Zıplanacak içerik
  • Üye Ol

******* Ne Devletidir ?


BerlinFatih

Önerilen İletiler

EVET ****** NE İSLÂM DEVLETİDİR NE DE İSLÂM ÜLKESİDİR. LAİK DEVLETTİR

 

YANİ

 

****** CUMHURİYETİ KÜFÜR DEVLETİDİR. DARÜL KÜFÜRDÜR FAKAT

 

****** İSLÂM TOPRAKLARIDIR. MÜSLÜMANLARIN ÜLKESİDİR.

 

 

Derin devlet tartışmalarının yapıldığı, derin devletin asker olduğunun söylendiği şu günlerde Genel Kurmay Başkanı iki gün önce bir açıklama yaptı. Dedi ki: “****** ne bir İslâm devletidir, ne de İslâm ülkesidir; laik devlettir...” Daha önceleri cumhurbaşkanı da aynı manalarda söz söylemişti.

 

Bu söze Müslümanlardan bazı kesimler tepki gösterdiler. *******’nin İslâm kimliğinden, İslâm ülkesi olduğundan bahsettiler. Halbuki bu tür açıklamaların tepkisel olduğu görülmektedir. Aydın bakışla düşünüldüğünde bu sözün ******* gerçeğini ifade ettiği görülür. Madem ki; ***** gerçeği budur o halde bu ne anlama gelmektedir: ******* İslâm devleti değilse nedir? İslâm ülkesi değilse nedir?

 

Evet ***** İslâm devleti değildir, laik devlettir. Yani İslâm’ı hayattan kovan, bireysel toplumsal siyasal hayatın İslâm esası üzerine kurulmasının şiddetle yasaklayan, Allah’ın indirdikleriyle yönetimi reddeden ve yasaklayan, Allah’ın sözünü Allah’ın mülkünde yasaklayan, irtica ile mücadele adı altına İslam ile sürekli savaşan çağdaş tağuti, cahiliyye / İslâm dışı küfür devletidir. Bunun başka bir izahı yoktur.

 

Evet ****** İslâm ülkesi de değildir. Yani Darülİslâm değildir. Çünkü bir ülkenin Darülİslâm yani İslâm ülkesi olması için o ülkede eman ve yönetimin İslâm’ın ve Müslümanların elinde olması gerekir. O ülkede güvenliğin İslâmî otorite yani İslâm Devletinin gücü ile sağlanması ve yönetimin Allah’ın indirdikleri ile olması gerekir. Başka bir ifade ile o ülkede devletin eman ve yönetim bakımından İslâm esası üzerine kurulu olması gerekir. Sadece halkının Müslüman olması yeterli değildir. Halkının Müslüman olması o ülke topraklarının müslümanların mülkiyetinde olmasını gösterir, ülkenin İslâm ülkesi olmasını değil!...

 

Ancak, ********* İslâm topraklarıdır. Çünkü bu topraklar üzerinde İslâm hakim olmuş izzet ve şerefle Kelime-i Tevhid bayrağı asırlarca dalgalanmıştır. Bu topraklar İslâm şehitlerinin kanları ile sulanmıştır. Dolayısı ile bu topraklar İslâm ülkesi iken, sömürgeci kafirlerle işbirliği yapan hain, dönek sabetaycıların eliyle İslâm Devleti olan Osmanlı Hilâfet devleti yıkılmış ve yerine Laik T.C. Devleti kurularak ülkenin emanı/güvenliği ve yönetimi küfür otoritesi ve küfür nizamlarına verilerek ülke darülküfre/küfür ülkesine dönüştürülmüştür.

 

Bu durum Müslümanlara şu sorumluluğu yüklemektedir: Bir İslâm ülkesi, küfür ülkesine dönüştürülürse o ülkedeki Müslümanlara en kısa zamanda en acil ve öncelikli iş olarak o ülkeyi tekrar İslâm ülkesine dönüştürmek için çalışmaları farzı ayın olmaktadır.

 

Çünkü İslâm’ın hakim olmadığı, şekillendirmediği bir hayat cahiliyye hayatıdır. Bu hayata teslim olmak akıbeti emin kılmamaktır. Zira Müslümanı, cahiliyye / İslam dışı bir hayat yaşayarak cahiliyye ölümü ile ölme tehlikesiyle başbaşa bırakmaktadır. Halbuki Allahu Teala Müslümanca yaşayıp ancak Müslüman'ca ölmeyi emretmektedir. Şöyle buyurmaktadır:

 

 

“Ey iman edenler! Allah’a yakışır şekilde takvalı olun. Allah’ın emirlerine titizlikle bağlanın. Ve ancak müslümanlar olarak ölün!” (Ali İmran: 102)

 

“Yoksa onlar cahiliye/İslam dışı hüküm mü/yönetim mi ar‎yorlar? İyi anlayan bir topluma göِre, hüküm bakımından Allah'tan daha güzel kim vardı‎r?” (Maide: 50)

 

Resulullah Sallalahu Aleyhi Vesellem de şöyle buyurmaktadır:

 

“Kim boynunda bir biat olmadan ölürse cahiliyye ölümü üzere ölür.”(Müslim, 3441)

 

“Emirinden hoşlanmadığı bir şey gören kimse ona sabretsin. Zira bir karış dahi olsa sultadan (Halife’nin otoritesinden ) dışarı çıkan hiç bir kişi yoktur ki öldüğünde cahiliye ölümü ile ölmemiş olsun.” (Müslim, 3439)

 

 

Bu ayet ve hadislere göre İslâm’ı hakim kılacak ve emanı sağlayacak olan hilâfet devleti ve halife yok ise yaşam cahiliyye yaşamı olmaktadır. Ölüm de cahiliyye ölümü olma riski taşımaktadır. Çünkü “boynunda biat olması”; Hilâfet Devletinin ve halifenin varlığını ifade eder.

 

Şu halde hayatı kirleten, karartan ve kokutan ve hayatı cahiliyye hayatı kılan Laik ********* Cumhuriyeti devletini ortadan kaldırıp, arınmış, aydınlık, izzetli ve onurlu bir hayat olan İslâmî hayatı tekrar başlatacak olan, böylelikle *********’yi tekrar Darülislam/İslâm ülkesine dönüştürecek olan Raşidi Hilâfet Devletini tekrar kurmak için çalışmak bütün Müslümanlar üzerine özellikle de *********’deki Müslümanlar üzerine en öncelikli, acil farzdır.

 

Böylelikle ancak Müslümanlar küfür devletlerinin zilletinden, pisliğinden, sıkıntılı yaşamından ve cahiliyye ölümü ile ölme riskinden kurtulup Allah’ın vaad ettiği izzetli, onurlu, temiz, adaletli yaşama ve daha önemlisi Müslümanca ölerek Ahiret Saadetine kavuşabilirler!... Yaşamlarından ve akibetlerinden emin olurlar. Ülkeler de küfrün pisliğinden temizlenerek darülİslama yani İslam ülkesine dönüşürler. İşte adalet, temiz, aydınlık, izzet dolu hayatın yolu budur.

 

 

“Ey inananlar! Size hayat verene sizi çağırdığı zaman, Allah ve Resûlüne uyun.Ve bilin ki, Allah kiş‏i ile onun kalbi aras‎na girer ve siz mutlaka onun huzurunda toplanacaksını‎z. (Enfal: 24)

 

 

 

 

 

Ahmed Kılıçislam

22-04-2005

Yoruma sekme
Diğer sitelerde paylaş

  • 1 ay sonra...

Ne deyim Berlinli arkadas sana....

 

Kaptirmissin gidiyor.. Türkiye de, Türkiye. :D

 

ayrica dikkat et Türkiye kadar bir tas düsebilir yakinda sizin gibi düsünenlerin basina. Siz hic gazete okumuyorsunuz anlasilan.

 

Aslinda sana bunlari yazdiran sitenin demokratik görüsünden aramizdasin biliyorsun. Eger bböyle bir siteyi sizler kurmus olsaydiniz ben ve bazi diger arkadaslrin yaorumlarini siteye sokmadan siler, bizleri de siteden kapi disari ederdiniz :D

 

Iste sizin demokrasiden anladiginiz.

 

Aslinda sizin yazdiklariniza karsi yorumlarimiz, sizin yola girmenizi asla gütmüyor. siteye giren, Beyinleri tertemiz anadolu insanlarinin kafalarini karistirmayin diye yaziyouz.

 

Bunu da anlamis olmanizi isterim.

Yoruma sekme
Diğer sitelerde paylaş

Katılın Görüşlerinizi Paylaşın

Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.

Misafir
Maalesef göndermek istediğiniz içerik izin vermediğimiz terimler içeriyor. Aşağıda belirginleştirdiğimiz terimleri lütfen tekrar düzenleyerek gönderiniz.
Bu başlığa cevap yaz

×   Zengin metin olarak yapıştırıldı..   Onun yerine sade metin olarak yapıştır

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Önceki içeriğiniz geri getirildi..   Editörü temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.