Φ suheda_ Gönderi tarihi: 15 Temmuz , 2009 Gönderi tarihi: 15 Temmuz , 2009 Merak ediyorum hem pişmaniye hem saray helvasına hayır diyemiyceğimi nasıl bilmez Alıntı
Φ egzorsist Gönderi tarihi: 15 Temmuz , 2009 Gönderi tarihi: 15 Temmuz , 2009 arkadaşlar tazecik yapıyorlar artık sen biçimlendir ye Alıntı
Φ suheda_ Gönderi tarihi: 15 Temmuz , 2009 Gönderi tarihi: 15 Temmuz , 2009 Ellerinde eldiven yok asla yemem Merak ediyorum bu cimriliğin sebebi ne? Alıntı
Φ egzorsist Gönderi tarihi: 16 Temmuz , 2009 Gönderi tarihi: 16 Temmuz , 2009 merak ediyorum, hiç köfteyi eldivenle yaptın mı acaba buda öyle bişey bildiğin şeker yapışacak nasıl yapacaksın yok ayrıca merak ettiğim bir hususta kaç aylık olduğun hususunda Alıntı
Φ suheda_ Gönderi tarihi: 16 Temmuz , 2009 Gönderi tarihi: 16 Temmuz , 2009 Pes yani orada ki 5-6 tane adamla beni karşılaştırıyorsun Kaç aylık olduğuma gelince 4,5 aylık doğmuşum artık gerisini sen anla.. Merak ediyorum o şekerli şey oradaki erkeklerin kollarına yapışınca kol kılları kopuyormu? Alıntı
Φ egzorsist Gönderi tarihi: 17 Temmuz , 2009 Gönderi tarihi: 17 Temmuz , 2009 pişmaniyecilerin hepsi bakımlıdır, epilasyon aletleri mevcuttur halen daha merak etmekteyim köfteyi nasıl yaptığını ? Alıntı
Misafir S.e.t.h Gönderi tarihi: 17 Temmuz , 2009 Gönderi tarihi: 17 Temmuz , 2009 Merak ediyorum neden tanımadığımız birinin cenazesinde iyi bilirdik diye bağırıyoruz 1 Alıntı
Φ godzilla Gönderi tarihi: 22 Ağustos , 2009 Gönderi tarihi: 22 Ağustos , 2009 merak ediyorum bu superman tekrar dönüyor geliyor herşey tamam anladım da bu kostümünü kime yaptırıyo acaba ?? 2 Alıntı
Φ LeylaM Gönderi tarihi: 29 Ağustos , 2009 Gönderi tarihi: 29 Ağustos , 2009 merak ediyorum,oruçluyken sakız çiğnenir mi Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 14 Eylül , 2009 Gönderi tarihi: 14 Eylül , 2009 ben şekersiz sakız çiğniyorum ve orucum bozulmuyor merak ediyorum Frozen denilen şahsına münhasır vatandaş nereye kayboldu? sırra kadem basmak bu olsa gerek! Alıntı
Φ LeylaM Gönderi tarihi: 14 Eylül , 2009 Gönderi tarihi: 14 Eylül , 2009 işte o hususu ben de merak ediyorum Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 15 Eylül , 2009 Gönderi tarihi: 15 Eylül , 2009 anlaşılan cin oldu lambaya girdi bu cadı Alıntı
Φ LeylaM Gönderi tarihi: 16 Eylül , 2009 Gönderi tarihi: 16 Eylül , 2009 Şimdi bu sayfayı açarken yukardaki reklamlardan biri: tek gecelik kaçamak idi merak ettim niye bu sitede böyle bir reklam çıkıyor Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 17 Eylül , 2009 Gönderi tarihi: 17 Eylül , 2009 bak şimdi bende merak ettim Alıntı
Misafir S.e.t.h Gönderi tarihi: 17 Eylül , 2009 Gönderi tarihi: 17 Eylül , 2009 Bu ne merak böyle, tek gecelik kaçamak işte 1 Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 17 Eylül , 2009 Gönderi tarihi: 17 Eylül , 2009 küçükken babannem bize yapardı ekmek banardık öyle bir kaçamak mı? Alıntı
Φ LeylaM Gönderi tarihi: 17 Eylül , 2009 Gönderi tarihi: 17 Eylül , 2009 küçükken babannem bize yapardı ekmek banardık öyle bir kaçamak mı? evet, ben de bakkala ekmeğe gidince dönene kadar bi şeker çikolata kaçamağı yapardım,ondan herhalde bu Alıntı
Misafir S.e.t.h Gönderi tarihi: 17 Eylül , 2009 Gönderi tarihi: 17 Eylül , 2009 küçükken babannem bize yapardı ekmek banardık öyle bir kaçamak mı? Hı hı evet ondan... Kaçamak Bazı yörelerde sadece yazma ya da yazma kaçamak diye adlandırılan bu özgün Rumeli yemeği, bakır tencere içinde kaynatılan tuzlu suya mısır unu eklenip karıştırılarak pişirilir. Hamur kıvamına getirilen bulamaç, düz bir siniye yayılır. Kaşıkla inceltilir. Üzerine mübadillerin “nor” dedikleri çökelek peyniri bolca serpilir. İnce bir iple küçük dilimlere ayrılır. Daha sonra üzerine bolca kızgın kırmızı biberli tereyağı gezdirilir. Bazen kaçamak üzerine yağlı et de dökülebilir. Sıcak servis edilen kaçamağın yanında ayran ve turşu tercih edilir. Meraklısına bir not, yapılışı çok kolay gibi görülen ve ismini de belki kolay yapılmasından alan kaçamağın gerçek tadını bulmak için tecrübeli aşçı olmak gerekir ve bulaşığını çıkartmak biraz zordur. Eskiden köylerde küçük gelin, büyük geline “ganga, gel bir kaçamak yapalım bugün” dermiş, büyük gelin de küçüğüne “bulaşığını sen yıkarsan yapalım” diye cevap verirmiş. Böylece büyük gelinle küçük gelin arasında bir usta-çırak ilişkisi ile kaçamak yapmanın incelikleri öğretilirmiş. 2 Alıntı
Misafir gun.dem Gönderi tarihi: 26 Eylül , 2009 Gönderi tarihi: 26 Eylül , 2009 ne zaman akıllanacağımı merak ediyorum.. Alıntı
Φ Radya Gönderi tarihi: 9 Ekim , 2009 Yazar Gönderi tarihi: 9 Ekim , 2009 Kaç gün yemek yememeye dayanabilirim... Alıntı
Misafir gun.dem Gönderi tarihi: 12 Ekim , 2009 Gönderi tarihi: 12 Ekim , 2009 merak ediyorum yalnız, tek başına yaşanabilir mi? Alıntı
Φ nyx-fallen angel Gönderi tarihi: 12 Ekim , 2009 Gönderi tarihi: 12 Ekim , 2009 Merak ediyorum kanser oldumu örensem savasirmiydin ölmemek icin Alıntı
Misafir S.e.t.h Gönderi tarihi: 12 Ekim , 2009 Gönderi tarihi: 12 Ekim , 2009 Merak ediyorum, bu gaz nasıl çıkacak 1 Alıntı
Φ ERBAY Gönderi tarihi: 15 Ekim , 2009 Gönderi tarihi: 15 Ekim , 2009 merak ettiğim şeyleri fazlasıyla öğrendim Alıntı
Misafir gun.dem Gönderi tarihi: 15 Ekim , 2009 Gönderi tarihi: 15 Ekim , 2009 merak ediyorum, insanlar ne zaman empati kurmayı öğrenecek.. Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.