Zıplanacak içerik

Featured Replies

Gönderi tarihi:

Latcho Drom (Safe Journey ) (1993) - Tony Gatlif

latcho.jpg

Tony Gatlif ….Adamım tongue.gif (e tabii Tarantinodan sonra)

Çoğu filmini seyretmiş olmama rağmen uzun süredir seyretmem gerekenler listesinde baş sıraları çeken Latcho Drom’u hele şükür izleyebildim. Tony Gatlifte beni çeken tam olarak nedir bilemiyorum ama emin olduğum tek şey yapıtlarını izlerken gözlerimi bile kırpmadan seyredişim ve kendimi o filmin bir parçası hissetmem. Müzik ve görsellik bu kadar mı güzel sunulur bana smile.gif

Latcho Drom da bir çingene hikayesi.Ama taaa Hindistandan başlayıp Mısır, Türkiye, Romanya, Slovakya, Macaristan, İspanya ve Fransa çingenelerinin müzikleriyle süslenmiş bir yapıt. Ben seyrederken çok keyif aldım ve hatta dans bile ettim oturduğum yerde smile.gif

latcho.jpg

Gönderi tarihi:
  • Admin

Bir defa izlemiştim ama bu anlatıma bir defa seyredip gözlemlerimi yeniledikten sorna tekrar birşeyler yazmaya geleceğim...

Hatırladığım en güzel şey müzikleriyde ve onuda söylemişsiniz... :)

Saygılar

• 1 yıl sonra...
Gönderi tarihi:

Latcho Drom izlemediğim tek filmi, ama en kısa zamanda izlemek istediklerimin arasında...

Gün içinde bir kez Tony Gatlif filmlerinden birinin soundtrack albümünü dinlemezsem kendimi eksik hissediyorum artık...

Tony Gatlif çok çok çoook özel biri benim için...

Katılın Görüşlerinizi Paylaşın

Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için ŞİMDİ OTURUM AÇIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.

Misafir
Maalesef göndermek istediğiniz içerik izin vermediğimiz terimler içeriyor. Aşağıda belirginleştirdiğimiz terimleri lütfen tekrar düzenleyerek gönderiniz.
Bu başlığa cevap yaz

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.