Gönderi tarihi: 7 Temmuz , 2009 16 yıl Niye?Sen denize gidemiyon diye mi? Deniz bana gelecek zaten :P
Gönderi tarihi: 7 Temmuz , 2009 16 yıl Chat odasimi simdi burasi ...himm hani chat odasini bilmezsek yutacagiz bizde... cat diye ortadan catliyacagiz...
Gönderi tarihi: 8 Temmuz , 2009 16 yıl Yazar hahaha mesaj kutusunu boşaltmayı unutanlar için bu chat odası
Gönderi tarihi: 8 Temmuz , 2009 16 yıl hahaha mesaj kutusunu boşaltmayı unutanlar için bu chat odası chat e herkes baglandi, bir ben baglanamadim baglanmak istiyorum.
Gönderi tarihi: 8 Temmuz , 2009 16 yıl Yazar Anlamadim Attiğım ömler eline ulaşmıyo,dur ben bi güvercin bulup geleyim eniyisi
Gönderi tarihi: 8 Temmuz , 2009 16 yıl Attiğım ömler eline ulaşmıyo,dur ben bi güvercin bulup geleyim eniyisi bul gel mardin olsun kinalida olabilir
Gönderi tarihi: 8 Temmuz , 2009 16 yıl Yazar show tv de bodrumdan canli canli yayin var süper Ama ben de canlı yayındayım
Gönderi tarihi: 8 Temmuz , 2009 16 yıl Ama ben de canlı yayındayım Sanal oluyorsun sanal güldürme beni
Gönderi tarihi: 8 Temmuz , 2009 16 yıl Yazar Sanal oluyorsun sanal güldürme beni Nasıl yani Ağlatayım mı Yok kıyamam ben arkadaşıma
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için ŞİMDİ OTURUM AÇIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.