Gönderi tarihi: 21 Nisan , 2010 15 yıl Yazar hemde çokk kıskançsın Genellikle hayır yani duruma göre değişir, kıskanacağım şeye bağlı..ama yok kıskanç değilim ben...sanırım değilim pasaklısın
Gönderi tarihi: 21 Haziran , 2010 15 yıl Hayır, pişmiş yumurtadan korkarım. Mutfakta iyisin ama yerken
Gönderi tarihi: 25 Haziran , 2010 15 yıl evet ayağını denk al peşindeyim soro sormamı bekliyosun Hayır! Sana sorduğum soruya cevap vermeni bekliyorum : '' söyle, malları nereye sakladın ? ''
Gönderi tarihi: 27 Haziran , 2010 15 yıl Yazar valla hepsini içtim abi satıcı değilim ben içiciyim Evet ben şahidim Son izlediğin filmi sevmedin...
Gönderi tarihi: 17 Eylül , 2010 14 yıl Evet, gerektiğinde söylüyorum. mecbur kalıyorum. bir tek sana yalan söylemiyorum. Kırılgansın.
Gönderi tarihi: 17 Eylül , 2010 14 yıl Yok odun yutmuş gibiyim bu ara kimse kıramaz Yemeklere veda etmelisin
Gönderi tarihi: 18 Eylül , 2010 14 yıl İkisini de tercih etmesem ne işim olur yahu deney mi yapacağım Deliksiz uyumak istiyorsun.
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için şimdi oturum açın.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.