Admin ™ Admin Gönderi tarihi: 27 Nisan , 2005 Admin Gönderi tarihi: 27 Nisan , 2005 Barbar İstilaları - The Barbarian Invasions (2003) Les Invasions Barbares Orijinali Fransızca olan ve İngilizce alt yazısı bulunan bir Kanada filmi. Remy boşanmış ve hastenelik olmuştur. Eski eşi oğlunu arayarak babasının hasta olduğunu söyleyerek hemen gelmesini istemiştir. Oğlu geldikten sonra olanaksız olaylar zinciri olası olmuştur. Oğlu bunları yaparken para ve rüşvet ikilisini çok iyi kullanmaktadır. Herşey o kadar ilginç gelişiyorki insan ilişkileri sizide mutlu edecek düzeye geliyor... ÇOK ÇOK ÇOK Öneriyorum kaçırmayın... Oyuncular: Remy Girard, Stephane Rousseau Yönetmen: Denys Arcand In this Oscar-winning drama, fifty-ish Remy (Remy Girard) is divorced and hospitalized in Montreal. His ex-wife, Louise, asks their estranged son, Sebastien, to come home from London (where he now lives) as a show of support for his father. As soon as he arrives, Sebastien makes the impossible happen, using his contacts and disrupting the health care system in every way possible. The sequel to Denys Arcand's Decline of the American Empire. Starring: Remy Girard, Stephane Rousseau Director: Denys Arcand Alıntı
Φ ®Uykusuz Gönderi tarihi: 21 Haziran , 2005 Gönderi tarihi: 21 Haziran , 2005 Bu filmin Türkçe altyazısı da var. Ben çevirmiştim. Burada bulunduğu altyazı sitesinin adını vermem doğru mu bilmediğim için veremiyorum. Ama ülkemizin başlıca iki altyazı sşitesinde de var bu filmin Türkçe altyazısı. Sevgiyle Alıntı
Admin ™ Admin Gönderi tarihi: 1 Kasım , 2008 Yazar Admin Gönderi tarihi: 1 Kasım , 2008 Ne guzel kacirmayin o zaman diyorum cunku bu film izlenmeli... Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.