Gönderi tarihi: 3 Temmuz , 2009 16 yıl Alttakiiii hangi şehirdensin... çok zor bi soru sordum demi özür dilerim
Gönderi tarihi: 3 Temmuz , 2009 16 yıl kocaeli - izmit alttaki, adamın biri bir bayır çıkıyormuş ve orta yerinde durmuş bayırın ve de bişey içmiş ama boğazından geçmemiş, bu adam ne içmiş
Gönderi tarihi: 3 Temmuz , 2009 16 yıl şuan içiyorum, yaklaştın ama bu değil s.e.t.h, en son ne zaman utandın ?
Gönderi tarihi: 5 Temmuz , 2009 16 yıl iki kere.. alttaki hiç aldattın mı eşini/sevgilini.. Hangisini eşimi mi, sevgilimi mi? Alttaki mesleğin ne?
Gönderi tarihi: 5 Temmuz , 2009 16 yıl Hangisini eşimi mi, sevgilimi mi? Alttaki mesleğin ne? aman allahım sen ikisini de mi aldattın.. eyvah eyvah... ya bu soru niye hep bana denkgeliyo ... geçiniz
Gönderi tarihi: 10 Temmuz , 2009 15 yıl aldatmadım,köpek gibi sadığımdır.. hey alttaki en çok sevdiğin şarkı hangisidir?
Gönderi tarihi: 14 Temmuz , 2009 15 yıl Müslüm GÜRSES - hasret rüzgarları alttaki neden serbest atlayış yapmıyorsun, korkuyorsun değil mi
Gönderi tarihi: 15 Temmuz , 2009 15 yıl Once bir sor patlican severmisin diye ... Heyyy alttaki yine yeni yeniden cocuk olmak istermisin
Gönderi tarihi: 15 Temmuz , 2009 15 yıl bir yanım hiç büyüyemedi ki zaten... alttaki, en utandığın anın hangisi ?
Gönderi tarihi: 15 Temmuz , 2009 15 yıl Çok sıkışınca yanlışlıkla erkekler tuvaletine dalış yaptığım an hala aklıma gelince utanırım.. Alttaki en çok sevdiğin söz?
Gönderi tarihi: 15 Temmuz , 2009 15 yıl acıma acınacak hale düşersin... yapmak istemeyipte yapmak zorunda olduğun birşey karşısında ne yaparsın ? ( bu nasıl bir soru yaaa )
Gönderi tarihi: 15 Temmuz , 2009 15 yıl her zaman değil ama ihtiyaç, her güzel şeyin sonu var, hiçlik senin için ne ifade ediyor?
Gönderi tarihi: 16 Temmuz , 2009 15 yıl Cok zor bir soru avukatimi istiyorum Hayir.. Sabah erkenmi uyanirsiniz...
Gönderi tarihi: 17 Temmuz , 2009 15 yıl her zaman ilkokulda hiç andımızı okudun mu ? okuduysan utandın mı ?
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için şimdi oturum açın.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.