Zıplanacak içerik

Featured Replies

Gönderi tarihi:

evimde oturma odasında

• Cevaplar 58
  • Görüntü 6,7b
  • Tarih
  • Son Cevap

Bu Başlıkta En Çok Gönderenler

Most Popular Posts

• Bizim kapımız iyi niyetle gelen herkese açıktır..Zaten "hepimiz bir ağacın meyveleri ve bir dalın yaprakları" değil miyiz? Efendi böyle dememiş mi?

Gönderi tarihi:

yerde

• 2 ay sonra...
Gönderi tarihi:

yerde

Bu kadar "bilmem" cevabının ardından ( şimdiye kadar 4 tane saydım) muhtemelen Forum üyelerinden birinden yediğin yumruk yüzündendir..dry.png Kalk, toparlan, kendine gel..Bir daha bilmem cevabı görmek istemiyoruz...angry.gif

Gönderi tarihi:

yerde

Bu kadar "bilmem" cevabının ardından ( şimdiye kadar 4 tane saydım) muhtemelen Forum üyelerinden birinden yediğin yumruk yüzündendir..dry.png Kalk, toparlan, kendine gel..Bir daha bilmem cevabı görmek istemiyoruz...angry.gif

Şu ikiniz arasındaki dostluk bağını seviyorum original.gif

Gönderi tarihi:

Şu ikiniz arasındaki dostluk bağını seviyorum original.gif

Bizim kapımız iyi niyetle gelen herkese açıktır..Zaten "hepimiz bir ağacın meyveleri ve bir dalın yaprakları" değil miyiz? Efendi böyle dememiş mi?flowers.gif

• 2 hafta sonra...
Gönderi tarihi:

adanadayım

Katılın Görüşlerinizi Paylaşın

Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için şimdi oturum açın.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.

Misafir
Maalesef göndermek istediğiniz içerik izin vermediğimiz terimler içeriyor. Aşağıda belirginleştirdiğimiz terimleri lütfen tekrar düzenleyerek gönderiniz.
Bu başlığa cevap yaz

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.