Gönderi tarihi: 6 Temmuz , 2009 15 yıl Anathema isteruk, o yoksa empyrium; o damı yok? O zaman emre aydın olsun: kalan sağlar senin olsun
Gönderi tarihi: 6 Temmuz , 2009 15 yıl Yazar Anathema isteruk, o yoksa empyrium; o damı yok? O zaman emre aydın olsun: kalan sağlar senin olsun Ya budur işte budur seçenekler sunmuş dinleyicim
Gönderi tarihi: 6 Temmuz , 2009 15 yıl Yazar Özlem Tekin - Mayın tarlası Mayın tarlası yokmuş ama Aşk herşeyi affedermi çalsam olur mu
Gönderi tarihi: 6 Temmuz , 2009 15 yıl Yazar Ben onu şebnem ferah sölüyor biliyorum ama sizin için özlem tekin bulmaya çalışırım olmadı zorla söletirim ona
Gönderi tarihi: 7 Temmuz , 2009 15 yıl Ne cikarsa artik bahtima... Siradaki sarkiyi ebeme dedeme hedaye etmek istiyorum..
Gönderi tarihi: 1 Ekim , 2009 15 yıl "Benden ayrılsan da yine gönlüm sendedir" Zeki Mürenden olsun lütfen. Bu kadar eski şarkı isteyince nuh nebiden kalma olduğumda ortaya çıkacak Yine bulamayacaksınız ama hadi ben istemiş olayım.
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için şimdi oturum açın.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.