Gönderi tarihi: 30 Haziran , 2009 16 yıl denizbankın kredi kartını alırım gerizekalıyım ya normal bi yerde çok yararını gördük bir de ada da denerim...
Gönderi tarihi: 30 Haziran , 2009 16 yıl Yazar denizbankın kredi kartını alırım gerizekalıyım ya normal bi yerde çok yararını gördük bir de ada da denerim... EH DENİZDE OLUNCA İŞE YARAR BELKİ
Gönderi tarihi: 1 Temmuz , 2009 16 yıl sigara çakmak ve bol miktarda alkol, onca zaman ayık kafa ile çekilmez herhalde huh:
Gönderi tarihi: 2 Temmuz , 2009 16 yıl Valla ilk önce bir erkek.. ben güneşte ense yaparken odun toplayacak,yiyecek temin edecek,baraka yapacak v.s v.s.. Sonra laptopumu,sonrada cilt kremlerimi... yeeaaahhhhh
Gönderi tarihi: 2 Temmuz , 2009 16 yıl Valla bir adaya dusuyorum duserken yanima ne alicami dusunucemi sanmiyorum ki Eger dustukten sonra olmemissem ilk yasayan kim varsa onu alirim yanima sonra olen insanlarin esyalerini toplarim isime ne yararsa artik ... Lost gibi bir yere dusmezsem hemen bulunurum zaten
Gönderi tarihi: 2 Temmuz , 2009 16 yıl Valla bir adaya dusuyorum duserken yanima ne alicami dusunucemi sanmiyorum ki Eger dustukten sonra olmemissem ilk yasayan kim varsa onu alirim yanima sonra olen insanlarin esyalerini toplarim isime ne yararsa artik ... Lost gibi bir yere dusmezsem hemen bulunurum zaten işte! mantık sahibi insan
Gönderi tarihi: 20 Ağustos , 2010 14 yıl kitap, alet çantası ve fotoğraf makinesi Hayal ediyorsak ki erkek diyenler var, herhalde hayal ediyoruz Ben bir yat alırdım, Yat için güzel bir kaptan , 9-10 külçe altın. Sonra adadan döner altınları bozdurur o yatla dünya turu yapardım Daha sonra yatı rus iş adamlarına satıp o parayla tahvil ve bono alırdım ama doların yükselişine bakılırsa...
Gönderi tarihi: 20 Ağustos , 2010 14 yıl Hayal ediyorsak ki erkek diyenler var, herhalde hayal ediyoruz Ben bir yat alırdım, Yat için güzel bir kaptan , 9-10 külçe altın. Sonra adadan döner altınları bozdurur o yatla dünya turu yapardım Daha sonra yatı rus iş adamlarına satıp o parayla tahvil ve bono alırdı hımmmm fotoğraf makinesini baltayla değiştirmem gerek sanırım
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için ŞİMDİ OTURUM AÇIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.