Gönderi tarihi: 9 Aralık , 2009 15 yıl devam calismaya gideyim patron görmeden kacayim pcnin basindan iyi günler herkese
Gönderi tarihi: 9 Aralık , 2009 15 yıl güle güle angel.. bu arada uğurlama ekibindeymişim gibi hissettim kendimi
Gönderi tarihi: 9 Aralık , 2009 15 yıl Yazar kalsaydın radya , oynuyorduk hep beraber.. işin yoksa gitmeseydin.. Oğlumun okuldan alınma saati gelmişti...
Gönderi tarihi: 10 Aralık , 2009 15 yıl güle güle angel.. bu arada uğurlama ekibindeymişim gibi hissettim kendimi ugurlama ekibinden gündem hanim neredesiniz gidiyorum ben yine iyi aksamlar herkese
Gönderi tarihi: 9 Ocak , 2010 15 yıl Yazar Gidiyorum... itirazı olan varsa konuşsun yoksa sonsuza dek sussun...
Gönderi tarihi: 24 Ocak , 2010 15 yıl gitme vakti gelmis de geciyor iyi geceler herkese İyi geceler hatun
Gönderi tarihi: 30 Ocak , 2010 15 yıl Ben gidiyorum arkadaslar yapcak cok sey var cokkk .hepinize mutlu neseli güzel bir hafta sonu diliyorum . hoscakalinn
Gönderi tarihi: 30 Ocak , 2010 15 yıl Yazar Ben gidiyorum arkadaslar yapcak cok sey var cokkk .hepinize mutlu neseli güzel bir hafta sonu diliyorum . hoscakalinn Hoşçakal canım kolay gelsin...mutlu günler...
Gönderi tarihi: 30 Ocak , 2010 15 yıl Ben gidiyorum arkadaslar yapcak cok sey var cokkk .hepinize mutlu neseli güzel bir hafta sonu diliyorum . hoscakalinn iyi eğlenceler canım güle güle yine bekleriz bunu saymayız
Gönderi tarihi: 30 Ocak , 2010 15 yıl Yazar Şimdi de ben gidiyorum...çocuklar uyandı... Hoşçakalın şimdilik...
Gönderi tarihi: 30 Ocak , 2010 15 yıl Şimdi de ben gidiyorum...çocuklar uyandı... Hoşçakalın şimdilik... güle güle canım birazdan ben de yolcudur abbas bağlasan durmaz
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için ŞİMDİ OTURUM AÇIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.