Zıplanacak içerik
  • Üye Ol

Gladyatör Tarzı Sandalet & Ayakkabılar


Misafir Bastet

Önerilen İletiler

Ünlü ayakkabı markaları birbirinden güzel gladyatör modelinde ayakkabıları görücüye çıkarmışken, 2009 yazında nasıl ve nerede giyeceğinize dair püf noktaları. Sarah Jessica Parker'ın Sex and City filminde gelinliğin altına giydiği yüksek topuklu gladyatör ayakkabılar yeni bir moda akımının habercisi gibiyidi. Beklenen oldu ve 2009 yazının resmi ayakkabı modası gladyatör olarak ilan edildi. Doğal renklerle rahat ve şık bir görünüm yakalamak istiyorsanız, başvuracağınız ilk parça gladyatör ayakkabılar olabilir. Yazın en güzel rengi beyaz ile kombinleyeceğiniz ayakkabılar ile trende uygun giyinirken özgür ruh halinin de keyfini yaşayabilirsiniz. Beyaz etekleri uçuşan elbiseler, bol kesimli spor pantolonlar, dizin hemen altında biten kapriler yaz sezonunun modasını yakalayabileceğiniz en güzel kıyafetler. Renk seçiminde yalnızca beyazla kısıtlı değilsiniz. Yeşilin tüm tonlarıyla kahvrengi gladyatör ayakkabıları giyebilirsiniz. Doğanın renklerini üzerinizde taşıyıp, dingin duygular hissedebilirsiniz.Kıyafetlerin tamamlayıcısı aksesuarları kullanırken naturel deriden yapılmış olanları kullanmaya özen gösterin. Bütünlük yakalamak için ayakkabınızla aynı tonda kemer ve çanta tercih etmenizde fayda var.

Gladyatör ayakkabıların sadece düz tabanlı değil, yüksek topuklu ve platform topuklu modelleri de bulunuyor. Bu sayede topuk boyu alışkanlığınızı değiştirmeden stilinize uygun gladyatör seçme imkanı sağlıyor.

Hafta sonu gezileri, arkadaş toplantıları için gladyatör ayakkabılarla kombinlediğiniz kıyafetleri rahatlıkla giyebilirsiniz. Eğer resmi kıyafet giyme zorunluluğu olan bir iş yerinde çalışıyorsanız, yeni stilinizi uygulamak için mesai saatleri dışına kadar sabredin.

 

6452776_0.jpg

 

283207.jpg

 

16383849_0.jpg

 

17338610_0.jpg

 

17263808_0.jpg

 

99292893jv0.jpg

Yoruma sekme
Diğer sitelerde paylaş

  • 1 yıl sonra...

Katılın Görüşlerinizi Paylaşın

Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.

Misafir
Maalesef göndermek istediğiniz içerik izin vermediğimiz terimler içeriyor. Aşağıda belirginleştirdiğimiz terimleri lütfen tekrar düzenleyerek gönderiniz.
Bu başlığa cevap yaz

×   Zengin metin olarak yapıştırıldı..   Onun yerine sade metin olarak yapıştır

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Önceki içeriğiniz geri getirildi..   Editörü temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.