Zıplanacak içerik
  • Üye Ol

Önerilen İletiler

Gönderi tarihi:

FLAŞ FLAŞ...

Servisimiz ilk olarak Jön'ün gizli tuttuğu askerlik resmini ele geçirdi... :D

komik(3).jpg

Gönderi tarihi:
FLAŞ FLAŞ...

Servisimiz ilk olarak Jön'ün gizli tuttuğu askerlik resmini ele geçirdi... :D

komik(3).jpg

:lol:

Gönderi tarihi:

Ve S.e.t.h arkadaşımızın su altında bisiklet bindiği görüntülerini ele geçirdik... :D

b-30535-bisikletli.jpg

Gönderi tarihi:

ve ve veeee günün bombası...Adminimizin niçin bu kadar bisiklete meraklı olduğunu sizin için araştırdık bulduk....

Meğer eli mahkummuş arkadaşlar :w00t:

20080412_2_1208006942_1dtz.jpg

Gönderi tarihi:

Dun gece polisin duzenlemis oldugu operasyonda ulkeyi kasip kavuran temizlikci cetesi elebaslari Radya ile etkisiz hale getirildi TMC magazincilerinin ustun calismalariyla cetenin resmini yayinliyoruz... :)

komik1go1.jpg

Gönderi tarihi:
Dun gece polisin duzenlemis oldugu operasyonda ulkeyi kasip kavuran temizlikci cetesi elebaslari Radya ile etkisiz hale getirildi TMC magazincilerinin ustun calismalariyla cetenin resmini yayinliyoruz... :)

hahahaaaaaaaaa sen görürsünnnnnnn :shifty::yuvarlan:

Gönderi tarihi:

Yakışıklı nickinle acaba ne kadar yakışıklı diye düşündüğünüz Yakışıklı arkadaşımızın resmini ele geçirdim B)

Buyrunnnnn bizde hizmette sınır yok :deli:

vatanda3nf.jpg

Gönderi tarihi:
Yakışıklı nickinle acaba ne kadar yakışıklı diye düşündüğünüz Yakışıklı arkadaşımızın resmini ele geçirdim B)

Buyrunnnnn bizde hizmette sınır yok :deli:

vatanda3nf.jpg

:yuvarlan: bu cok yakisili yaaww benim sacim kel.. ustelikte cok uzun bu ben yerden bitmeyim 1.30 cmyim ustelikte agzimda dis yok adamin inci gibi disleri var haksizlik ama bu :)

Gönderi tarihi:
:yuvarlan: bu cok yakisili yaaww benim sacim kel.. ustelikte cok uzun bu ben yerden bitmeyim 1.30 cmyim ustelikte agzimda dis yok adamin inci gibi disleri var haksizlik ama bu :)

Ehh ben bu tarife görede bi tane bulurum nasıl olsa :usutuk:

Gönderi tarihi:

Flash Flash Flash... elimize gecen son dakika fotosunu yayinliyoruz muhabirlerimiz S.e.t.h cocukluk fotografini ele gecirdik

13e6266298755d16931270f045467705.jpg

Gönderi tarihi:

Evet sayin uyelerimiz yayinimiza Flash bir haberle devam ediyoruz muhabirlerimiz dun gece bir eglence mekaninda eglenen deniz kizinin resmini ele gecirdi ve sizinle paylasiyoruz... :yuvarlan:

deniz-kizi-1708041839.jpg

Gönderi tarihi:

flash flash flash

bugun dogum gununu kutlayacak olan sardunyam aılesı ıle bırlıkte ıtlayadakı malıkanesıne gıderken havaalanında basın mensuplarına yakalandı.gorkemlı bır sekılde dogum gununu kutlamak ıcın ıtalyaya gıttıgı ogrenılen sardunyam kameralara yakalanınca oldukca sınırlendı.yaptıgı acıklamada evet cok zengınım ıtalyada new yorkta ıspanyada ve daha bı cok ulkede malıkanelerım var.artık ogrendınız sımdı mutlumusunuz dıyerek gazetecıye cıkıstı.sardunyamın bunu reklam ıcın yaptıgı gazeteceyı kendısının cagırdıgı ve turkıyenın gundemıne oturmak ıcın boyle bır sey yaptıgı sızan bılgıler arasında.olayın gercekcılıgını arttırmak ıcın cagırdıgı gazetecıye tokat atıp makınesı kırıp ıcınden fılımlerı alan sardunyam cevresındekı ınsanlarada tehdıtler savurdugu gozlerden kacmadı.bu yuzden resım ekleyemıyoruz.havaalanındakı gorgu tanıklarına gore sardunyamın ucaga bınmedıgı beledıye otobusuyle gızlıce tekrar evıne dondugu soylenıyor.sardunyamın ıtalyada ve dıger ulkelerde malıkanesının olmadıgı yapılan arastırmalarda pasaportunun bıle olmadıgı ortaya cıktı :w00t:

• 4 hafta sonra...
Gönderi tarihi:
flash flash flash

bugun dogum gununu kutlayacak olan sardunyam aılesı ıle bırlıkte ıtlayadakı malıkanesıne gıderken havaalanında basın mensuplarına yakalandı.gorkemlı bır sekılde dogum gununu kutlamak ıcın ıtalyaya gıttıgı ogrenılen sardunyam kameralara yakalanınca oldukca sınırlendı.yaptıgı acıklamada evet cok zengınım ıtalyada new yorkta ıspanyada ve daha bı cok ulkede malıkanelerım var.artık ogrendınız sımdı mutlumusunuz dıyerek gazetecıye cıkıstı.sardunyamın bunu reklam ıcın yaptıgı gazeteceyı kendısının cagırdıgı ve turkıyenın gundemıne oturmak ıcın boyle bır sey yaptıgı sızan bılgıler arasında.olayın gercekcılıgını arttırmak ıcın cagırdıgı gazetecıye tokat atıp makınesı kırıp ıcınden fılımlerı alan sardunyam cevresındekı ınsanlarada tehdıtler savurdugu gozlerden kacmadı.bu yuzden resım ekleyemıyoruz.havaalanındakı gorgu tanıklarına gore sardunyamın ucaga bınmedıgı beledıye otobusuyle gızlıce tekrar evıne dondugu soylenıyor.sardunyamın ıtalyada ve dıger ulkelerde malıkanesının olmadıgı yapılan arastırmalarda pasaportunun bıle olmadıgı ortaya cıktı :w00t:

:w00t: :w00t:

Gönderi tarihi:

TMMagazin ekibinin yogun takip ve arastirmalari sonucunda bir uyenin msnine el konulmustur.. Ekibimizin sorularini cevapsiz birakan sayin uyemizin agressif tavirlarida dikkat cekiciydi simdi elimize gecirdigimiz msni sizlerle paylasiyor.. Yargi sureci halen devam ettigi icin uyemizin ismini aciklamama gerekinde bulundugumuzu belitiyoruz ama havada bulut siz bunu unutmayin ;)

otlztk.png

Gönderi tarihi:
TMMagazin ekibinin yogun takip ve arastirmalari sonucunda bir uyenin msnine el konulmustur.. Ekibimizin sorularini cevapsiz birakan sayin uyemizin agressif tavirlarida dikkat cekiciydi simdi elimize gecirdigimiz msni sizlerle paylasiyor.. Yargi sureci halen devam ettigi icin uyemizin ismini aciklamama gerekinde bulundugumuzu belitiyoruz ama havada bulut siz bunu unutmayin ;)

otlztk.png

Anaaa msnem ele geçmiş resmen yaw :unsure:

Gönderi tarihi:

Son dakika haberiyle yayin devam etmekte, hatirlarsiniz sayin uyelerimizden Erbay uyelerle bulusmak icin bir piknik turu hatirlamisti ve gunlerce kimlerin katilacagi merakla beklenip durmustu ve sonrada yer olarak Buyukada secilmisti ve ertesi gunde cekilen fotograflar TMCforum yayinlanmisti veee aslinda o fotograflarin hepsinin birer fotomontaj oldugunu tespit ettik aslinda Erbay ve ekibi hic buyuk adada piknik yapmamis bakiniz nerede yapmislar.. TMMagazin farkiylaturkxpzb1.jpg

Gönderi tarihi:

Görüldüğü gibi fazla yemekleri yok, zira ben son anda arıza çıkardım gitmedim ve yemeklerin çoğu bendeydi :blushing:

Gönderi tarihi:

Dahada ileriye gidip bir arastirma yaparak aslinda piknige soyledikleri gibi gemiyle gidilmemis bakin ne ile gidilmis piknige... :D

komik_resimler5_1237722686.jpg

Gönderi tarihi:

Veeeee TMMagazin sok bir gelismeyi sizlere aciklar S.E.T.H ogun nicin piknik gitmemek icin agriza cikardi ?! Ekibimiz bunu arastirdi ve sebebini ogrendi bunuda sizlerle paylasmak istiyoruz... Cok calismaktan kendine bakayamayan S.E.T.H halsiz dusmus PC basinda goruntuledigimiz S.E.T.Hin iste ariza cikarma sebebi... ;)

1100d1157386885-komik-resimler-1-1864.jpg

Katılın Görüşlerinizi Paylaşın

Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.

Misafir
Maalesef göndermek istediğiniz içerik izin vermediğimiz terimler içeriyor. Aşağıda belirginleştirdiğimiz terimleri lütfen tekrar düzenleyerek gönderiniz.
Bu başlığa cevap yaz

×   Zengin metin olarak yapıştırıldı..   Onun yerine sade metin olarak yapıştır

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Önceki içeriğiniz geri getirildi..   Editörü temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Yeni Oluştur...

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.