Zıplanacak içerik
  • Üye Ol

BİR ZAMANLAR BAŞBAKANDIM... RTE ile söyleşi...

Önerilen İletiler

Gönderi tarihi:

BİRGÜN GAZETESİ'NİN İLANI ÇOK KONUŞULACAK

Birgün Gazetesi arka sayfasından öyle bir ilan verdiki, ilanı görenler çok şaşırdı

Birgün Gazetesi'nin bugün ki arka sayfasında çıkan ilan çok dikkat çekti. Birgün, bu ilanda geleceğe giderek 3 Mart 2021 tarihli sayısında Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'la söyleşi yapılıyor.

O bir zamanların Başbakanıydı...Türkiyenin en zengin adamıydı...Şimdi kimse yüzüne bakmıyor... diye başlayan ilan büyük ilgi gördü.

İŞTE O İLAN

TAYYİP ERDOĞAN'IN FERYADI

“O bir zamanların başbakanıydı… Türkiye'nin en zengin adamıydı. Şimdi kimse yüzüne bakmıyor. Batsın bu dünya!

Uzun zamandır sesi soluğu çıkmayan Recep Tayyip Erdoğan'la Tophane Tayfunspor Lokali'nde konuştuk… Hayli yorgun ve bitkin görünen Erdoğan ilerleyen yaşına rağmen bizimle uzun bir sohbet etti:

KARADENİZ'DE GEMİCİKLERİM BATTI

'Ben bu ülkenin başbakanlığını yaptım. Şu insanoğlu çiğ süt emmiş. Oylarım düşüp bir kenara atılınca yanımda kimseler kalmadı. Ardından felaketler geldi. Önce Karadeniz'de gemiciklerim battı. Yetmedi damatlarımla bozuştum. Ellerimle pirzola yedirdiğim pırlanta gibi bir ortağım vardı. Çekleri üzerime bırakıp Afrika'ya kaçtı.

KENDİM ETTİM KENDİM BULDUM

Gülme komşuna gelir başına derler. Zamanında fakir fukaraya çok gülmüştüm. İşsizlik diyeni azarlamış, yoksulum diyene küfretmiştim. Nereden geldiğimi unutup, çıktığı kabuğu beğenmeyen biri haline gelmiştim.

Eskiden Türkiye'nin en zengin adamıydım. Yoksulların çok ahını aldım, ezilmişlerin çok ahını aldım. Kendim ettim, kendim buldum.

NERDE O YANDAŞLARIM

Birgün gazetesini tebrik ederim. Siz dün neyseniz, bügün de öylesiniz. Delikanlılığı hiç bozmadınız. Her zaman yoksulun, ezilmişin yanında oldunuz. Düşenin dostu olmaz bilirdim. Meğer siz varmışsınız… Nerede o yandaşlarım, vefasız arkadaşlarım?'

Gazete, ilanın kenarına iliştirdiği bir notta ise, “Ne oldum dememeli, ne olacağım demeli. Bir gün herkese Birgün gerekebilir” dedi.

actuel1237558209.jpg

Kaynak: http://www.dersimnews.com/Mizah/Birgunden-Cok-Konusulacak-Ilan-465.htm

Gönderi tarihi:

Recep Tayyip Erdoğan'ın Akepe'yi kurmadan önce Amerikan Başkonsolosluğunda yaptığı görüşmenin içeriğinde bulunan iddialar ve bunların kayıtlı olduğu video kaseti Cüneyt Zapsu'nun elinde olduğu ortaya çıktı...

2. Ergenekon İddianamesinde, Em. Org. Eruygur'un bilgisayarından çıktığı iddia edilen "Temalar" adlı belgede, Tayyip Bey'e şantaj kasetlerinin Cüneyt Zapsu'da olduğu belirtiliyor.

"Temalar"da konu şöyle açıklanıyor:

"Zapsu önemli bir CIA ajanı.

İstanbul'daki ABD Başkonsolosluğ unda Tayyip Bey'in önüne bir Yol Haritası koyuluyor ve Başbakan olması halinde yapacağı her şey tek tek anlatılıyor. Tayyip Bey de bunları not alıyor.

İşte, Tayyip Bey'in Amerikalılardan nasıl talimat aldığını gösteren bu sahneler videoya alınmış.

Zapsu da, bu videoyu şantaj aracı olarak kullanıp Tayyip Bey'i istediği çizgide tutuyor.

Ergenekon davasının 82. Duruşmasında gazeteci Hayrullah Mahmut Özgür’ün sorgusu yapıldı.

Star gazetesinin Uzan Grubuna ait olduğu dönemde 2003 yılında Ankara Temsilciliğini yapan Özgür, çapraz sorgusu sırasında çarpıcı bilgiler verdi.

Bu bilgilere göre:

Tayyip Bey, Belediye Başkanı olduğu dönemde Zapsu ile birlikte ABD Başkonsolosluğu'nu ziyaret ediyor.

Başbakan olması halinde neler yapacağını anlatıp sözler veriyor.

İşte bu sahnelerin videosunu bazı kişiler Hayrullah Mahmut'a izletiyorlar.

Videoyu Mahmut Bey'e izletenler, bu kaseti Uzanlar'a 50 milyon dolar karşılığında satmak istediklerini, bu konuda aracılık yapmasını istiyorlar.

Uzanlar para vermeyi reddediyor, kaset bedava verilirse yayımlayacaklarını söylüyor.

Fakat, Mahmut Bey, bu kasetin sonradan Uzan’lar’ın eline geçtiğinden şüphe ettiğini açıklıyor.

Video kaseti askeri istihbaratın da ilgisini çekiyor.

Jandarma İstihbarat, Mahmut Bey ile ilişki kurarak kaset hakkında bilgi istiyorlar ve Uzanların niyetini soruyorlar.

Aynı konuda Eruygur Paşa ve Levent Ersöz de mahmut Bey ile görüşüyorlar. Kasetin içeriğinin hükümeti yıkmaya yetip yetmeyeceğini soruyorlar.

Kısa bir süre sonra Uzanlar hakkında operasyon başlatılıyor.

Bundan sonra savcılarla Mahmut Bey arasında şu konuşma geçiyor:

SAVCI:

Eruygur sizden kaseti istedi mi?

MAHMUT ÖZGÜR:

Bu sorunuz saçma sapandır. Kaset bende değildi ki. Bu CD'yi cebinizde 5 dakika bile taşıyamazdınız. Cebinizde bu CD varken kimse sizin güvenliğinizi sağlayamaz

Başıma ne geldiyse bu videoyu izlememden sonra gelmiştir.

Ardından söz alan İşçi Partisi Genel Başkanı Doğu Perinçek'in, Özgür'e sorduğu sorular ve Özgür'ün yanıtları şöyleydi:

DOĞU PERİNÇEK:

İzlediğiniz, ABD İstanbul Başkonsolosluğ undaki toplantı görüntülerinde, Tayyip Erdoğan'ın “özelleştirmeyi sonuna kadar götürme” taahhüdü dışında başka başlık var mı? Görüntülerde Cüneyt Zapsu da var mı?

MAHMUT ÖZGÜR:

Görüntülerde RTE, Neo-Sevr dediğimiz sonradan yaşananlarla somutlanan ABD’yle gizli anlaşmanın tüm maddelerini kabul ettiğini, Ermeni soykırımının kabul edileceği, Büyük Ermeni devletinin kurulması, anayasa değişikliği, AB uyum yasalarının değiştirilmesi, TSK etkisizleştirilmesi vb tüm hususları kabul ettiğini söylemektedir. Başkaca taahhütlerde vardı aklımda kalan bunlardır.

Görüntülerde Cüneyt Zapsu da bulunmaktadır.

DOĞU PERİNÇEK:

Kendisini ÖKK’lı (Özel kuvvetler) olarak tanıtarak gelen ve sizinle görüşen kişinin, Genelkurmay Başkanlarının 30 milyon dolar rüşveti paylaştıklarını, birbirlerine suikast tertiplediklerini ve benzeri uydurma bilgiler anlattığını, bunun Fethullahçılardan gelen bilgi olduğunu söylediniz? Tahmin mi somut verilere mi dayanıyor?

MAHMUT ÖZGÜR:

Tahmin değil somut verilere dayanıyor. Fethullahçılardan gelen bilgi olduğunu somut verilerle anladım. Bu yaz sıcak geçecek ve bunlar ortaya çıkaca

(7 Mayıs 2009) TARİHLİ ERGENEKON DAVASI TUTANAKLARINDAN ALINMIŞTIR.

Bu videonun ortaya çıkması ile başbakanın yüce divanlık olması an meselesi, bu yüzden ABD, RTE'nin yerine Bülent Arınç'ı getirebilir, Arınç'ın son zamanlardaki çıkışları bu yüzdendir ve kendisi ABD için RTE'den daha güvenilir biridir... Cumhuriyetle meselesi çok eskilere dayanan Arınç'ın ailesinden gelen laiklik düşmanlığıda vardır...

O yüzden R. Tayyip Erdoğan'ın gelecekte çok daha acıklı durumlar yaşayacağı aşikardır...

Katılın Görüşlerinizi Paylaşın

Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.

Misafir
Maalesef göndermek istediğiniz içerik izin vermediğimiz terimler içeriyor. Aşağıda belirginleştirdiğimiz terimleri lütfen tekrar düzenleyerek gönderiniz.
Bu başlığa cevap yaz

×   Zengin metin olarak yapıştırıldı..   Onun yerine sade metin olarak yapıştır

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Önceki içeriğiniz geri getirildi..   Editörü temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Yeni Oluştur...

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.