Gönderi tarihi: 30 Haziran , 2009 16 yıl Yazar zaten senden başkasına bişey demiyor herhalde abla eee en samimi arkadaşıyım ben onun
Gönderi tarihi: 30 Haziran , 2009 16 yıl Seytan bana diyorki nerelerdesin uzun zamandir gorunmuyorsun ozlettin kendini ...
Gönderi tarihi: 1 Temmuz , 2009 16 yıl eee en samimi arkadaşıyım ben onun bugün çok şey dedi de ! dinlemedim, herhalde bir daha da çabaları boşa gider
Gönderi tarihi: 2 Temmuz , 2009 16 yıl seytan diyorki kalk giyin kahvalti yap sonra biz yuzerken sen bak.... ah pardon seytan degilmis diyen bizim kizmis
Gönderi tarihi: 16 Temmuz , 2009 15 yıl Yazar Valla şu anda seytanın dediklerini yapsam taş taş üstünde kalmaz
Gönderi tarihi: 16 Temmuz , 2009 15 yıl Seytan diyorki hadi yanalim hadi yanalim... Bende seytana diyorumki hic bana bakma olmaz seytan
Gönderi tarihi: 19 Temmuz , 2009 15 yıl Şeytan ne dediğini bilse zaten cennette mis gibi ense yapardı şimdi
Gönderi tarihi: 19 Temmuz , 2009 15 yıl yiğit'in öyle bi karikatürü vardı - bu bindiğimiz köprünün adı ne? -sırat şeytan bana kızgın herhalde konuşmuyor
Gönderi tarihi: 19 Temmuz , 2009 15 yıl şeytan diyorki yanaş şuna,adını anma sataş şuna serdar ortaç kılığında şeytan
Gönderi tarihi: 19 Temmuz , 2009 15 yıl Seytanin dedigine bak ismi buda simdi Gelde bir Corba yap bana diyor
Gönderi tarihi: 19 Temmuz , 2009 15 yıl İyi de şeytan benim zaten (Şeytan- Satan - Sethan - Seth) Kendi kendime konuşursam deli derler bana ki
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için şimdi oturum açın.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.