Gönderi tarihi: 23 Haziran , 2009 16 yıl Anladigim kadariyla TMC'nin 85% BJKli azinliklarin, ve takim tutmayanlarin can guvenligi tehlikede...
Gönderi tarihi: 23 Haziran , 2009 16 yıl Eskiden beşiktaşlıydım şimdi Galatasaray Yarın Fener olur artık
Gönderi tarihi: 23 Haziran , 2009 16 yıl Yarın Fener olur artık Niyeeeeee Takımını satacak bi taraftaramı benziyorum
Gönderi tarihi: 23 Haziran , 2009 16 yıl Niyeeeeee Takımını satacak bi taraftaramı benziyorum Beşiktaşa nooldu peki
Gönderi tarihi: 24 Haziran , 2009 16 yıl BEŞİKTAŞ !! Afferim bu konuda annene cekmemen cok iyi Beşiktaş aaa sendemi BJK'lisin ???
Gönderi tarihi: 24 Haziran , 2009 16 yıl Afferim bu konuda annene cekmemen cok iyi Ama kardeşi annesine çekti şükürler olsun ki
Gönderi tarihi: 24 Haziran , 2009 16 yıl Ama kardeşi annesine çekti şükürler olsun ki Kiraz babayami cekti bu konuda ?
Gönderi tarihi: 24 Haziran , 2009 16 yıl Son durum -Beşiktaş 3 (Kiraz, S.e.t.h, Nyx Fallen Angel) -Galatasaray 2 (Radya, Delifırtına) -Trabzonspor 1 (Erbay) -Adanademirspor 1 (Jön) -Tarafsız 1 (Yakisikli)
Gönderi tarihi: 24 Haziran , 2009 16 yıl Yokkk ben bugün değiştirdim adanaspor (bu seferki on yıl içerde yatmış adanalı bir mafya babası da )
Gönderi tarihi: 24 Haziran , 2009 16 yıl Son durum -Beşiktaş 3 (Kiraz, S.e.t.h, Nyx Fallen Angel) -Galatasaray 2 (Radya, Efendi Türkler) -Trabzonspor 1 (Erbay) -Adanademirspor 1 (Jön) -Adanaspor 1 (Delifırtına) -Tarafsız 1 (Yakisikli)
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için ŞİMDİ OTURUM AÇIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.