Gönderi tarihi: 1 Temmuz , 2009 16 yıl Tengeriin yüzme hocası yarın ki dersi bir saat ileri aldı,cuma buluşsak olur mu...?
Gönderi tarihi: 5 Temmuz , 2009 16 yıl alla allaaa! ne odasıymış bu yaaa neyse ilerde anlarız heralde
Gönderi tarihi: 6 Temmuz , 2009 16 yıl Sevgili tengeriin ve deniz_kızı...Türkçe seslendirme ve film arası verilmiyor... Eee deniz_kizi... Gidiyormuyuz... Ne zaman ?? Ben hazırım Film arası yok muu Kahvemi önce isterim dipnot
Gönderi tarihi: 6 Temmuz , 2009 16 yıl Sevgili Tengeriin..Sende davetlesin ama.. Ne zaman ?? Ben hazırım Film arası yok muu Kahvemi önce isterim dipnot Valla çok sağol Dipnot, gelmek isterdim Ama (Deniz kızı kıskanmasın) bu hafta Çeşme ve sonrasında Ayvalık sahilleri beni bekliyor Deniz kızı kıskanmadın di mi? Kıskandıysan bak daha Bodrum'a gideceğimi söylemeyeyim! Hatta oradan Marmaris'e geçeceğimin de hiç sözünü etmeyeyim yani; Malum hepsi deniz memleketi... Böyle kum, sahil, deniz... Yüzmek eğlenmek falan! Kızmıyosun di mi?
Gönderi tarihi: 6 Temmuz , 2009 16 yıl Valla çok sağol Dipnot, gelmek isterdim Ama (Deniz kızı kıskanmasın) bu hafta Çeşme ve sonrasında Ayvalık sahilleri beni bekliyor Deniz kızı kıskanmadın di mi? Kıskandıysan bak daha Bodrum'a gideceğimi söylemeyeyim! Hatta oradan Marmaris'e geçeceğimin de hiç sözünü etmeyeyim yani; Malum hepsi deniz memleketi... Böyle kum, sahil, deniz... Yüzmek eğlenmek falan! Kızmıyosun di mi? Gelmemeni çok iyi anlıyorum sevgili tengeriin... Size bol bol eğlence ve güzel günler diliyorum... Böyle güzel bir tatil progrmanı sevgili deniz_kizi kıskandımı acaba asıl ben onu çok merak ediyorum...
Gönderi tarihi: 6 Temmuz , 2009 16 yıl İnanmıyorumm sorduk mu tengeriin merak eden mi var pes ya Hiç kızmış bir halim var mı benim Dipnot sen de bir de sinemaya mı davet ettin Dövelim dipnot hak etti NE bodrummm yo yoo dayanamiyycimm nayırr tengerinn dövebilirim miyim
Gönderi tarihi: 6 Temmuz , 2009 16 yıl Gelmemeni çok iyi anlıyorum sevgili tengeriin...Size bol bol eğlence ve güzel günler diliyorum... Böyle güzel bir tatil progrmanı sevgili deniz_kizi kıskandımı acaba asıl ben onu çok merak ediyorum... Dipnot ben denize gidemiyorum denizsiz bir yaz olabilir mi :( Dİpnot tengeriin konusunu sana havale ettim
Gönderi tarihi: 6 Temmuz , 2009 16 yıl Sevgili tengeriin ve deniz_kızı... İkinizide çok seviyorum.. Harikasınız... Saygılar..
Gönderi tarihi: 6 Temmuz , 2009 16 yıl Sevgili tengeriin ve deniz_kızı...İkinizide çok seviyorum.. Harikasınız... Saygılar.. En çok beni tengerini sevmeyin suçlu zeten
Gönderi tarihi: 6 Temmuz , 2009 16 yıl En çok beni tengerini sevmeyin suçlu zeten Hımm öylemiii.. Tengeriin suçlu demek. O zaman sadece ben seni seviyorum sevgili deniz_kızı...
Gönderi tarihi: 7 Temmuz , 2009 16 yıl Hımm öylemiii..Tengeriin suçlu demek. O zaman sadece ben seni seviyorum sevgili deniz_kızı... tşkler Filme gidicektik ya
Gönderi tarihi: 7 Temmuz , 2009 16 yıl tşkler Filme gidicektik ya Beni kimse sevmeyince mutlu mu olcan! İnadına 3 gün fazla kalcam denizde... Derinlere de gitcem ve yat turu da yapcam..!
Gönderi tarihi: 7 Temmuz , 2009 16 yıl Yazar Beni kimse sevmeyince mutlu mu olcan! İnadına 3 gün fazla kalcam denizde... Derinlere de gitcem ve yat turu da yapcam..! Ben seni çok seviyorum beni de götür o yat turuna... Bugün çocuklarla gidiyorum filme bakalım nasılmış...
Gönderi tarihi: 7 Temmuz , 2009 16 yıl Beni kimse sevmeyince mutlu mu olcan! İnadına 3 gün fazla kalcam denizde... Derinlere de gitcem ve yat turu da yapcam..! Boğulursun Gİt hiç kıskanmadım ki aaa ben denizi sevmem ki
Gönderi tarihi: 7 Temmuz , 2009 16 yıl Yazar Boğulursun Gİt hiç kıskanmadım ki aaa ben denizi sevmem ki Boğulmam boğulmam... eee sende gel bari hem boğulcak olursam kurtarırsın
Gönderi tarihi: 7 Temmuz , 2009 16 yıl Boğulmam boğulmam... eee sende gel bari hem boğulcak olursam kurtarırsın Sev---mmmii---yoo--rruuummm denizi dedim ya İznim yokk
Gönderi tarihi: 7 Temmuz , 2009 16 yıl Ben seni çok seviyorum beni de götür o yat turuna... Bugün çocuklarla gidiyorum filme bakalım nasılmış... Abla bigün gidelim denize valla; Havuza gelemiyorum nasılsa...
Gönderi tarihi: 7 Temmuz , 2009 16 yıl Yazar Sev---mmmii---yoo--rruuummm denizi dedim ya İznim yokk ne izni hayırdır denize girmenin izini mi olurmuş ha avlanıcaksan o başka
Gönderi tarihi: 7 Temmuz , 2009 16 yıl ne izni hayırdır denize girmenin izini mi olurmuş ha avlanıcaksan o başka Ya hikaye yaaa... Deniz kızı denizi sevmiyorsa var ya ben mesleği bırakırım valla...
Gönderi tarihi: 7 Temmuz , 2009 16 yıl Ya hikaye yaaa... Deniz kızı denizi sevmiyorsa var ya ben mesleği bırakırım valla... Bırakkkkkk----mmaaa Dipnot nerde ya hem sana küsüm ben
Gönderi tarihi: 7 Temmuz , 2009 16 yıl Bırakkkkkk----mmaaa Dipnot nerde ya hem sana küsüm ben Niye? Sen denize gidemiyon diye mi?
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için ŞİMDİ OTURUM AÇIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.