Zıplanacak içerik
  • Üye Ol

Tehlike...


Paradoks

Önerilen İletiler

1- Gerek ABD, gerekse AB kıbrısı Türkiyeden koparmakta kararlı. KKTC de birtakım İnsanları satın alarak KKTC yi Rum topraklarına katmak üzereler herkese duyurulur!!!! Türkiye bu konuda ne yapmaktadır?

 

2 - ABD Gürcistanın yönetimini değiştirerek, Gürcistanın başına Ermeni asıllı bir ABD ajanını getirmiştir. ABD nin amacı Türkiyenin Ermenistana uyguladığı ambargoyu Gürcistan vasıtasıyla delmek ve ilerleyen süreçte Gürcistanı Ermeni topraklarına katarak Büyük Ermenistanı kurdurmaktır. Türkiyenin Doğusu Kuzeyden tehdit altındadır. TÜRK HÜKÜMETİ UYUYOR MU?

 

3 - AB ve ABD güneydoğuda bağımsız bir Kürt devleti kurdurmakta kararlıdır. Yahudi lobisinin etkisindeki ABD Kürt Devletini kurduracak ve Israile peşkeş çekerek büyük İsrailin kurulmasını sağlayacaktır. Bugün Türkiye dörtbir yandan tehdit altındadır.

 

HERKESİ İSTİKLAL MARŞINI BİR KERE DAHA ANLAYARAK OKUMAYA ÇAĞIRIYORUM. TÜRKİYE PARÇALANMANIN EŞİĞİNDEDİR. ZAMAN BİRBİRİMİZE SARILMA ZAMANIDIR. TÜRKÜN TÜRKTEN BAŞKA DOSTU YOK...ABD ve AB politikaları derhal terk edilmelidir.

Yoruma sekme
Diğer sitelerde paylaş

Cumhuriyet gazetesine bayiliyorum arkadaslar, herzaman Turkiye'nin cikarlarini dusunen, laik, cagdas, mantikli ve ilkeli olduguna inandigim tek gazete... Erdogan bu yazilari paylastigin icin cok tesekkurler...

Yoruma sekme
Diğer sitelerde paylaş

  • 1 yıl sonra...
Kardeş  merak Etme Sen  Bizi  Kimse  Ne bölebilir  ne Ayırabilir bunu  unutma atalarımız  zamanında   bir  karış  toprak  için  kanlarını  döktüse  Biz  onların torunu  Degilmiyiz   Sahip  çıkmazmıyız vatanımıza  milletimize   T.C    bir   bütündür   bunu  Kimse engelleyemez

2030[/snapback]

 

Ne demek yani kardeş merak etme???????Edeceğiz tabi!Zaten Türkiye kardeş merak etmeler yüzünden elden gidio.Sora icabına bakarızcı yaklaşımlarla ne bir ilerleme kaydedilir ne de bir engel oluşturulabilir.Herkes FÜHRER ADOLF HITLER'e söverken hiç düşünen oldu mu Yahudilerin ne **** ne **** bir millet olduklarını?Hep ABD propagandasına yenilen genç fikirler,şimdi sömürgeleşme yolunda vurdumduymazca ilerlediklerini bilmiyorlar.

 

YETER ARTIK!!!BİR DUR DENMELİ YOKSA DÜNYA DURACAK!!!!

Tarih: Düzenleyen: Admin
Yoruma sekme
Diğer sitelerde paylaş

kardeş bu kadar komplo teorisi üretmeni yadırgadım. burası patogonya cumhuriyrti mi. iki hamle bir darbede yıkılsın yada istila edilsin. küreselleşen dünyadan kendimizi tecrit emenin bize nasıl bir kazanç sağlayacagını düşünüyorsunuz. bize okulda üç tarafımız denizlerele çevrili bir ülkede yaşıyoruzu öğretmişlerdi, şimdi bu değişti. dört yanımız düşmanlarla çevriliye döndü. şahsen ben bu kadar korkmaya gerek olmadığı, ancak uyanık olup akılcı politika uygulamamız gerektiği kanaatindeyim.

Yoruma sekme
Diğer sitelerde paylaş

sen neye dayanarak bölemezler diyosun. atalarımız zamanında bir karış toprak için canlarını feda etmişler evet ama o atalarımız zamanındaymış.

hiç gittinmi kahvehanelere, internet cafelere, atari salonlarına, ganyan bayilerine...

eskiden ortaokul mezunu insanlar devlet memuru oluyormuş öğretmen oluyormuş fakat şimdi?? üniversitelerde okuyan binlerce kişi okul bittikten sonra ne iş yapacağını düşünüyo bu şekildemi kurtaracağız memleketimizi. atalarımız zamanında kılıç kalkanla savaşılıyormuş ve daha yakın zamanlardada cephelerde savaşılıyormuş sorarım sana hangi cephede savaşacaksın internet cafe cephesindemi?????

Yoruma sekme
Diğer sitelerde paylaş

AB politikası terk edilemez çünkü; Türkiyenin güçlü müttefiklere ihtiyacı var. ABD politikası şimdilik terrk edilemez çünkü;ABD ye çok borcumuz var senin anlıcan ayı ya dayı demek zorunda kalıyoruz.. Hükümet uyumuyor gelilşmeleri takip ediyor. Ekonomik sıkıntılar elimizi kolumuzu bağlıyor... Kerkük konusunda hem hükümetin hem de ordunun sabrı taşmak üzere o kunuda bizim açımızdan olumlu adımlar atılacaktır... Ermenistan konusunu merak etme Rusya ile iyi müttefik olduk iki ülke iyi bir anlaşma sonucu Ermenistanında Gürcistanında hakkından gelir. ABD politikaları suya düşer... Gençlerimiz Halkımız bu konularda biraz duyarlı olsa yenemiyeceğimiz sorun yoktur...............

 

 

SAYGILARLA...

 

B);):D;)

Yoruma sekme
Diğer sitelerde paylaş

ya abicim sanırım sen beni yanlış anladın ben internete kahvehanelere vs. yerlere gidenleri kötülemiyorum kine. insanların düştükleri hali anlatmak istemiştim. üniversite bitiren insanlar işsiz geziyor. internet cafene gelen insanlara dikkat et otur konuş onlarla ne iş yapıyorlar hayatta beklentileri neler. daha dikkatli okursan sevinirim yazdıklarımı işine geldiği gibi yorumlama çok yönlü düşünmeye çalış. yarumun için teşekkürler

bu arada ben ab yi savunmuyorum onu nerden çıkardın hala anlamış değilim.

Yoruma sekme
Diğer sitelerde paylaş

ROMANTİK24 BURADADA YAZININ GENELİNE KATILIYORUM :D VAZGEÇEMİYCEĞİMİZ KRİTERLERDEN VAZGEÇMEMİZİ İSTİYORLAR TAMAM AMA DAHA ÜZERİMİZE DÜŞEN ÖDEVLERİMİZİ YAPTIĞIMIZA İNANMIYORUM.MESELA HALA GÜNEYDOĞUDA, DOĞU ANADOLUDA ELEKTİRİĞİ,SUYU,OKULU,SAĞLIK KURUMU.....VS. OLMAYAN ONLARCA, YÜZLERCE KÖY VAR.

Yoruma sekme
Diğer sitelerde paylaş

GEÇEN GÜN HABERLERDE İZLEDİM. GÜNEYDOĞUYDU YANLIŞ HATIRLAMIYORSAM İNSANLAR HASTA OLMUŞ BİR KÖYLÜYÜ TABUTUN İÇİNDE DEREDEN KARŞIDAN KARŞIYA GEÇİRMEYE ÇALIŞIYORDU. BU ŞEKİLDE ZATEN BİZİ ALMAZLAR, ALMASINLARDA... SADECE AB'YE GİRMEK İÇİN DEĞİL KENDİ İNSANIMIZIN DEĞERİ İÇİN, HAYATTA KALMAK İÇİN DAHA ÇOK ÇALIŞMAMIZ GEREKİYO ÇOOOOOOOOKK.... :(:(:sleeping: (UYUMAMAK LAZIM.....)

Yoruma sekme
Diğer sitelerde paylaş

Evet Mineu  Güzel diyorsun ama  insanlar ordan kaçar gibi  Batıya  yerlerşmeye çalışıyorlar Bircok yerdede terör  korkusu  hala  sürüyor ama  sürmeyen  Bir çok yerd elektirik su yol yok evet  o  işte Bizim  GERİ  KAFALILIĞIMIZ Biz  insanımıza ne Sahip  çıkıyoruz nede Deger Veriyoruz  Bizim  suçumuz haklsıın

2239[/snapback]

Oralarda dediğiniz gibi elektrik,su,okul...vs yok ama oralara bu hizmetlerin götürülmesi de bi şekilde engelleniyor.Çok iyi hatırlıyorum bi yerde okumuştum fakat şuan hatırlayamadım.Güneydoğu da bi ilimize okul yapılmış ve öğrtemen falan atamaları falan filan herşey yapılmış.Okulların açıldığı ertesi günü okul yakılmış ve öğretmenleri öldürülmüş.Belki bunu inanmayacaksınız ama.Bu olay medyaya da yansımamıştı.Çünkü medyamızda da artık dış kaynakların parmağı var.Ve dikkat ettiyseniz artık bikaç kanal dışında doğru düzgün bi haber veren bi kanalda kalmadı.

Yoruma sekme
Diğer sitelerde paylaş

İŞTE BUYRUN..!! AB'YE GİREMEYECEĞİMİZE BİR ÖRNEK DAHA..... BİZİM ÜLKEMİZDE HALA OKULLARI YAKAN,YIKAN,ÖĞRETMENLERİ ÖLDÜREN VİCDANSIZLAR VAR. BİZİM ASKERİMİZİNDE ELLERİ ARMUT TOPLAMIYOR TABİ Kİ... ONLAR BÖYLE DURUMLARDA CANLARINI HİÇE SAYARAK DURUMA KARŞI KOYUYORLAR AMA DEVLETİMİZ....... İMRALI HİLTON'DA MİSAFİR EDER :sleeping:

Yoruma sekme
Diğer sitelerde paylaş

NE DİPLOMASİSİ NE ÇIKARI ROMANTİK YAAAAA.... YANLIŞ ANLAMA TEPKİM SANA DEĞİL AMA O ŞEHİT ANALARINI,EŞLERİNİ GÖRDÜKÇE İÇİM ERİYO İNANKİ.... BABASININ ÖLDÜRÜLDÜĞÜNDEN HABERİ OLMAYAN O KÜÇÜCÜK MASUMLARI BİRGÜN ÖDÜLLENDİRMEK LAZIM......

Yoruma sekme
Diğer sitelerde paylaş

  • 4 hafta sonra...

konuya 8 mart dünya kadınlar günüyle katılmak istiyorum.bölücüler ellerini kollarını sallaya sallaya 30 bin askerin katilini savundukları sürece tehlike hiç geçmeyecektir.kadınlar gününde ne arıyor bu hainler içimizde hala susacak mıyız.saygılarımla.

Yoruma sekme
Diğer sitelerde paylaş

  • 2 ay sonra...

Katılın Görüşlerinizi Paylaşın

Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.

Misafir
Maalesef göndermek istediğiniz içerik izin vermediğimiz terimler içeriyor. Aşağıda belirginleştirdiğimiz terimleri lütfen tekrar düzenleyerek gönderiniz.
Bu başlığa cevap yaz

×   Zengin metin olarak yapıştırıldı..   Onun yerine sade metin olarak yapıştır

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Önceki içeriğiniz geri getirildi..   Editörü temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.