Gönderi tarihi: 11 Mayıs , 2009 16 yıl Admin Barselona Barselona (2008) Vicky Cristina Barcelona Bir Woody Allen klasiği. Yakın ilişkiler ve ilişkilerdeki anlamsız çıkışların kendi içindeki anlamsız devinimleri. Javier Bardem şiddet filminden sonra bir aşk komedisinde görmekte değişik bir görüntü veriyor diyebilirim. Hala filmin tam olarak ne olduğunu çözdüğümü söyleyemem ama bütün Woody Allen filmlerinde bu duyguyu yaşadığımıda belirtmek istiyorum. Amerikalı iki kadının değişim için İspanya'ya Barselona'ya gitmeleri ve orada bir ressam olan Javier Bardem'le tanışmaları ile başlıyor. Bu çok çekici ve çok açık konuşmayı seven ressam iki kadına yaptığı ilk teklifde birinin kalbini çalarken diğerinin anlaşılmaz karşı koyuşuna bariz kalacaktır. Güzel bir film izleyin derim. Tabik filmin öteki artislerinide unutmamak lazım Penelpe ve Scarlet Johansson.... Yönetmen: Woody Allen Oyuncular: Scarlett Johansson, Javier Bardem, Penélope Cruz, Rebecca Hall, Patricia Clarkson, Kevin Dunn, Chris Messina, Carrie Preston, Zak Orth, Pablo Schreiber Javier Bardem stars in the latest effort from legendary filmmaker Woody Allen as a flamboyant painter who finds himself in the middle of a unique relationship with Vicky (Rebecca Hall) and Christina (Scarlett Johansson), a pair of American tourists. Penélope Cruz (with her first Oscar win) also stars as Bardem's insanely jealous ex-wife, Maria Elena, in this quirky romantic dramedy (winner of a Best Comedy Golden Globe) set in Barcelona. Director: Woody Allen Cast: Scarlett Johansson, Javier Bardem, Penélope Cruz, Rebecca Hall, Patricia Clarkson, Kevin Dunn, Chris Messina, Carrie Preston, Zak Orth, Pablo Schreiber
Gönderi tarihi: 11 Mayıs , 2009 16 yıl illa ki seyredin derim. konu pek beğenilmese bile o güzel görsel şölen için seyretmeye değer. soundtrack bu aralar en favorim muhteşem
Gönderi tarihi: 12 Mayıs , 2009 16 yıl admin süpersin yalnız benim filmde takılı kaldığım bir nokta var. Woody Allen finale kadar tarzını gayet iyi sergiliyor pek şaşırmıyor insan, diyor Woody Allen işte ! Ama o final ne felaket öyle muhafazakar olmuş çıkmış adam. Herkes pek bi duruluyor pek düzgün oluyor filmin sonunda Bilmiyorum aşkın peşinden mi gitmeli insan yoksa gayet zengin ve düzgün bir kocanın mı
Gönderi tarihi: 12 Mayıs , 2009 16 yıl Yazar Admin admin süpersin yalnız benim filmde takılı kaldığım bir nokta var. Woody Allen finale kadar tarzını gayet iyi sergiliyor pek şaşırmıyor insan, diyor Woody Allen işte ! Ama o final ne felaket öyle muhafazakar olmuş çıkmış adam. Herkes pek bi duruluyor pek düzgün oluyor filmin sonunda Bilmiyorum aşkın peşinden mi gitmeli insan yoksa gayet zengin ve düzgün bir kocanın mı Bu cümleyi onun için yazdım: Hala filmin tam olarak ne olduğunu çözdüğümü söyleyemem ama bütün Woody Allen filmlerinde bu duyguyu yaşadığımıda belirtmek istiyorum Bence kendini biraz değişik göstermek için yapmış bunu biraz daha ah aşk ah aşk filmi olmuş film. Tek ayrıntısı olaya evlerinde kaldıkları kadının kaçamağını eklemek olmuş...
Gönderi tarihi: 31 Temmuz , 2009 15 yıl benim bir erkek arkadaşım bu fılmden anlattı bende merak ettim ve bakayım dedim. Filmin reklam resminde penelope ile Scarlettı koymuşiar diye ben penelope'nin Vicky olduğunu duşünmüstüm ama filmın başında yanıldımı gördüm. Baktım en güzel filmlerden biri olmasada ilgimi çeken bir film oldu. Bir güzel kızın 2 ayrılmışın ilacı olması ve bir kızında hayatında hep dürüst ve doğruca davrandığını sanması... tabiki birde bir resam olan adam gerçi onu tebrik etmek gerek 3 bayanında ilgisini çekti adam valla Filmi öneririm cünkü filme baktıktan sonra film üzerine iyi tartışalana bilir olduğunu düşünüyorum.
Gönderi tarihi: 14 Nisan , 2011 14 yıl Bu filmi çok seviyorum. Benim Javier Bardem ile tanışma filmim Bence hem Penelope Cruz'un hem de Javier Bardem'in ruhlarını en güzel yansıttıkları film, bu film... Woody Allen'dan hiç hazzetmiyorum ama bu filmini hariç tutuyorum
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için ŞİMDİ OTURUM AÇIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.