φ Aries Gönderi tarihi: 18 Ekim , 2009 Gönderi tarihi: 18 Ekim , 2009 hiç biri Aynı anda aynı soruyu cevapladık demek Radya karidesmi kalamarmı ? Alıntı
Φ Radya Gönderi tarihi: 18 Ekim , 2009 Yazar Gönderi tarihi: 18 Ekim , 2009 hepsi en son kımle kavga eetın sen söleyince niye şaşırmadım acaba.. Bilmem... eşimle etmişimdir herhalde... Domuz gribi için aşı olacakmısın....? Alıntı
Φ Radya Gönderi tarihi: 18 Ekim , 2009 Yazar Gönderi tarihi: 18 Ekim , 2009 hiç biri Aynı anda aynı soruyu cevapladık demek Radya karidesmi kalamarmı ? İkiside... Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.