Zıplanacak içerik
  • Üye Ol

Önerilen İletiler

Gönderi tarihi:

PKK itirafcisi ve sonradan da JITEM görevlisi olarak sayisiz faili mechul cinayetlerin sorumlusu ve gene bu cinayetlerin ortaya cikmasinda büyük rol üstlenen Abdülkadir Sayan bir kamuoyu aciklamasi yaparak PKK ve devlet iliskisi iddaasinda bulunuyor.

"Abdulkadir Aygan: Duyarlı Kürd Kamuoyuna

17 Apr, 2009 10:00:00 Nasname - :

Yazı boyutu

a.aygan Türkiye’ye iade edilmem talebinin yanı sıra, Öcalan’ın da devlet ile paralellik arz eden saldırılarına karşı, İsveç yetkililerinin de talebi üzerine bazı tedbirler almak zorunda kaldım. Bugüne kadar kullanmakta olduğum tüm araçları (Ev, Telefon ve E-Post gibi) değiştirmiş bulunmaktayım. Daha önce de ifade etmiş olduğum gibi, Nasname üzerinden bana ulaşılabilinir ve Nasname dışında adıma yapılan hiçbir açıklamadan sorumlu değilim. Ayrıca, kayıp yakınlarını arayan vatandaşlarımızın da “Nasname Kayıplar” bölümüne, kayıp yakınlarına ilişkin bilgileri bıraktıkları durumunda, kendilerine bildiklerim oranında yardımcı olacağım.

Bilindiği gibi ben yaşamımın büyük bir kesitini PKK’ye hizmet ederek geçirmiş ve mensubu olduğum örgütün ne yazık ki özünde devletin Kürdistan’daki bir sürümü olduğunu geç fark etmiş ve dünyası yıkılmış Kürd gençlerinden sadece biriyim.

PKK’ye hizmet etmenin aynı zamanda devlete hizmet olduğu düşüncesinden yola çıkarak, PKK’den ayrılmaya kesin karar verdim. Ancak; PKK’den kaçarken “Yağmurdan kaçıp, Doluya Tutulmak” misali kendimi devletin acımasız-vicdansız kollarında buldum.

Allah’ına kadar güvendiğim örgütümün, özünde şeytanın ta kendisi olduğu gerçeği ile yüzleşince, dünyam altüst oldu. Bu psikolojik durumumu iyi kullanan devlete de ne yazık ki yem oldum. (PKK’de olduğum gibi) Ancak, bu çirkin ve istemediğim konumdan kurtulmanın her gün planını yaptım ve sonuçta başardım.

Defalarca ifade etmiş olmama rağmen tekrarında yarar gördüğüm bir gerçeğin altını tekrar çizmek istiyorum: Kürd halkının kırımı üzerin ve Genelkurmayın direktifiyle kurulmuş olan JİTEM terör örgütünün bir “elemanı” olarak çalıştığım sürecin tüm “faili meçhul” cinayetlerinde vicdanen kendimi de sorumlu buluyorum. Başka bir ifade ile ben yaptım veya yapmadım basitliğine düşmeden, JİTEM içerisinde bulunduğum sürede işlenmiş olan tüm cinayetlerin ortağı olarak kendimi sorumlu görüyor ve vicdanen rahatsızlık duyuyorum.

Yine hepinizin bildiği gibi, bu vicdani muhasebeden dolayı da her şeyi göze alarak, devlet ve türevlerinin ülkemizde uyguladığı kirlilikleri-cinayetleri bilgilerim oranında ifşa ettim ve ifşaatlarımdan dolayı devlet çok zora düştüğü gibi JİTEM gibi bir yapılanmanın varlığını kabul etmek zorunda kaldı. Bu küçümsenmemesi gereken bir olaydır. Elbette bunları yaparken çok zorlandım, farklı yerlerde olması gereken güçler-kişiler tarafından tehdit edildim. Ancak, hiçbir tehdide aldırmadan devlet ve türevlerinin ülkemizdeki kirli ilişkilerini ifşa etmeye devam ettim ve etmeye de devam edeceğimden hiç kimsenin kuşkusu olmasın.

Ancak; devletin Türkiye’ye iade edilmem talebinin yanı sıra, Öcalan’ın da devlet ile paralellik arz eden saldırılarına karşı, İsveç yetkililerinin de talebi üzerine bazı tedbirler almak zorunda kaldım. Bugüne kadar kullanmakta olduğum tüm araçları (Ev, Telefon ve E-Post gibi) değiştirmiş bulunmaktayım.

Daha önce de ifade etmiş olduğum gibi, Nasname üzerinden bana ulaşılabilinir ve Nasname dışında adıma yapılan hiçbir açıklamadan sorumlu değilim.

Ayrıca, kayıp yakınlarını arayan vatandaşlarımızın da “Nasname Kayıplar” bölümüne, kayıp yakınlarına ilişkin bilgileri bıraktıkları durumunda, kendilerine bildiklerim oranında yardımcı olacağım.

Saygılarımla

a.aygan"

Alinti: -http://www.nasname.com/tr/3560.html-

Gönderi tarihi:

Önce davanı sat sonra devletini milletini sat.

Şimdide duygu sömürüsü ile insan olduğunu hatırla ve insanların sana inanmasını bekle.

Şimdi kimler seni satın aldı onuda söyle gücün yetiyorsa...... onuda yarın anlat istersen aygan efendi.

Gönderi tarihi:

Sayın AYGAN ve diğerleri...

PKK içinde veya dışında,PKK'ya taraf yada düşman...farketmeksizin Kürt halkını kendi çıkar ve hesaplarına heba eden sizleri bir Kürt olarak,öncesinde de bir insan olarak affetmiyorum.

Sizler JİTEM derken,PKK ile çoğu şeyleri açıklarken....biz Kürtler herşeye rağmen avrolan sistemin ve tüm katledilişlerin farkındayız.

Ne diyelim...çarka su taşımaya devam.

Ayrıca Kaplan,

şimdi kimler kendilerini satın aldı bilmiyorum ama,dün yüce devlet satın almıştı.

Katılın Görüşlerinizi Paylaşın

Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.

Misafir
Maalesef göndermek istediğiniz içerik izin vermediğimiz terimler içeriyor. Aşağıda belirginleştirdiğimiz terimleri lütfen tekrar düzenleyerek gönderiniz.
Bu başlığa cevap yaz

×   Zengin metin olarak yapıştırıldı..   Onun yerine sade metin olarak yapıştır

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Önceki içeriğiniz geri getirildi..   Editörü temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Yeni Oluştur...

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.