Gönderi tarihi: 13 Şubat , 2006 19 yıl slm forum sakinleri Adetten olsa gerek yeni üyeler dayanamaaz ve her zaman bir slm topici açar ben de bu gelenği bozmayım dedim
Gönderi tarihi: 13 Şubat , 2006 19 yıl Yazar hoşbulduk arakadaşlar Sağnak değil Arman Bardaktan boşalırcasına
Gönderi tarihi: 13 Şubat , 2006 19 yıl Yazar hoş geldin gece yağmurum..... hoşbulduk yağmurlar da kalasın emi Gece yağmurum mu ?! Made in bari bu kıza sulanma Su yok merak etmeyin daha yağmaya başlamadım
Gönderi tarihi: 16 Şubat , 2006 19 yıl Yazar Geç olsun ama güç olmasın derler... Hoşbulduk bak elim boş gelmedim
Gönderi tarihi: 18 Şubat , 2006 19 yıl aaferinnn teşekkür ederim o zaman bi daha hoşgeldin ne iyi ettin de geldin
Gönderi tarihi: 20 Şubat , 2006 19 yıl selam hosgeldin mi desem hosbuldumu desem ups hosgeldin en iyisi
Gönderi tarihi: 24 Mart , 2006 19 yıl Merhaba "Gece Yağmuru" Sana hoş geldin diyemiycem çünkü ev sahibi sayılırsın.. Esas amacım... "Seni daha sık görebilsek aramız da" diyen mesajına teşekkür etmek... Forumda görüşmek dileğiyle ....selamlar...sevgiler..
Gönderi tarihi: 27 Mart , 2006 19 yıl Yazar Ablacım bende özledim seni fakat evdeki pcimin adsl sorunu nedeni ile akşamları ve hafta sonları nete giremiyorum ama en kısa zaman da bu sorunu halledecem Gece Kuşu tşk ederim
Gönderi tarihi: 27 Mart , 2006 19 yıl gece yağmuru yazı ve yorumlarını "keyifle" okuyorum .. tabi yazdıklarında tanıtıyo seni bize ama.. ben yeniyim.. kendinden biraz bahsedebilirmisin.diğer arkadaşlar da bunu isterler sanırım.. Bu forumdaki arkadaşların Arman, Angelflowr, Meliskoo, (saymadıklarım alınmasın) yazıları ve dostlukları cok güzel.. Ben dostluğu okyanustaki inci tanesine benzetirim.. Okyanusu herkes görür ama.. İnciyi bulup çıkarmak büyük emek ister... Sizler bir arada kahve içimemiş de olsanız hatırlı dostları aklıma getiriyorsunuz.. sevgi ve saygılar şahsınızda herkese........
Gönderi tarihi: 27 Mart , 2006 19 yıl Yazar gece yağmuru yazı ve yorumlarını "keyifle" okuyorum .. tabi yazdıklarında tanıtıyo seni bize ama.. ben yeniyim.. kendinden biraz bahsedebilirmisin.diğer arkadaşlar da bunu isterler sanırım.. Bu forumdaki arkadaşların Arman, Angelflowr, Meliskoo, (saymadıklarım alınmasın) yazıları ve dostlukları cok güzel.. Ben dostluğu okyanustaki inci tanesine benzetirim.. Okyanusu herkes görür ama.. İnciyi bulup çıkarmak büyük emek ister... Sizler bir arada kahve içimemiş de olsanız hatırlı dostları aklıma getiriyorsunuz.. sevgi ve saygılar şahsınızda herkese........ Alpkanat öncelikle tşk ediyorum Bu beni ayrıca çok mutlu etti Kendimden bahsetmemi istemişsin ama daha önce bahsetmiştim.Gerçi kısaca tekrar edeyim.Adanalıyım, Jeodezi ve Fotogremetri ( Harita-Kadastro) Mühendisiyim şuan özel bir şirkette çalışıyorum.Konya-Selçuk mezunuyum.Bir de şiir yazıyorum ( Başka ne anlatılabilir ki ) Ooo Gece Yağmuru gelmiş hoşgelmiş ( pek mi yapmacık oldu ) Yok çok yapmacık olmamış Hoşbulduk
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için şimdi oturum açın.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.