Gönderi tarihi: 10 Haziran , 2009 16 yıl 76 doğumluyum, cocukluğumdan beri dilden dile dolaşan "Erol Evgin'in saçı peruk mu?" "Zeki Müren erkek miydi?" söylentilerinden birisinin cevabını en azından artık biliyorum Evet, PE-RUK-MUŞ
Gönderi tarihi: 10 Haziran , 2009 16 yıl 76 doğumluyum, cocukluğumdan beri dilden dile dolaşan "Erol Evgin'in saçı peruk mu?" "Zeki Müren erkek miydi?" söylentilerinden birisinin cevabını en azından artık biliyorum Evet, PE-RUK-MUŞ gerçekten de bu adamın saçları bir efsane gibi dilden dile dolaşırdı
Gönderi tarihi: 10 Haziran , 2009 16 yıl 76 doğumluyum, cocukluğumdan beri dilden dile dolaşan "Erol Evgin'in saçı peruk mu?" "Zeki Müren erkek miydi?" söylentilerinden birisinin cevabını en azından artık biliyorum Evet, PE-RUK-MUŞ Ben de aynı tarihte doğdum. Bizim kuşak için gerçekten bir şehir efsanesiydi bu. Ama gerçekmiş. Yıllardır aradığım, merakla cevabını beklediğim bir sorunu çözdüğünüz için teşekkür ederim. Demek PERUKMUŞ!
Gönderi tarihi: 10 Haziran , 2009 16 yıl Bence sizin gibi bu sorunun cevabını arayan bir çok kişi vardır.Aydınlattığınız için teşekkurler
Gönderi tarihi: 10 Haziran , 2009 16 yıl Vayy beeee, bugunleri de gorecekmişiz meger Demek tek degilmişim
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için ŞİMDİ OTURUM AÇIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.