Gönderi tarihi: 15 Ekim , 2009 15 yıl merak ediyorum iki hafta icinde o isi hal etsem halen visdan meselesi diye bilecekmi ?
Gönderi tarihi: 18 Ekim , 2009 15 yıl Yazar merak ediyorum bu iştahım kapanacak mı Greyfrurt suyu iç... Merak ediyorum bu ev yarın nasıl toplanacak...
Gönderi tarihi: 18 Ekim , 2009 15 yıl merak ediyorum;birazdan seyredeceğimiz film güzelmi, birde 2 gün önce Admine konu önerisi getirmiştim,ne zaman yanıtlayacak merak ediyorum
Gönderi tarihi: 18 Ekim , 2009 15 yıl merak ediyorum acaba 2.evliliğimi uzayda yapsam daha mı iyi olur?
Gönderi tarihi: 2 Kasım , 2009 15 yıl ne zamn istediğim şeyler olcak merak ediyorum aynen bunu bende merak ediyorum ayrica swiss evet dicekmi cok merak ediyorum ve 3 sene nasil geccek....
Gönderi tarihi: 2 Kasım , 2009 15 yıl ben ne işle meşgulüm kendimle meşgulüm bu aralar.. kendime gelme çabasındayım gerisi şu an karanlık manisa neden merak ettim
Gönderi tarihi: 2 Kasım , 2009 15 yıl Burda ıııııııı ne yapıyoruz biz kuzum, merak ettim! Kendimi Mehmet Ali Birant gibi hissettim ıııııııı neden acaba bunu da merak ettim?
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için şimdi oturum açın.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.