Gönderi tarihi: 15 Temmuz , 2009 16 yıl Merak ediyorum hem pişmaniye hem saray helvasına hayır diyemiyceğimi nasıl bilmez
Gönderi tarihi: 15 Temmuz , 2009 16 yıl Ellerinde eldiven yok asla yemem Merak ediyorum bu cimriliğin sebebi ne?
Gönderi tarihi: 16 Temmuz , 2009 16 yıl merak ediyorum, hiç köfteyi eldivenle yaptın mı acaba buda öyle bişey bildiğin şeker yapışacak nasıl yapacaksın yok ayrıca merak ettiğim bir hususta kaç aylık olduğun hususunda
Gönderi tarihi: 16 Temmuz , 2009 16 yıl Pes yani orada ki 5-6 tane adamla beni karşılaştırıyorsun Kaç aylık olduğuma gelince 4,5 aylık doğmuşum artık gerisini sen anla.. Merak ediyorum o şekerli şey oradaki erkeklerin kollarına yapışınca kol kılları kopuyormu?
Gönderi tarihi: 17 Temmuz , 2009 16 yıl pişmaniyecilerin hepsi bakımlıdır, epilasyon aletleri mevcuttur halen daha merak etmekteyim köfteyi nasıl yaptığını ?
Gönderi tarihi: 17 Temmuz , 2009 16 yıl Merak ediyorum neden tanımadığımız birinin cenazesinde iyi bilirdik diye bağırıyoruz
Gönderi tarihi: 22 Ağustos , 2009 15 yıl merak ediyorum bu superman tekrar dönüyor geliyor herşey tamam anladım da bu kostümünü kime yaptırıyo acaba ??
Gönderi tarihi: 14 Eylül , 2009 15 yıl ben şekersiz sakız çiğniyorum ve orucum bozulmuyor merak ediyorum Frozen denilen şahsına münhasır vatandaş nereye kayboldu? sırra kadem basmak bu olsa gerek!
Gönderi tarihi: 16 Eylül , 2009 15 yıl Şimdi bu sayfayı açarken yukardaki reklamlardan biri: tek gecelik kaçamak idi merak ettim niye bu sitede böyle bir reklam çıkıyor
Gönderi tarihi: 17 Eylül , 2009 15 yıl küçükken babannem bize yapardı ekmek banardık öyle bir kaçamak mı?
Gönderi tarihi: 17 Eylül , 2009 15 yıl küçükken babannem bize yapardı ekmek banardık öyle bir kaçamak mı? evet, ben de bakkala ekmeğe gidince dönene kadar bi şeker çikolata kaçamağı yapardım,ondan herhalde bu
Gönderi tarihi: 17 Eylül , 2009 15 yıl küçükken babannem bize yapardı ekmek banardık öyle bir kaçamak mı? Hı hı evet ondan... Kaçamak Bazı yörelerde sadece yazma ya da yazma kaçamak diye adlandırılan bu özgün Rumeli yemeği, bakır tencere içinde kaynatılan tuzlu suya mısır unu eklenip karıştırılarak pişirilir. Hamur kıvamına getirilen bulamaç, düz bir siniye yayılır. Kaşıkla inceltilir. Üzerine mübadillerin “nor” dedikleri çökelek peyniri bolca serpilir. İnce bir iple küçük dilimlere ayrılır. Daha sonra üzerine bolca kızgın kırmızı biberli tereyağı gezdirilir. Bazen kaçamak üzerine yağlı et de dökülebilir. Sıcak servis edilen kaçamağın yanında ayran ve turşu tercih edilir. Meraklısına bir not, yapılışı çok kolay gibi görülen ve ismini de belki kolay yapılmasından alan kaçamağın gerçek tadını bulmak için tecrübeli aşçı olmak gerekir ve bulaşığını çıkartmak biraz zordur. Eskiden köylerde küçük gelin, büyük geline “ganga, gel bir kaçamak yapalım bugün” dermiş, büyük gelin de küçüğüne “bulaşığını sen yıkarsan yapalım” diye cevap verirmiş. Böylece büyük gelinle küçük gelin arasında bir usta-çırak ilişkisi ile kaçamak yapmanın incelikleri öğretilirmiş.
Gönderi tarihi: 12 Ekim , 2009 15 yıl Merak ediyorum kanser oldumu örensem savasirmiydin ölmemek icin
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için ŞİMDİ OTURUM AÇIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.