Gönderi tarihi: 21 Haziran , 2009 16 yıl Bugün arabam toz toprak içinde kaldı..Ama benim arabam hep öle... Bir de kadınların arabası temiz olur derler
Gönderi tarihi: 21 Haziran , 2009 16 yıl Bugün arabam toz toprak içinde kaldı..Ama benim arabam hep öle... Bir de kadınların arabası temiz olur derler Tam aksi kadinlarin arabasi pis olur..
Gönderi tarihi: 21 Haziran , 2009 16 yıl Yazar Tam aksi kadinlarin arabasi pis olur.. Tabi pis olacak çocuk kusmuğu,çocuk çişi,dondurma,çikolata,kurabiye kırıntıları
Gönderi tarihi: 21 Haziran , 2009 16 yıl Tabi pis olacak çocuk kusmuğu,çocuk çişi,dondurma,çikolata,kurabiye kırıntıları kirintilari anladik fakat çiş kusmuğ ne oluyor ayip degil mi zamaninda müdahale edemiyormusun RADYA?
Gönderi tarihi: 21 Haziran , 2009 16 yıl Yazar kirintilari anladik fakat çiş kusmuğ ne oluyor ayip degil mi zamaninda müdahale edemiyormusun RADYA? Trafik akarken çişim geldi diyen çocuğa bazen müdahale edemiyorsun evet... Koltuklar yıkandığı halde araba çok kapalı kaldımı amonyak kokuyor
Gönderi tarihi: 21 Haziran , 2009 16 yıl Trafik akarken çişim geldi diyen çocuğa bazen müdahale edemiyorsun evet... Koltuklar yıkandığı halde araba çok kapalı kaldımı amonyak kokuyor Ne demek müdahale edemiyorum durdur trafigi ac kapiyi cocuga.. Amonyak nasil kokar? o senin arabanin lastiklerinin kokusudur zirt pirt fren yapiyorsan
Gönderi tarihi: 21 Haziran , 2009 16 yıl Yazar Ne demek müdahale edemiyorum durdur trafigi ac kapiyi cocuga.. Amonyak nasil kokar? o senin arabanin lastiklerinin kokusudur zirt pirt fren yapiyorsan Hiç de bile zırt pırt fren yapmıyorum,acemi şöförler yapar o dediğini...
Gönderi tarihi: 22 Haziran , 2009 16 yıl Gerçek: Çok seviyorum dondurmayı Yalan: Dondurma yemekten vazgeçeceğim
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için ŞİMDİ OTURUM AÇIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.