Gönderi tarihi: 22 Nisan , 2011 14 yıl Water for elephants filminden aşk ve sevginin ne kadar güçlü bir bağ olduğunu bir kez daha öğrendim.
Gönderi tarihi: 13 Haziran , 2012 13 yıl Hayatın çok kısa olduğunu Üzüntü ve acının her an gelebileceğini
Gönderi tarihi: 13 Haziran , 2012 13 yıl Sıkıntılı sıcak havalarda,belediye otobüslerimizde nasıl ızgara olduğumuza bir kez daha tanık oldum..
Gönderi tarihi: 13 Haziran , 2012 13 yıl siz son ikiniz.. ikinizin içinin o kavenin telveleri kimin kıvrıntılı ve kafferenki olduğunu öğrendim.. silkininis yaw..
Gönderi tarihi: 15 Haziran , 2012 13 yıl Yazar Hasta olmasının babamı oruç tutmaktan alı koymayacağını..
Gönderi tarihi: 18 Aralık , 2012 12 yıl Yazar Kızım seneye başka bir şehirde okuyacak olursa benim giyisi dolabım da kıyafet kalmayacağını anlamış ve öğrenmiş bulunuyorum..
Gönderi tarihi: 5 Ocak , 2013 12 yıl Alnina araba stickersi yapistirmis oglusun, ne kadar tatli gozuktugunu ogrendim
Gönderi tarihi: 30 Ekim , 2013 11 yıl .. güneş.. hava ve güzel kelimelerini mi öğrendin? hoş geldin @@Shanks.. paylaşım güzeldir.. ruhî bi iştir.. demişsin.. peki..
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için ŞİMDİ OTURUM AÇIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.