Zıplanacak içerik
  • Üye Ol

Önerilen İletiler

Gönderi tarihi:

İlk ben başlıyayım yine... :)

Yazın başında iki-üç seans solaryuma girerdim ben...(iki yıldır girmiyorum)Maksat öle peynir gibi plaja çıkmamak :blushing: Bir gün solaryumun içindeyim,solaryumda duş gibi, ayaktayım yani.Birden canım sıkıldı sanırım...Ya dedim kuzuları ateşte çevirince daha güzel pişiyo niye bende dönmeyeyim :unsure: Başladım solaryumun içinde dönmeye,bi süre sonra birden solaryumun ışıkları söndü.Ben çıkıcam çıkamıyorum,çünkü öle çok dönmüşüm ki nevrim dönmüş kapıyı bulamıyorum bir türlü.epey bi panikledikten sonra bulmuştum kapıyı :P

Gönderi tarihi:

Yazın başında iki-üç seans solaryuma girerdim ben...(iki yıldır girmiyorum)Maksat öle peynir gibi plaja çıkmamak :blushing: Bir gün solaryumun içindeyim,solaryumda duş gibi, ayaktayım yani.Birden canım sıkıldı sanırım...Ya dedim kuzuları ateşte çevirince daha güzel pişiyo niye bende dönmeyeyim :unsure: Başladım solaryumun içinde dönmeye,bi süre sonra birden solaryumun ışıkları söndü.Ben çıkıcam çıkamıyorum,çünkü öle çok dönmüşüm ki nevrim dönmüş kapıyı bulamıyorum bir türlü.epey bi panikledikten sonra bulmuştum kapıyı :P

Radya çevirme :D

Gönderi tarihi:

Bir sabah erken kalkıp fırına taze ve sıcak ekmek almaya gittim. Bir de spor yapmak maksadıynan uzun bir yol yürüyüp fena halde terledikten sonra fırına girdim ve adama 3 ekmek alıcam birini ayrı poşete koyun dedim. Fırıncıdan gelen soru tüm yorgunluğumu unutturacak nitelikte oldu: -Hangisini ayrı poşete koyayım abi? :huh::forgiveme::lol:

Gönderi tarihi:
Bir sabah erken kalkıp fırına taze ve sıcak ekmek almaya gittim. Bir de spor yapmak maksadıynan uzun bir yol yürüyüp fena halde terledikten sonra fırına girdim ve adama 3 ekmek alıcam birini ayrı poşete koyun dedim. Fırıncıdan gelen soru tüm yorgunluğumu unutturacak nitelikte oldu: -Hangisini ayrı poşete koyayım abi? :huh::forgiveme::lol:

:lol:

vardır bir bildiği ya :D

Gönderi tarihi:

:lol::lol::excl:

Gönderi tarihi:

Herkes basindan gecen komik olaylari anlatmakta bir tanede ben anlatayim o halde... :) Universiteye basladigim ilk yildi okulda herkes internete girip chatlesmekteydi bende ozamanlar acemiydim tabiki arkadaslara uyup chat yapmaya baslamistim.. ve ozamanlar Turkiyede universite okuyan birisiyle tanistim.. ve sohbeta basladik bana ne is yaptigimi sordu bende universitede ogrenci oldugumu yazdim ve ayni sekilde ben ona ne okudugunu sordum cevabi Isletme oldu benim ona verdigim cevap ise Yok vallaha ben kimseyi isletmiyorum... :) Cok sonralari ogrendimki isletme bir meslekmis :yuvarlan:

Katılın Görüşlerinizi Paylaşın

Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.

Misafir
Maalesef göndermek istediğiniz içerik izin vermediğimiz terimler içeriyor. Aşağıda belirginleştirdiğimiz terimleri lütfen tekrar düzenleyerek gönderiniz.
Bu başlığa cevap yaz

×   Zengin metin olarak yapıştırıldı..   Onun yerine sade metin olarak yapıştır

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Önceki içeriğiniz geri getirildi..   Editörü temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Yeni Oluştur...

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.