Gönderi tarihi: 23 Haziran , 2009 16 yıl kımseyı kırmayan tertemız pırıl pırıl bır kalbın oldugu ıcın sana ne kadar tsk etsek az abla
Gönderi tarihi: 23 Haziran , 2009 16 yıl Yazar kımseyı kırmayan tertemız pırıl pırıl bır kalbın oldugu ıcın sana ne kadar tsk etsek az abla Canımmmm utandım bak şimdi Bende bu kadar efendi ve centilmen olduğun için ve ve vatan sevgisiyle dopdulu olduğun için sana teşeşekkür ederim ablam
Gönderi tarihi: 23 Haziran , 2009 16 yıl Blogundaki enfes yazıları ile bize hayatı ve insan olmayı öğrettiği için teşekkürler.
Gönderi tarihi: 23 Haziran , 2009 16 yıl Ehh bende foruma yeni yeni oyunlar eklediginden dolayi tesekkur edeyim ...
Gönderi tarihi: 23 Haziran , 2009 16 yıl Yazar Bende katıldığın için sana teşekkür edeyim öyleyse Yakışıklı
Gönderi tarihi: 24 Haziran , 2009 16 yıl Yazar cok sicak cok yakin biri oldugun icin tesekkurler ablacim Bende senin için aynını düşünüyorum canım...teşekkürler Altta ki angeldan devam et ben utanıyorum artık
Gönderi tarihi: 24 Haziran , 2009 16 yıl Üstteki üyeye dememiz lazım olaz Mütevaziliğinden dolayı teşekkür edeyim
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için ŞİMDİ OTURUM AÇIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.