Φ SOHO Gönderi tarihi: 15 Şubat , 2006 Gönderi tarihi: 15 Şubat , 2006 ne soru dimi.....cevap lütfen.... sevgiyle . dostlukla... hayat güzeldir.... Alıntı
Φ gezgin Gönderi tarihi: 16 Şubat , 2006 Gönderi tarihi: 16 Şubat , 2006 asma suratını dur ben sana sorayım adını anlamı nedir acaba? ( not : böyle bir topic var oraya yazıyoz) Alıntı
Φ made in turkey! Gönderi tarihi: 16 Şubat , 2006 Gönderi tarihi: 16 Şubat , 2006 h.g. adını öğrenince başımız göğemi erecek sanki......allam yaa Alıntı
Φ GÜLSÜN Gönderi tarihi: 20 Şubat , 2006 Gönderi tarihi: 20 Şubat , 2006 hosgeldinn ben hic merek etmedim Alıntı
Φ adem8795 Gönderi tarihi: 21 Şubat , 2006 Gönderi tarihi: 21 Şubat , 2006 selam baştan diyem adın çoooook enteresan çok mu aradın ama tahminen hititçe bir çiçek adı desem çok mu sallamış olurum neyse cevabını beklirem dört gözle Alıntı
Φ gezgin Gönderi tarihi: 21 Şubat , 2006 Gönderi tarihi: 21 Şubat , 2006 ademcim sen de hoşgeldin Alıntı
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 21 Şubat , 2006 Gönderi tarihi: 21 Şubat , 2006 Elf lisanı... hosgeldinn ben hic merek etmedim Alem bu kız ya selam baştan diyem adın çoooook enteresan çok mu aradın ama tahminen hititçe bir çiçek adı desem çok mu sallamış olurum neyse cevabını beklirem dört gözle Arman da söylemiş gerçi merak etme bu kadar Elf lisanı Alıntı
Φ ASERAT Gönderi tarihi: 21 Şubat , 2006 Gönderi tarihi: 21 Şubat , 2006 okyanusta biradada senin kabilenin keşfinden sonra bu lisanı çözmeye çalışıyor bilim adamları hoşgeldin Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.