Gönderi tarihi: 15 Temmuz , 2009 15 yıl Egzo-Suheda sence bu yılan zehirlimidir? Suheda-yok canım olurmu dokun bak
Gönderi tarihi: 15 Temmuz , 2009 15 yıl Egzo-Suheda bu limontanın tadında bir tuhaflık var Suheda-İçmezsen kırılırım kendi ellerimle yaptım
Gönderi tarihi: 15 Temmuz , 2009 15 yıl Anca beraber kanca beraber itisip durmayin herkese yetecek kadar yer var
Gönderi tarihi: 15 Temmuz , 2009 15 yıl suheda: ilahi egzo alt tarafı örümcek ne olur onun ısırmasından ? egzo: ama o karadul
Gönderi tarihi: 15 Temmuz , 2009 15 yıl Yakışıklı-Suheda bak bu yeni aldığım motorla karşıdan gelen iki ışığın arasından geçeceğim Suheda-o iki ışık değil tıııırrrrrrrrr
Gönderi tarihi: 15 Temmuz , 2009 15 yıl Egzo-Suhedaaaaaaaa bak bu yükseklikten nasıl denize atlayacağım.... Suheda-
Gönderi tarihi: 15 Temmuz , 2009 15 yıl Oldukten sonra mezarima bir laptop birde internet baglantisi istiyorum ara sira canim sikildiginda TMC'de oyunlara takilirim ...
Gönderi tarihi: 15 Temmuz , 2009 15 yıl Egzo-Suhedaaaaaaaa bak bu yükseklikten nasıl denize atlayacağım.... Suheda- suheda: egzo nerden çıktı şimdi dağın başında kör ebe oyunu, egzoooooooo egzo: kıh kıh kıhhh
Gönderi tarihi: 15 Temmuz , 2009 15 yıl Egzo-ben elektrik işlerinde acayip anlarım şimdi şu kabloları bağladımmı tamamdır
Gönderi tarihi: 15 Temmuz , 2009 15 yıl Oldukten sonra mezarima bir laptop birde internet baglantisi istiyorum ara sira canim sikildiginda TMC'de oyunlara takilirim ... Ya bende oldugumde mezarima koca bir fici meyan serbeti ve Internet istiyorum... Ha biraz da IBO ya da Sezen Aksu dinleyebilsek o delikte Allaaaaaaaaaaah!
Gönderi tarihi: 17 Temmuz , 2009 15 yıl Egzo-ben elektrik işlerinde acayip anlarım şimdi şu kabloları bağladımmı tamamdır çocuk - şey bakarmısınız hanım teyze ? suheda - buyur evladım çocuk - uçurtmam, suheda - neee çocuk - şeyy uçurtmam teyzeee suheda - heee çocuk - aman be teyze yaa, suheda - bana bak çocuk - uçurtmamı alırmısın telden suheda - öle desene be evladım ben alırım
Gönderi tarihi: 17 Temmuz , 2009 15 yıl Bakın 2,5 litre kolayı bi dikişte nasıl içeceğim şimdi, glug glug glouug...
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için şimdi oturum açın.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.