Φ Tinkerbell Gönderi tarihi: 20 Şubat , 2012 Gönderi tarihi: 20 Şubat , 2012 evimde oturma odasında Alıntı
Φ İNTERLOCK Gönderi tarihi: 10 Mayıs , 2012 Gönderi tarihi: 10 Mayıs , 2012 yerde Bu kadar "bilmem" cevabının ardından ( şimdiye kadar 4 tane saydım) muhtemelen Forum üyelerinden birinden yediğin yumruk yüzündendir.. Kalk, toparlan, kendine gel..Bir daha bilmem cevabı görmek istemiyoruz... Alıntı
Φ Elektronik Sigara Gönderi tarihi: 10 Mayıs , 2012 Gönderi tarihi: 10 Mayıs , 2012 Evdeyim az sonra bakkalda Alıntı
Φ omar123 Gönderi tarihi: 11 Mayıs , 2012 Gönderi tarihi: 11 Mayıs , 2012 yerde Bu kadar "bilmem" cevabının ardından ( şimdiye kadar 4 tane saydım) muhtemelen Forum üyelerinden birinden yediğin yumruk yüzündendir.. Kalk, toparlan, kendine gel..Bir daha bilmem cevabı görmek istemiyoruz... Şu ikiniz arasındaki dostluk bağını seviyorum Alıntı
Φ İNTERLOCK Gönderi tarihi: 11 Mayıs , 2012 Gönderi tarihi: 11 Mayıs , 2012 Şu ikiniz arasındaki dostluk bağını seviyorum Bizim kapımız iyi niyetle gelen herkese açıktır..Zaten "hepimiz bir ağacın meyveleri ve bir dalın yaprakları" değil miyiz? Efendi böyle dememiş mi? 1 Alıntı
Φ By_Amoras Gönderi tarihi: 15 Mayıs , 2012 Gönderi tarihi: 15 Mayıs , 2012 işyerinde sandalyenin üzerinde...) Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.