Gönderi tarihi: 21 Haziran , 2009 16 yıl Urla'da demirciler diye bir köyde harika bir koy olduğunu...
Gönderi tarihi: 21 Haziran , 2009 16 yıl Urla'da demirciler diye bir köyde harika bir koy olduğunu... O koylara bir gün ingilizlerin yerleşeceğini..
Gönderi tarihi: 21 Haziran , 2009 16 yıl Efendinin ingilizlerle konuştuğunu Ah be Radya kapidan disari cikinca kimlerle konusulmuyor ki bu garip vatanda
Gönderi tarihi: 21 Haziran , 2009 16 yıl Yazar Ah be Radya kapidan disari cikinca kimlerle konusulmuyor ki bu garip vatanda Bana annem küçükken demişti ki; "Sakın tanımadıklarınla sokakta konuşma kızım" Ben hala konuşmuyorum...
Gönderi tarihi: 21 Haziran , 2009 16 yıl Bana annem küçükken demişti ki; "Sakın tanımadıklarınla sokakta konuşma kızım" Ben hala konuşmuyorum... Sen ne yaptin?
Gönderi tarihi: 21 Haziran , 2009 16 yıl Yazar Sen ne yaptin? Ben çok söz dinlerdim ufakken ama evin penceresinden sokaktan gelip geçen herkese laf atardım mahalle muhtarı gibi... Arada da içeri kafamı uzatır"anne buradan yabancılarla konuşabilirim demi"derdim
Gönderi tarihi: 21 Haziran , 2009 16 yıl Ben çok söz dinlerdim ufakken ama evin penceresinden sokaktan gelip geçen herkese laf atardım mahalle muhtarı gibi... Arada da içeri kafamı uzatır"anne buradan yabancılarla konuşabilirim demi"derdim Bak ben balkondan cebime doldurdugum zeytinleri atarmisim yabancilarda onu keci bouk zannedermis
Gönderi tarihi: 21 Haziran , 2009 16 yıl Yazar Bak ben balkondan cebime doldurdugum zeytinleri atarmisim yabancilarda onu keci bouk zannedermis
Gönderi tarihi: 26 Aralık , 2009 15 yıl Yazar küçükken en sevdiğim montumun hala dolabımda durduğunu Sus kız,çöpçü bunun anası diyecekler... Napayım sevdiğim eşyaları saklama huyum var demiştim... demek ki montunu bende seviyordum... Hem ne biliyon belki bi kız kardeşin olur...
Gönderi tarihi: 26 Aralık , 2009 15 yıl Hem ne biliyon belki bi kız kardeşin olur... Bayram kutlamaları,yılbaşı kutlamaları,doğum kutlamaları... site şenleniyor
Gönderi tarihi: 26 Aralık , 2009 15 yıl Yazar Bayram kutlamaları,yılbaşı kutlamaları,doğum kutlamaları... site şenleniyor hihhh amaninn bi de saatine denk gelir... Allah isteyene versin...
Gönderi tarihi: 26 Aralık , 2009 15 yıl ne var fenamı ...Tayyip 3 çocuk diyor Allah olmayanlara versin diyelim o zaman
Gönderi tarihi: 26 Aralık , 2009 15 yıl Yazar ne var fenamı ...Tayyip 3 çocuk diyor Allah olmayanlara versin diyelim o zaman
Gönderi tarihi: 26 Ekim , 2010 14 yıl Öğrendim ki... Hiç tanımadığın insanlar, iki saat içinde, senin hayatını değiştirir. ... Ataol Behramoğlu
Gönderi tarihi: 28 Ocak , 2011 14 yıl sen her sabah ne planlar yaparsan yap illa ki olması gerekenler oluyor ve elinden çoğu kez bişi gelmiyor
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için ŞİMDİ OTURUM AÇIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.