Zıplanacak içerik
  • Üye Ol

Ekonomik Makyaj Önerileri


deniz_kizi

Önerilen İletiler

Ekonomik Makyaj Önerileri

Büyüleyici makyaj yapmak için çok fazla para harcamanıza gerek yok. Mutfağınızdaki ve makyaj çantanızdaki malzemelerle harikalar yaratabilirsiniz. Ekonomik makyaj önerileri size bu konuda yardımcı olacak.

Ekonomik Makyaj Önerileri

 

Gözlerinizde şişlik ve bazı bölgelerde kararmalar varsa salatalığın yenileyici gücünden faydalanabilirsiniz. Makyaj yapmaya başlamadan 15 dakika önce göz kapaklarınıza salatalık dilimleri koyup bekletin. Gözünüzdeki şişlikler inecek ve kapatıcı kullanmanıza gerek kalmayacaktır.

Güzelliği gölgeleyen sivilceleri kapatmak için mutlaka kat kat fondöten kullanmanız gerekmiyor. Bir parça buzu sivilcenin üzerinde tutun. Sivilcenin üzerindeki kızarıklık ve şişlik yok olacaktır. Bu sayede tek kat fondötenle sivilcenizi gizleyebilirsiniz. Fondöteninizi daha uzun süre kullanabilmek için ekonomik ve başarılı bir yöntemdir.

Sıcak havalardan etkilenen rujunuz yumuşamışsa bir süre buzdolabında bekleterek eski haline gelmesini sağlayabilirsiniz. Eğer istediğiniz sonuca ulaşamıyorsanız rujunuzu küçük bir krem kutusunun içine yerleştirin. Ruj fırçası yardımıyla dudaklarınıza sürün. Özellikle en sevdiğiniz rujun başına böyle talihsiz bir olay geldiyse muhteşem bir çözüm olduğunu göreceksiniz.

Dudaklarınızı dolgun göstermek için başvuracağınız yöntemlerden biri de göz farıdır. Dudağınızın alt ve üst bölgesinde tam ortaya denk gelecek şekilde parlak bir göz farı sürün. Dolgun ve ilgi çekici dudaklarla büyüleyin.

Kirpiklerinizin dolgun görünümü bakışlarınızın etkisini artırır. Kat kat rimel sürmek yerine alt kirpiklerine incecik siyah kalem çekerek aynı etkiyi yaratabilirsiniz. Böylece rimeliniz daha uzun süre kullanıma hazır olacaktır.

Makyajınızı temizlemek için temizleme jeli ya da sütü yoksa paniğe kapılmayın. Pamuğun üzerine bir miktar doğal zeytinyağı sürerek makyajınızı derinlemesine temizleyebilirsiniz. Zeytinyağı aynı zamanda cildi besleyici özelliğe sahiptir.

Ekonomik makyaj yöntemlerini denerken makyaj malzemesinin son kullanma tarihine dikkat edin. Küçük bütçelerle makyaj yapmak istersen bozuk makyaj ürünleriyle cilt sağlığınızı tehlikeye atmayın.

En etkili güzellik yöntemi gülümsemeyi yüzünüzden eksik etmeyin. Gülen gözlerinizin güzelliğini hiçbir makyaj ürünü sağlayamaz.

Yoruma sekme
Diğer sitelerde paylaş

Katılın Görüşlerinizi Paylaşın

Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.

Misafir
Maalesef göndermek istediğiniz içerik izin vermediğimiz terimler içeriyor. Aşağıda belirginleştirdiğimiz terimleri lütfen tekrar düzenleyerek gönderiniz.
Bu başlığa cevap yaz

×   Zengin metin olarak yapıştırıldı..   Onun yerine sade metin olarak yapıştır

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Önceki içeriğiniz geri getirildi..   Editörü temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.