Gönderi tarihi: 23 Haziran , 2009 16 yıl Yazar Ben şu sıkılaştırıcı inceltici jel işinemi girsem ne etsem her yeri onların reklamı sarmış. Bu devirde zaten ya boğaz işi yapıp şişiricen ya da zayıflatıcan Kızım kiraz boşver ingilizce örtmenliğini ben şirket kuruyom
Gönderi tarihi: 23 Haziran , 2009 16 yıl Yok annecim ben ingiltereye kaçcam öğretmen olcam sonrada emekli olcam hayat bu
Gönderi tarihi: 23 Haziran , 2009 16 yıl Yazar Yok annecim ben ingiltereye kaçcam öğretmen olcam sonrada emekli olcam hayat bu Evlenmicen mi kızım sen iyi iyi evlenmede kaynana olmayayım zaten evlenipte başını mı yakıcan
Gönderi tarihi: 12 Ekim , 2009 15 yıl Büyüyünce baba adam olacağım hocam, dershaneye gitmeden evde çalışsam ÖSS engel olur mu hala bana?
Gönderi tarihi: 12 Ekim , 2009 15 yıl Büyüyünce Yök başkanı olacağım, YÖK'e ,yok artık deyip kendimi feshedeceğim sonra kısmetse parti kurmayı düşünüyorum, ülkemizi kurtarmak için diğer partilerden...
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için ŞİMDİ OTURUM AÇIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.