Φ ....DAVET.... Gönderi tarihi: 14 Şubat , 2006 Gönderi tarihi: 14 Şubat , 2006 İSA,LLO,SAF,?,ROD soru işaretinin yerinde ne olmalıdır. sevgiler Alıntı
Φ eureka Gönderi tarihi: 15 Şubat , 2006 Gönderi tarihi: 15 Şubat , 2006 İSA,LLO,SAF,?,ROD soru işaretinin yerinde ne olmalıdır. sevgiler Bu soruya bakar bakmaz sorunun yanıtını gördüm, sonra da aklıma küçükken gittiğim mandolin kursu geldi; o zaman tanışmıştım, bu güzel şeylerle. Siz siz olun Davet gibi terslemeyin bunları emi Soru için teşekkürler... Alıntı
Φ eroglu Gönderi tarihi: 15 Şubat , 2006 Gönderi tarihi: 15 Şubat , 2006 Bu soruya bakar bakmaz sorunun yanıtını gördüm, sonra da aklıma küçükken gittiğim mandolin kursu geldi; o zaman tanışmıştım, bu güzel şeylerle. Siz siz olun Davet gibi terslemeyin bunları emi Soru için teşekkürler... valla arkdaşım eureka sende nası bi zeka var anlamadım ama helal olsun hani bazılarının kalp gözü açık olurya seninde zeka gözün açık herhalde... Alıntı
Φ novocaine Gönderi tarihi: 15 Şubat , 2006 Gönderi tarihi: 15 Şubat , 2006 doğru eroglu notalar ters yazılmış ime olacak Alıntı
Φ ....DAVET.... Gönderi tarihi: 15 Şubat , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 15 Şubat , 2006 Bu soruya bakar bakmaz sorunun yanıtını gördüm, sonra da aklıma küçükken gittiğim mandolin kursu geldi; o zaman tanışmıştım, bu güzel şeylerle. Siz siz olun Davet gibi terslemeyin bunları emi Soru için teşekkürler... [/quote herzaman ki gibi tebrikler valla arkdaşım eureka sende nası bi zeka var anlamadım ama helal olsun hani bazılarının kalp gözü açık olurya seninde zeka gözün açık herhalde... aynen katılıyorum 'İME' GALİBA tebrikler doğru eroglu notalar ters yazılmış ime olacak tebrikler Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.