Gönderi tarihi: 29 Eylül , 2009 15 yıl Yazar iyi geceler malum uykum geldi Evettt malum uykucusun.. :D İyi geceler huggg..
Gönderi tarihi: 9 Ekim , 2009 15 yıl Aaaa. Nasıl Yani. Gelirken Ben Geldim Hoşgeldim. Gidirkende Ben Gidiyorum. Hoşcakalın Diyeceğiz Öylemi ? Ne Kadar Güzel. Ya İyi Hoş da Ben Yeni Geldim, Ne de Bir Yere Gidiyorum. İletiyide Yollamış Bulunduk. Şimdi Ne Yapacağız. Söyleyin Bakalım ? Saygılarımla. Doğan Gülbudak
Gönderi tarihi: 9 Ekim , 2009 15 yıl Yazar Aaaa. Nasıl Yani. Gelirken Ben Geldim Hoşgeldim. Gidirkende Ben Gidiyorum. Hoşcakalın Diyeceğiz Öylemi ? Ne Kadar Güzel. Ya İyi Hoş da Ben Yeni Geldim, Ne de Bir Yere Gidiyorum. İletiyide Yollamış Bulunduk. Şimdi Ne Yapacağız. Söyleyin Bakalım ? Saygılarımla. Doğan Gülbudak Giderken haber vereceğiniz yeri öğrenmiş oldunuz böylece... İyi geceler arkadaşlar ben gidiyorum...
Gönderi tarihi: 2 Kasım , 2009 15 yıl Oyun onayacak kimse kalmadığına göre eh ben de gideyim o zaman. Cümleten iyi geceler...
Gönderi tarihi: 9 Aralık , 2009 15 yıl kalsaydın radya , oynuyorduk hep beraber.. işin yoksa gitmeseydin..
Gönderi tarihi: 9 Aralık , 2009 15 yıl güle güle arkadaşım.. kazasız belasız , keyifli sürüşler diliyorum..
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için ŞİMDİ OTURUM AÇIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.