Gönderi tarihi: 11 Aralık , 2009 15 yıl hazır elimi uzatmışken sen de öp gundem el öpenlerim çok olsun
Gönderi tarihi: 11 Aralık , 2009 15 yıl allah bereket versin amca, yarın akşam yine gelirim gel bi daha öpcem, muckkss
Gönderi tarihi: 11 Aralık , 2009 15 yıl Tamam bir daha veriyorum amaaaa bir şartla Paraları harcamak yok kumbaraya hepsi tamam mı kızım...
Gönderi tarihi: 11 Aralık , 2009 15 yıl sağolun var olun abiler ablalar.. ben hep uğrayım buralar.. seth kumbarayı ne zaman açarız.. bişeyler alcam da
Gönderi tarihi: 11 Aralık , 2009 15 yıl Bozuğum kalmamış gundem alacağın olsun yılbaşında da gel kumbaranı çabuk dolduralım yeni yılda yeni ciciler alırsın
Gönderi tarihi: 20 Şubat , 2010 15 yıl Bayramda bekliyorum Radya Ellerimi yıkıyorum hep protexle. Paranı şimdiden biriktireyimde Gelince usulca koyayım cebine.
Gönderi tarihi: 20 Şubat , 2010 15 yıl O zaman ben öpeyim ablacım, hem benim beklememe lüzüm yok, nasıl olsa deliye hergün bayram...
Gönderi tarihi: 20 Şubat , 2010 15 yıl Öpsün ama burada bayram sohbetidir gidiyor, bayramı mı bekleyeceğiz ?
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için ŞİMDİ OTURUM AÇIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.