Zıplanacak içerik
  • Üye Ol

Önerilen İletiler

Gönderi tarihi:

Ağır ağır ölmesi gerekenler orduyu eleştirenler değil dağda şehirde eşkiyalık yapanlar.Şimdide lütfen onlarda insan bu ülkede insan hakları var gibi şeyler söyleme çünkü bence onlar insan değiller ve ölmeyi hakediyorlar.Ayrıca lütfen pkk meselesini kürt sorunu olarak görmeyelim pkk'nın amacı zaten kendini kürt olarak tanımlayan vatandaşların haklarını müdafa falan değil.pkk tamamen dış güçler tarafından finanse edilen bir örgüt ve burda amaç Türkiye Cumhuriyetini dizginleyebilecek bir direnç oluşturmak ve öylede oldu yıllar yıllar boyu kaynaklarımızı bu örgütle mücadele için kullanmak zorunda kaldık.

burda bir kisim arkadas maalesef kürt=pkk diyor. bu sekilde bir yazmamin sebebi budur. her türlü teröre karsiyim ve cidden de lanet olsun.

ayrica yukarda yazilan yazi da sanli türk ordusunu elestirenler de apo gibi öldürülmeli diye bir ibare vardi ben yanlis okumadim sanirim.

• Cevaplar 100
  • Tarih
  • Son Cevap

Bu Başlıkta En Çok Gönderenler

Bu Başlıkta En Çok Gönderenler

Gönderi tarihi:

Tarihin görüp görebildiği en şanlı ve en insancıl Türk ordusuna çamur atmaya kalkışanlarıda bu yaptırımdan mahrum etmemek gerekir.. Onlar potansiyel vatan hainliğine namzettirler.

hmm ben türk ordusunun davranis biçimini onaylamiyorum demek ben vatan hainim ve agir agir ölmeliyim?

bu nedir allah askina bir milliyetçilik duygusu almis basini gidiyor bir grup toplanmissiniz birbirinizi onaylayip duruyorsunuz? neden kürt=pkk anlami çikiyor heryede anlamiyorum. ben kürt degilim ama artik benim bile sinirime dokunmaya basladi bu durum. kimse kimsenin elinden yurdunu alamaz bu kadar basit mi ya nerden çikiyor bu kürtlerin türkiyeyi ele geçirme istegi? ya da benim çevremde ki 100lerce kürt sizin bildiklerinizden baska?

hümanizmadan bahsedip daha ileri gitmeye çalisirken özgürce ordu hakkinda elestri yapanlar agir agir ölsün demek??

çok ama çok ilginç :)

Mara yazırımı daha dikkatli oku... Tek bir iletimde pkk cümlesinin yanında kürt kelimesini bulursan o zaman bana istediğini söyle ama sakın iletilerimi çarpıtmaya kalkışma..

Türk ordusunun davranış biçimini onaylamayanları asıp keselim dediğimi de nerden çıkardın ? Türk ordusuna çamur atanları cezalandırmak gerektiğini söyledim ve dikkat et bu çamuru atanları zaten yukarıda saydım.. İnternet elinin altında tek yapman gereken biraz araştırma .. O zaman bazı gerçekleri anlarsın..Tabii objektif olursan ( olacağını hiç sanmıyorum ya )

Hümanizm demişsin :D

Bebeklere kurşun sıkanlara sen sevgi gösterinde bulunabilirsin.. İstediğin kadar hümanist olabilirsin ama kusura bakma biz kendi çocuklarımızı korumak zorundayız.. Onlar halkın ortasında bomba patlatırlarken '' ah ne güzel bomba patlıyorsunuz ne kadar güzel masum canına kıyıyorsunuz '' tavrı sadece hayalperestlere ve takiyyecilere ait olabilir..

Gönderi tarihi:

burada kimse kürt lüğü yerecek veye kötüleyecek tek bir kelime dahi etmemiştir biraz düşünecek olursanız pkk denen illetin yaptığı katliamlarda ölenlerin yüzde 80 i kürt kökenli vatandaşlarımızdır biz bu ülkenin geleceğini oluşturacak çocukların ve gençlerin beyinlerini yıkayarak oluşturdukları sözde direnişçilerden ki ben ce bir avuç çapulcudan öteye gidemezler onlardan bahsediyoruz ortaya attığınız sözde kürtlük veya kürt sorunundan değil

Gönderi tarihi:

burada kimse kürt lüğü yerecek veye kötüleyecek tek bir kelime dahi etmemiştir biraz düşünecek olursanız pkk denen illetin yaptığı katliamlarda ölenlerin yüzde 80 i kürt kökenli vatandaşlarımızdır biz bu ülkenin geleceğini oluşturacak çocukların ve gençlerin beyinlerini yıkayarak oluşturdukları sözde direnişçilerden ki ben ce bir avuç çapulcudan öteye gidemezler onlardan bahsediyoruz ortaya attığınız sözde kürtlük veya kürt sorunundan değil

ya arkadaş nerden çıkarıyorsun burda öyle birşeyin olmadığını forumun tamamını okudun mu? ben sana buradan bu sayfalardan sayfalarca yazı dökebilirim görüş dökebilirim. terörü lanetledikleri halde insanların pkklısın sen itiraf et artık diyenler oldu zorla misyonlar yüklendi insanların üzerine ve hatta o kadar ileri gidildiki bu forumda bütün adi suçların kürtler tarafından işlendiğini tinerci çocuklardan kapkaç olaylarının arkasında da hep kürtlerin olduğunu sayfalarca savunan insanlar oldu.

Gönderi tarihi:

Terörün Türkiyedeki ismi PKK zaten arkadaşlarda çok güzel anlatmışlar. APO ya yapılan sevgi gösterileri Türkiyede oluyor hatta bunun için anayasada madde de varmış suçu ve suçluyu onamak alelade yapılırsa 3 yıldan başlayan cezası varda daha göremedik ...

Gönderi tarihi:

ya arkadaş nerden çıkarıyorsun burda öyle birşeyin olmadığını forumun tamamını okudun mu? ben sana buradan bu sayfalardan sayfalarca yazı dökebilirim görüş dökebilirim. terörü lanetledikleri halde insanların pkklısın sen itiraf et artık diyenler oldu zorla misyonlar yüklendi insanların üzerine ve hatta o kadar ileri gidildiki bu forumda bütün adi suçların kürtler tarafından işlendiğini tinerci çocuklardan kapkaç olaylarının arkasında da hep kürtlerin olduğunu sayfalarca savunan insanlar oldu.

forumun tamamından bahsetmediğimi yazdıklarımı iyi okursan anlarsın bu başlık altında böyle bir vurgu dahi yoktur.

Gönderi tarihi:

hatta o kadar ileri gidildiki bu forumda bütün adi suçların kürtler tarafından işlendiğini tinerci çocuklardan kapkaç olaylarının arkasında da hep kürtlerin olduğunu sayfalarca savunan insanlar oldu.

Adi suçların hepsi değil ama büyük çogunlugu onlar tarafından yapılmakta ama hepsi değil tabii

Gönderi tarihi:

Bu arkadaşlar neden bu kadar gocunuyorlar biliyormusunuz ?

Zamanında biz dedik ki pkk lı olanların kimliklerine bir bakın vurulup öldürülenlerin kimliklerine bir bakın adi suçları işleyenlerin kimliklerine bir bakın büyük çoğunluğunun güneydoğu bölgesi insanlarından çıktıklarını göreceksiniz dedik.. Vay anam ne büyük hata etmişisz bunu söylemekle.. Sanki yalan söylemişiz .. Sanki dağlarda yakaladıklarımızın üstlerinden Amasyalı ya da Konyalı veya Adanalı oldukları mı çıktı sanırsınız..

Ayrıca hangi iletimde Kürtler pkk lıdır demişim biriniz alıp şuraya koysun bakalım.

Atacaksanız destekli atacaksınız .. Bu ülkede ayrımcılığı yapan dış güçlerin kuklası haline gelen ve malesef devletimizin yetrei kadar ilgi göstermediği insanlarımızı alıp dağlara çıkaran pkk ve sampatizanlarından başkası değildir.. Kan akacağı yeri bilir.. Bizde bu kanı kimlerin döktüğünü bildiğimiz için kahrolsun pkk dedik .. Ama heyhat hata etmişiz.. ;)

KAHROLSUN pkk VE SEMPATİZANLARI

Gönderi tarihi:

adi suçları işleyenlerin kimliklerine bir bakın büyük çoğunluğunun güneydoğu bölgesi insanlarından çıktıklarını göreceksiniz dedik..

focal adlı arkadaşa saygılarla

Gönderi tarihi:

Bu arkadaşlar neden bu kadar gocunuyorlar biliyormusunuz ?

Zamanında biz dedik ki pkk lı olanların kimliklerine bir bakın vurulup öldürülenlerin kimliklerine bir bakın adi suçları işleyenlerin kimliklerine bir bakın büyük çoğunluğunun güneydoğu bölgesi insanlarından çıktıklarını göreceksiniz dedik.. Vay anam ne büyük hata etmişisz bunu söylemekle.. Sanki yalan söylemişiz .. Sanki dağlarda yakaladıklarımızın üstlerinden Amasyalı ya da Konyalı veya Adanalı oldukları mı çıktı sanırsınız..

Ayrıca hangi iletimde Kürtler pkk lıdır demişim biriniz alıp şuraya koysun bakalım.

Atacaksanız destekli atacaksınız .. Bu ülkede ayrımcılığı yapan dış güçlerin kuklası haline gelen ve malesef devletimizin yetrei kadar ilgi göstermediği insanlarımızı alıp dağlara çıkaran pkk ve sampatizanlarından başkası değildir.. Kan akacağı yeri bilir.. Bizde bu kanı kimlerin döktüğünü bildiğimiz için kahrolsun pkk dedik .. Ama heyhat hata etmişiz.. ;)

KAHROLSUN pkk VE SEMPATİZANLARI

+1 :clover:

Gönderi tarihi:

diğer bir başlık altında yazdığım bir iletiyi neden buraya taşıdın isyanın gölgesi ?

Gönderi tarihi:

focal adlı arkadaşa saygılarla

Hayırdır Mohi bi açık bulduğunu mu zannettin ? :)

Ya var ya beyin fırtınası yapmaya gerek yok.. Biraz mantıkla söylediklerimin doğruluğuna katılacaksınız ( sizcikler katılmazlar çünkü onlar samimi değildirler )

Çocuk hayatında büyük şehir nedir bilmez.. 16 sında 14 ünde bir kızla evlendirilir.. Köyünde ne bir televizyon ne başka bişi yoktur.. Tek bildiği akşama kadar Ağalarının tarlalarında marabalık ve akşam eve döndüğünde tek eğlencesi olan şeyi yapmak.. Hanımıyla beraber olmak.. Hanımı hemen her sene hamile kalır .. 20 senede bir düzine çocuğu vardır artık.

Çocukların kimi köylerinde derme çatma okullarında okuma yazmayı ya öğrenirler ya öğrenemzler.. Ha bu arada okulda öğretmen bazen vardır bazen yoktur çünkü daha önceki öğretmenler teröristlerce katledildiklerinden kimse bu köye kolay kolay görev yapmaya gelmek istemez..

Çocuklar biraz büyüdüklerinde '' Haydin şehre bakimm gidin çalışın ulan '' denilerekten sokağa gönderilirler.. Bu çocukların kimi gerçekten alınteriyle para kazanmaya çalışırken bazıları kapkaç çetelerinin potansiyel bir elemanı bazıları da pkklılarca kandırılarak dağa çıkarılırlar..

Şimdiii bunun aksini söyleyebilcek biri varsa buyursun söylesin ama olayın özeti.. Cehalette yatmakta..

İşte tam bu noktada devletin politikalarını hep beraber eleştirelim tartışalım ok ama sakın vay efenim devlet ayırımcılık yapmıştır nutuklarıyla başlamayın işe..

Önce kendi ağaları kendi insanlarını doyurmakla işe başlasınlar .. Sözde terör örgütleri kendi insanlarını öldürmekten vazgeçsinler

Bana faşist diyenler bilsinler ki daha hiç bir masumun kılına zarar vermedim.. Devlet bunu yapmaz. Biz buraya pkk yı lanaetlemek için topic açıyoruz birileride rahatsız oluyor ... Takiyyecisiniz dediğimizde de takunyalı değilim diyorlar.. Ayağına bakmıyorum ki ben senin düşmanın değilim.. Yüzüne bakıyorum ve dürüstçe açıkça lafımızı söylüyoruz.. Aksini ispat edebilirseniz buyrun edin.

Gönderi tarihi:

Hayırdır Mohi bi açık bulduğunu mu zannettin ? :)

güzel oluyor neden beyin fırtınası yapmayacağız ki?

o yazı arkadaşın birisi burada bu topicte bu tarz şeyler konuşulmadı dedi de ona istinaden yazılmış bir yazıydı bu da o kelimeleri kullanan insanın açmış olduğu topic dir ki neden öyle bir yazı yazdığımı anlaması maksadıyla yazılmış bir yazıydı...

hırsızın arsızın kürdü türkü olmaz milliyeti hiç olmaz sen tutar bu suçların büyük bir oranla bir toplumun üzerne yıkmaya çalışırsan ırkçı bir kafaya sahip olduğunu gösterirsin kaldıki ne kadar inkar etsende.

esas hırsızların büyük bir çoğunluğu meclisteyken bunlardan hiç bahsetmezken aksine onları savunuyorsan bide! diyecek söz kalmıyor demektir neden ağzını açıpta oğlu için yasalar çıkaran devlet bakanları hakkında iki kelam etmiyorsunuz ?

Gönderi tarihi:

Oğlu için yasalar çıkaran bakan benim oğlumu katletmiyor.. Öncelik sırasını karıştırman çok normal çünkü başımızda senin istemediğin bir hükümet var ve tabiki sen minder değiştirmekte usta olduğunu sanıyorsun ama burası pkk topici .. Elbette serzenişte bulunman normal.. E madem o bakanı sevmiyon buyur sen kendi bakanını açıkla bakiim .. ;)

Ha ayrıca ispatlanmamış şeyleri sanki ispatlamışsınız gibi yazmanızda ayrı bir komiklik oluyor.. Solcu gazete küpürleriyle bişi ispatladığınızı zannetmeyin.. Görmedin heralde buralarda bir yerlerde Anketler diye bir topicim olacaktı ona bir göz atmanı tavsiye ederim. :)

Tekrar ediyorum konumuz pkk.. Eğer varsa bu konuyla ilgili söyleyeceklerin buyur yaz .. Yoksa boş yere topici işgal etme .. Bak erduşun hükümetle ilgili bir çok aleyhte topicleri var git oralara yaz.. Birbirinizi oralarda ağırlayın.. Selamatle.. :clover:

Gönderi tarihi:

Oğlu için yasalar çıkaran bakan benim oğlumu katletmiyor.. Öncelik sırasını karıştırman çok normal çünkü başımızda senin istemediğin bir hükümet var ve tabiki sen minder değiştirmekte usta olduğunu sanıyorsun ama burası pkk topici .. Elbette serzenişte bulunman normal.. E madem o bakanı sevmiyon buyur sen kendi bakanını açıkla bakiim .. ;)

Ha ayrıca ispatlanmamış şeyleri sanki ispatlamışsınız gibi yazmanızda ayrı bir komiklik oluyor.. Solcu gazete küpürleriyle bişi ispatladığınızı zannetmeyin.. Görmedin heralde buralarda bir yerlerde Anketler diye bir topicim olacaktı ona bir göz atmanı tavsiye ederim. :)

Tekrar ediyorum konumuz pkk.. Eğer varsa bu konuyla ilgili söyleyeceklerin buyur yaz .. Yoksa boş yere topici işgal etme .. Bak erduşun hükümetle ilgili bir çok aleyhte topicleri var git oralara yaz.. Birbirinizi oralarda ağırlayın.. Selamatle.. :clover:

pkk için söylememiz gereken şeyleri başka topiclerde söylediğimiz gibi burdada söyleriz hatta böcükx güzel yazmış kim tarafından insanlık dışı işler yapıyorsa allah belalarını versin demiş :) kocum benim allah belalarını verecek ;)

bakan meselesine gelince adam bir yasayla oğlunun milyonlar sahibi yapıyor o zaman sende bir şekilde ortaksın demektir buna sesini çıkartmamakla. ama koskoca bir bir topluma hırsız demekten hiç çekinmiyorsun.

benim bakanıma gelirsede ben bu siyasetciler içerisinden beni temsil edebilecek bakan yok buda benim illa birine oy vermem gerektiği anlamını da taşımaz.. sizde vermeyin bakalım temiz olmadığına inandığınız insanlara oy o zaman görürsünüz neler oluyor.

seni topiğinle baş başa bırakıyorum var hayrını gör

Gönderi tarihi:

Mara yazırımı daha dikkatli oku... Tek bir iletimde pkk cümlesinin yanında kürt kelimesini bulursan o zaman bana istediğini söyle ama sakın iletilerimi çarpıtmaya kalkışma..

Türk ordusunun davranış biçimini onaylamayanları asıp keselim dediğimi de nerden çıkardın ? Türk ordusuna çamur atanları cezalandırmak gerektiğini söyledim ve dikkat et bu çamuru atanları zaten yukarıda saydım.. İnternet elinin altında tek yapman gereken biraz araştırma .. O zaman bazı gerçekleri anlarsın..Tabii objektif olursan ( olacağını hiç sanmıyorum ya )

Hümanizm demişsin :D

Bebeklere kurşun sıkanlara sen sevgi gösterinde bulunabilirsin.. İstediğin kadar hümanist olabilirsin ama kusura bakma biz kendi çocuklarımızı korumak zorundayız.. Onlar halkın ortasında bomba patlatırlarken '' ah ne güzel bomba patlıyorsunuz ne kadar güzel masum canına kıyıyorsunuz '' tavrı sadece hayalperestlere ve takiyyecilere ait olabilir..

burda bir kisim arkadas maalesef kürt=pkk diyor. bu sekilde bir yazmamin sebebi budur. her türlü teröre karsiyim ve cidden de lanet olsun.

ayrica yukarda yazilan yazi da sanli türk ordusunu elestirenler de apo gibi öldürülmeli diye bir ibare vardi ben yanlis okumadim sanirim.

her türlü terörü lanetledigimi yazmisim dimi? burdan nasil oluyor da benim bomba patlatanlari sevgiyle kucakladigimi çikariyorsun? ayrica arman beni de tanirsin ne zaman objektif olmadigimi gördün ki kendinden bu kadar emince olamazsin ya diyorsun?

çok ilginç kendince kendine bir misyon yüklemissin burda tek basina savasiyorsun. kimsenin bebeklerin masumlarin ölümlerini destekledigini zannetmiyorum ayrica sen ki her kürde pkk muamelesi yaparsin bunu da sen de ben de biliyoruz.

konuyu dagitmayim fazla.

Gönderi tarihi:

her türlü terörü lanetledigimi yazmisim dimi? burdan nasil oluyor da benim bomba patlatanlari sevgiyle kucakladigimi çikariyorsun? ayrica arman beni de tanirsin ne zaman objektif olmadigimi gördün ki kendinden bu kadar emince olamazsin ya diyorsun?

çok ilginç kendince kendine bir misyon yüklemissin burda tek basina savasiyorsun. kimsenin bebeklerin masumlarin ölümlerini destekledigini zannetmiyorum ayrica sen ki her kürde pkk muamelesi yaparsin bunu da sen de ben de biliyoruz.

konuyu dagitmayim fazla.

Hakkaten dağıttın haa... Ya anlamıyorum sende bir abartma huyu var nedense.. Daha öncede benimle iligili bişiyi abartmıştın hatırlarsan ben düzelttiğim dede kötü olmuştum bi de :)

Sen nerden biliyorsun benim her kürde pkk muamelesi yaptığımı ya da sen nerden bileceksin ki en yakın iki dostumun doğulu olduklarını.. Hakkımda bişi biliyomuşsun gibi sallamaktan vazgeç ne olur bu sana yakışmıyor.. Daha öncede söyledim iletilerimi de çarpıtma .. Okuduğunu anlıyamıyorsan sor sen bunu mu demek istedin diye cevap vereyim.

Mesela ben sana bir soru sorayım .. pkk nın amacı nedir ? Hadi şıklarıda vereyim ..

a) Türkiyede bir Çerkes devleti kurmak

B) Türkiyede bir Laz devleti kurmak

c ) Türkiyede bir Kürt devleti kurmak

d ) Tek amaçları Banu Alkanla aynı klipte oynamak ....

Sence hangisidir ? Ve ben hangisine dikkat çektiğim için ırkçılıkla suçlanıyorum ve söylediğim hangi bir kelimede yalanıma rastladın varsa çıkar ortaya...

Şimdi diyorsun ki bebek öldürenleri desteklemiyorum ama bir önceki iletinde teröre karşı hümanist yaklaşımdan sözetmiştin.. Çelişkilerle dolusun Mara.. Hangi dediğini ciddiye alalım biz..

Anlatmak istediğim neydi benim.. Ortada bir terör örgütü var ve bu terör örgütüne karşı vatanını savunan düzenini korumaya çalışan bir de o ülkenin ordusu var .. Bu orduyu eleştiren kendi insanıysa ok ama bu eleştirileri yapanlar bu terör örgütünün uzantıları olan organlarsa cezalandırılmaları gerek. Çünkü niyet bellidir. Göğüs göğüse yapamadıklarını pskolojik yollardan yapmaya çalışıyorlar.. İşkencenin olmadığı tek bir ordu yoktur yeryüzünde ve heralde içlerinde bu açıdan yinede en Temizide bizim ordumuzdur.Sanki katliam işlermiş gibi abartmanıza gerek yok.. Altı üstü askeriyeden devamlı firar eden bir pskopatı iki çavuş dövdü diye koskoca Askeriye ya karalama yapmaya çalışmak bu haberi ön plana çıkarmaya çalışmak sinsi bir şaibenin ürününden başka bişi değildir.

Gönderi tarihi:

Hakkaten dağıttın haa... Ya anlamıyorum sende bir abartma huyu var nedense.. Daha öncede benimle iligili bişiyi abartmıştın hatırlarsan ben düzelttiğim dede kötü olmuştum bi de :)

Sen nerden biliyorsun benim her kürde pkk muamelesi yaptığımı ya da sen nerden bileceksin ki en yakın iki dostumun doğulu olduklarını.. Hakkımda bişi biliyomuşsun gibi sallamaktan vazgeç ne olur bu sana yakışmıyor.. Daha öncede söyledim iletilerimi de çarpıtma .. Okuduğunu anlıyamıyorsan sor sen bunu mu demek istedin diye cevap vereyim.

Mesela ben sana bir soru sorayım .. pkk nın amacı nedir ? Hadi şıklarıda vereyim ..

a) Türkiyede bir Çerkes devleti kurmak

B) Türkiyede bir Laz devleti kurmak

c ) Türkiyede bir Kürt devleti kurmak

d ) Tek amaçları Banu Alkanla aynı klipte oynamak ....

Sence hangisidir ? Ve ben hangisine dikkat çektiğim için ırkçılıkla suçlanıyorum ve söylediğim hangi bir kelimede yalanıma rastladın varsa çıkar ortaya...

Şimdi diyorsun ki bebek öldürenleri desteklemiyorum ama bir önceki iletinde teröre karşı hümanist yaklaşımdan sözetmiştin.. Çelişkilerle dolusun Mara.. Hangi dediğini ciddiye alalım biz..

Anlatmak istediğim neydi benim.. Ortada bir terör örgütü var ve bu terör örgütüne karşı vatanını savunan düzenini korumaya çalışan bir de o ülkenin ordusu var .. Bu orduyu eleştiren kendi insanıysa ok ama bu eleştirileri yapanlar bu terör örgütünün uzantıları olan organlarsa cezalandırılmaları gerek. Çünkü niyet bellidir. Göğüs göğüse yapamadıklarını pskolojik yollardan yapmaya çalışıyorlar.. İşkencenin olmadığı tek bir ordu yoktur yeryüzünde ve heralde içlerinde bu açıdan yinede en Temizide bizim ordumuzdur.Sanki katliam işlermiş gibi abartmanıza gerek yok.. Altı üstü askeriyeden devamlı firar eden bir pskopatı iki çavuş dövdü diye koskoca Askeriye ya karalama yapmaya çalışmak bu haberi ön plana çıkarmaya çalışmak sinsi bir şaibenin ürününden başka bişi değildir.

abartidan hoslanmam, senle ilgili hiçbirseyi abartmadim ve sen de düzeltme ihtiyaci hissetmedin, senin söylediklerini yazdim ve sen çikarlarini korumak için yalanlayip üzerine de bana mecburdum öyle yazmaya özür dilerim demistin. daha fazla uydurma lütfen.

pkk'yi destekledigimi hatirlamiyorum. zamaninda kürtlügünü savunan insanlara benim gözümün önünde pkk'li muamelesi yaptigin için sana hümanizmden bahsetmistim.

terörden nefret ederim ve kimse de savundugumu söyleyemez.

ayrica her T.C. vatandasi kökeni ne olursa olsun elestiri hakkina sahiptir.

sadece bir psikopat sürekli firar ettigi için dayak yemiyor, askere gidenlerin çogu dayak yiyor tabi torpil yoksa. ayrica cinsel tacizler de devam ediyor.

samimiyetine inanmiyorum arman. senin için de önemli olmayabilir, çünkü çok önceden samimi olmadigini anlamistim ben. gereksiz yere geçmisi buraya tasima. benim gözümde sen kürtlerden nefret eden birisin. eminim ki abartma ve dagitma huyumdan dolayi pek de etkili degilimdir :)

burdan yine yanlis anlasilmayim :) ülkenin bütünlügünün bozulmasini, dar kafali insanlari, siddeti, ölümleri istemiyorum. hepsine lanet olsun.

fakat insan olan insan muamelesi görsün.

Gönderi tarihi:

abartidan hoslanmam, senle ilgili hiçbirseyi abartmadim ve sen de düzeltme ihtiyaci hissetmedin, senin söylediklerini yazdim ve sen çikarlarini korumak için yalanlayip üzerine de bana mecburdum öyle yazmaya özür dilerim demistin. daha fazla uydurma lütfen.

pkk'yi destekledigimi hatirlamiyorum. zamaninda kürtlügünü savunan insanlara benim gözümün önünde pkk'li muamelesi yaptigin için sana hümanizmden bahsetmistim.

terörden nefret ederim ve kimse de savundugumu söyleyemez.

ayrica her T.C. vatandasi kökeni ne olursa olsun elestiri hakkina sahiptir.

sadece bir psikopat sürekli firar ettigi için dayak yemiyor, askere gidenlerin çogu dayak yiyor tabi torpil yoksa. ayrica cinsel tacizler de devam ediyor.

samimiyetine inanmiyorum arman. senin için de önemli olmayabilir, çünkü çok önceden samimi olmadigini anlamistim ben. gereksiz yere geçmisi buraya tasima. benim gözümde sen kürtlerden nefret eden birisin. eminim ki abartma ve dagitma huyumdan dolayi pek de etkili degilimdir :)

burdan yine yanlis anlasilmayim :) ülkenin bütünlügünün bozulmasini, dar kafali insanlari, siddeti, ölümleri istemiyorum. hepsine lanet olsun.

fakat insan olan insan muamelesi görsün.

Seninle tartışmıycam.. Söylediklerinin doğru olmadığını biliyorsun. -_-

Gönderi tarihi:

Arkadaşlar,aranızda eğitim görmüş kürt arkaşlar olabilir ve şimdi profilini çizeceğim kürtlerle aynı çizgide olmayabilirler ama burada bir çok kürtle aynı ortamı paylaşıyoruz,memleketlerinden çalışmak için buralara gelmişler,ama çalışıp para kazanmanın yanı sıra turist kadınlara tacizde bulunuyorlar,devlet malına kasten zarar veriyorlar ve varlıklı olanları uyuşturucu ticaretinin büyük kısmını elinde tutuyorlar..ben açık söyliyim bu insanlarla aynı ortamda olmaktan hiç hazzetmiyorum..yakalanan pkk militanlarının çoğunun kürt olması da beni şaşırtmıyor çünkü bizden resmen nefret ediyorlar,bunu da çok açık şekilde gösteriyorlar zaten..sen türksün ben kürdüm diyor adamlar...

Katılın Görüşlerinizi Paylaşın

Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.

Misafir
Maalesef göndermek istediğiniz içerik izin vermediğimiz terimler içeriyor. Aşağıda belirginleştirdiğimiz terimleri lütfen tekrar düzenleyerek gönderiniz.
Bu başlığa cevap yaz

×   Zengin metin olarak yapıştırıldı..   Onun yerine sade metin olarak yapıştır

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Önceki içeriğiniz geri getirildi..   Editörü temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Yeni Oluştur...

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.