Gönderi tarihi: 13 Ocak , 2010 15 yıl Yazar Evet söylüyorum...siz varkende söylerim ama sesimi beğenmeyip susturuyorsunuz beni kiraz hanım... Karnın acıktığında sinirli olurmusun?
Gönderi tarihi: 9 Şubat , 2010 15 yıl eskiden yiyordum ama şimdi yok evet mi oluyor hayır mı bilemedim kuş sever misin
Gönderi tarihi: 9 Şubat , 2010 15 yıl bugün için evet ( mülakat belki daha iyi geçerdi:( ) aşık olmak delilik mi?
Gönderi tarihi: 9 Şubat , 2010 15 yıl ne takıntısı ya, takıntı bana takılsın teknolojiyi takip etmek mi lazım?
Gönderi tarihi: 9 Şubat , 2010 15 yıl hayatımız teknoloji oldu..takip etme de gör tepe takla gelmek de var yerine göre etmeli derim...
Gönderi tarihi: 9 Şubat , 2010 15 yıl soru bitmiş fırından taze geliyor unutmadığın sürece güzel meraklı mısın... (sıcacık soru)
Gönderi tarihi: 10 Şubat , 2010 15 yıl hemen sinirleniyorum birde mutlaka bi neden vardır gibi gelir herşeyde ukala mısın?
Gönderi tarihi: 2 Mart , 2010 15 yıl Tüm canlılara değer veririm. Ama haketmeyen kişi/lere değer vermek gibi aptalca bir davranış olamaz. Cesur musun?
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için şimdi oturum açın.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.