Gönderi tarihi: 25 Mayıs , 2009 16 yıl Evett gelir... İşte aynen şöle gelir... KüçüK ellerin anası İlyada,Zeynepp,Radya
Gönderi tarihi: 25 Mayıs , 2009 16 yıl başlıkta tam yerınde olmuş güzel bir gündü,iyi vakit geçirdik gelemeyenler çatlar ama şimdi :yuvarlan:
Gönderi tarihi: 25 Mayıs , 2009 16 yıl Admin Güzel resimler... Ayrıca ilk defa İlayda ve Zeynep'i de gördük... Radyayı Galeriden görüşmüştük önce.... Güzel geçmiş belli ama çay bardağı tam çay bardağı ama altın sırması var...
Gönderi tarihi: 25 Mayıs , 2009 16 yıl Yazar başlıkta tam yerınde olmuş güzel bir gündü,iyi vakit geçirdik gelemeyenler çatlar ama şimdi
Gönderi tarihi: 25 Mayıs , 2009 16 yıl Yazar Güzel resimler...Ayrıca ilk defa İlayda ve Zeynep'i de gördük... Radyayı Galeriden görüşmüştük önce.... Güzel geçmiş belli ama çay bardağı tam çay bardağı ama altın sırması var... Evet gösterivedim onları da işte... Buyrun efem size de ikram edelim sırmalıda
Gönderi tarihi: 25 Mayıs , 2009 16 yıl Eh deniz olduğuna göre Ankara değil burası Ya İstanbul ya İzmir. Erbay pikniği ayarlayıncaya kadar sizler buluşmuşsunuz bile, çok keyifli olduğu belli, kutlarım özendirdiniz beni
Gönderi tarihi: 26 Mayıs , 2009 16 yıl Yazar Hiç yorum yapmıyorum... Eyvahhhh şimdi hapı yuttum işte Şeyyyy....amanda aman ablası onu çok severdee,bitanecik kardeşim deee Kızma bakem ablalara kızılmaz hemen öle Şu pikniği kararlaştırsınlarda beraber gidelim iyi mi...
Gönderi tarihi: 26 Mayıs , 2009 16 yıl Evett gelir... İşte aynen şöle gelir... KüçüK ellerin anası İlyada,Zeynepp,Radya Hepiniz cok sirin cikmisiniz
Gönderi tarihi: 27 Mayıs , 2009 16 yıl Yazar Hepiniz cok sirin cikmisiniz Teşekkürler canım,belki birgün seninle de biraraya geliriz böyle.
Gönderi tarihi: 27 Mayıs , 2009 16 yıl çok güzel çıkmışsınız radya abla seni merak ediyordum çok şirinsin ..
Gönderi tarihi: 27 Mayıs , 2009 16 yıl istanbulda kadıköyde buluştuk Buluştuğunuzda yurt dışında olmasaydım, katılmak isterdim. Umarım Kadıköydeki balona da binmemişsinizdir
Gönderi tarihi: 27 Mayıs , 2009 16 yıl Yazar çok güzel çıkmışsınız radya abla seni merak ediyordum çok şirinsin .. Teşekkürler muazzezcim.
Gönderi tarihi: 27 Mayıs , 2009 16 yıl Sizi anladım da, bizim Emin'in Kadıköy'de ne işi var onu anlamadım
Gönderi tarihi: 27 Mayıs , 2009 16 yıl Sizi anladım da, bizim Emin'in Kadıköy'de ne işi var onu anlamadım
Gönderi tarihi: 27 Mayıs , 2009 16 yıl Teşekkürler canım,belki birgün seninle de biraraya geliriz böyle. Bir araya geliriz insallah. Bir Turkiye'ye geleyim ben sirayla gezi yapcam zaten
Gönderi tarihi: 2 Haziran , 2009 16 yıl Admin bende hiç te kıskanmadım belli kıs belli kıskanmadığın zeyynepp ben bu işten bir şey anlamadım o kedi niye öyle burnunu ikide bir havaya kaldırıyor bir anlamı mı var
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için şimdi oturum açın.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.