Φ LeylaM Gönderi tarihi: 22 Nisan , 2007 Gönderi tarihi: 22 Nisan , 2007 Gün gelecek bu hüzün beni öldürecek Gün gelecek ölümümün sebebini bir hüzün bilecek Bütün İstanbul emniyeti seferber Aranmayan sorulmayan kalmayacak Zanlılar çok ama kanıt yok Tüm eski aşklarım sorgulanacak birer birer Annem çok ağlayacak ardımdan Niye sıradan bir ölümüm olmadı ki sanki Hani yani kanserden yada belki ecelden Zaten o hep müdür olmamı isterdi Gün gelecek bu hüzün beni öldürecek Ölümümün sebebini bir tek kendisi bilecek Hani o çok sevdiğim Yüreği mi yaralayan Beni terk eden sevgilim var ya O da gelir mi ki cenazeme Ağlar mı ki ardımdan Neyse şimdi bir cinayet var çözülecek Alıntı
Φ Senyour Gönderi tarihi: 23 Nisan , 2007 Gönderi tarihi: 23 Nisan , 2007 Okulun bacaları ay lele lelele vay lelele ders verir hocaları ay lele lelele vay lelele kim yarimi sorarsa ay lele lelele vay lelele odur birincileri uy amman can kurban kim yarimi sorarsa ay lele lelele vay lelele odur birincileri uy amman can kurban... hoca gelir mektebe ay lele lelele vay lelele mendili var ipekten uy amman can kurban gel seni alıp kacım ay lele lelele vay lelele kurtulalım bu dertten uy amman can kurban Alıntı
Φ LaWaSh Gönderi tarihi: 23 Nisan , 2007 Gönderi tarihi: 23 Nisan , 2007 Ben bir zaman kaybıyım, beni boşver hocam! Düşlerimden geçenleri kitaplarda bulamicam Hangi deniz nereye dökülüyor bana ne Ben içimde boğulurken Hala aşkın olduğu bir yer varsa söyle; dokunulmazsam ölücem Şu hayat bilgisi ne ağır dersmiş hocam Düşündüm, kararlıyım; Ben adam olamicam! Madem her şey basit bi formül Mutluluğu söylesin kimya! Benim kimyam feci halde bozuldu; Anlamsız geliyo bana dünya Kendimi kendimden çıkartsam sıfır kalmaz Bu matematik bizi kandırıyor hocam Elde var sorular... gözyaşları... boş umutlar Hesaplar tutmaz Tutmaz hocam! Alıntı
Φ egzorsist Gönderi tarihi: 23 Nisan , 2007 Gönderi tarihi: 23 Nisan , 2007 hergünüm gamlı geçer şu feleğin elinden... Alıntı
Φ sEn EsTiKçE bEn TiTrErİm... Gönderi tarihi: 24 Nisan , 2007 Gönderi tarihi: 24 Nisan , 2007 güz yaprakları düştü gazeller oldu bulut indi yeryüzüne sevdalı oldu bir avuntu biraz keder böyle bize neler oldu bu ayrılık bir de hasret çekilmez oldu ay karanlık hep karanlık yüzün bize döner oldu bir ihtimal daha vardı felaket oldu gitme gitme gitme kal bu şehirde gitme gitme gitme yazık olur bize geceler kör dilsiz sanki konuşmaz oldu hüzünler koyduk üstüste ayrılık oldu bir avuntu biraz keder böyle bize neler oldu bu ayrılık bir de hasret çekilmez oldu ay karanlık hep karanlık yüzün bize döner oldu bir ihtimal daha vardı felaket oldu gitme gitme gitme kal bu şehirde gitme gitme gitme yazık olur bize Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 25 Nisan , 2007 Gönderi tarihi: 25 Nisan , 2007 Ferhat Göçeri tanıyan varmı yaww, bu kadar hoş bir ses ve bu zamanda bu kadar duygulu şarkılar, Unut dediğin kolay değil sorma Sanırım aldandım yıllar sonra Yalan ölürüm inanmam buna Bulurum dedin benden sonra Kaç yıl gerek bana dönmen için? Kavruldu kalmadı yandı içim İnan bana canım sen de özleyeceksin! Hoşçakal aşkların en güzeli Kavuşur elim sana günün birinde Sarılıverir beline dokunur tenim sana yeniden Hangi gün taşınır dönerim Bilinmez boş kalacak yüreğim Söz verdim sana ölene kadar AYRILMAM! Alıntı
Φ egzorsist Gönderi tarihi: 25 Nisan , 2007 Gönderi tarihi: 25 Nisan , 2007 Bir yabanci gibi durma karsimda Hani sevdigindim bildinmi beni Erirdi yüregim bir bakisinla Tutup bir kalemde sildinmi beni Unuttu dediler senin ismini Unuttu diyorlar senin sesini Atesler icine atip resmimi Yaktinmi sevgilim yaktinmi beni Nasil inanirim sevmedigine Nasil inanirim gidecegine Eller koyupta benim yerime Yaktinmi sevgilim yaktinmi beni Kacayim diyorum alip basimi Kimseler görmesin göz yaslarimi Neyapayim sensiz yarinlarimi Vefasiz sevgilim sildinmi beni Hayirsiz sevgilim, zalim sevgilim Yaktinmi beni, yaktinmi beni Alıntı
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 27 Nisan , 2007 Gönderi tarihi: 27 Nisan , 2007 Dünyaya bir daha gelsem sevgilim Arar bulurum yine seni severim Cenneti değişmem saçını teline Ömrümün yettiği kadar seni severim... Alıntı
Φ MINEU Gönderi tarihi: 27 Nisan , 2007 Gönderi tarihi: 27 Nisan , 2007 bin bam bom çok şükür dostlar benimde artık bir sevdiğim var hırsından çatlasın düşmanlar artık benimde bir sevdiğim var Alıntı
Φ delifırtına Gönderi tarihi: 27 Nisan , 2007 Gönderi tarihi: 27 Nisan , 2007 Gemilerde Talim Var Bahriyeli Yarim Var O Da Gitti Sefere Ne Talihsiz Başım Var ... Alıntı
Φ BlackCADY Gönderi tarihi: 27 Nisan , 2007 Gönderi tarihi: 27 Nisan , 2007 Ferhat Göçeri tanıyan varmı yaww, bu kadar hoş bir ses ve bu zamanda bu kadar duygulu şarkılar, Unut dediğin kolay değil sorma Sanırım aldandım yıllar sonra Yalan ölürüm inanmam buna Bulurum dedin benden sonra Kaç yıl gerek bana dönmen için? Kavruldu kalmadı yandı içim İnan bana canım sen de özleyeceksin! Hoşçakal aşkların en güzeli Kavuşur elim sana günün birinde Sarılıverir beline dokunur tenim sana yeniden Hangi gün taşınır dönerim Bilinmez boş kalacak yüreğim Söz verdim sana ölene kadar AYRILMAM! Alıntı
Φ delifırtına Gönderi tarihi: 27 Nisan , 2007 Gönderi tarihi: 27 Nisan , 2007 Şarkı Söylemek Lazım Hayat zorlaşınca Çıkmaz sokaklarda soluksuz kalınca Azalınca manadan Seyyar sevdalarda parçalanınca Dil yetmeyince Göz görmeyince gönül hissetmeyince Kırılınca camdan kalp Dönüp yalnızlığa kilitlenince O zaman şarkı söylemek lazım avaz avaz O zaman şarkı söylemeli çığlık çığlığa O zaman yüreğin yükü hafifler belki biraz O zaman şarkı söylemek lazım avaz avaz Dert bitmeyince Bildiğin çektiğine yetmeyince Düşmanın da kendini yakalayınca Bi daha kin gütmeyince Dil yetmeyince Göz görmeyince gönül hissetmeyince Kırılınca camdan kalp Dönüp yalnızlığa kilitlenince O zaman şarkı söylemek lazım avaz avaz O zaman şarkı söylemeli çığlık çığlığa O zaman yüreğin yükü hafifler belki biraz O zaman şarkı söylemek lazım avaz avaz Alıntı
Φ KesKiNkAleM Gönderi tarihi: 27 Nisan , 2007 Gönderi tarihi: 27 Nisan , 2007 Bir gün dönüp bakınca düşler İçmiş olursa yudum yudum yıllarını Ağla, ağla Firuze ağla Anlat bir zaman ne dayanılmaz Güzellikte olduğunu Kıskanır rengini Baharda yeşiller Sevda büyüsü gibisin sen Firuze Sen nazlı bir çiçek Bir orman kuytusu Üzüm buğusu gibisin sen Firuze... Duru bir su gibi Bazen volkan gibi Bazen bir deli rüzgâr gibi Gözlerinde telaş Yıllar sence yavaş Acelen ne bekle Firuze... Acılı bir bakış yerleşirse eğer Kirpiğinin ucundan gözbebeğine Herşeyin bedeli var Güzelliğinin de Bir gün gelir ödenir Öde Firuze... Alıntı
Φ delifırtına Gönderi tarihi: 27 Nisan , 2007 Gönderi tarihi: 27 Nisan , 2007 söyle kaç yaşındasın dertlerin başındasın istisnasız her an geçmişi özlüyorsan bilmem kaç yaşındasın gözleri yaşlardasın istisnasız her an yarını düşlüyorsan yolculuk nereye neler uğruna ölmeye dört yalnızlıkla bir doğruyu götürmeye hadi durma ağla,ağla yaşlar kurur zamanla,ağla böyle kahpedir dünya son bulur kollarında hadi durma ağla,ağla yüzünü ıslatmasan da ağla belki hepsi bir ruya son bulur kollarında söyle kaç yaşındasın herkes kadar yalnız mısın ? ince ince titremen soğuktan mı sanırsın ? bilmem kaç yaşındasın herşeyin farkındasın acılar biriktirip damla damla harcarsın yolculuk nereye kimler uğruna ölmeye dört yalnızlıkla bir doğruyu götürmeye hadi durma ağla,ağla yaşlar kurur zamanla,ağla böyle kahpedir dünya son bulur kollarında hadi durma ağla,ağla yüzünü ıslatmasan da ağla belki hepsi bir ruya son bulur kollarında Alıntı
Φ KesKiNkAleM Gönderi tarihi: 27 Nisan , 2007 Gönderi tarihi: 27 Nisan , 2007 İLK GÜN GİBİ Gitsen de olur, söylemem Söylemem tek bir kelime Ağlarım yaşlarsa akar Damla damla yüreğime Kim severdi seni benim gibi böyle Kim tapardı sana Tanrı gibi böyle Kim seni kendinden iyi tanırdı Elini vicdanında koy da söyle İlk gün gibi, ilk gün gibi İlk gün gibi seni severim İlk gün gibi, ilk gün gibi İlk gün gibi seni beklerim İlk gün gibi, ilk gün gibi İlk gün gibi seni özlerim İlk gün gibi, ilk gün gibi İlk günü gibi sana ihtiyacım var benim Tutsan da olur ellerimi Tutmasan da, şart değil dokunmak Doyumsuz olan o sıcaklığı Kendi içinde yaşamak Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 28 Nisan , 2007 Gönderi tarihi: 28 Nisan , 2007 Yeditepe dar gelir sen gittin gideli yüzüm gülmez oldu, hadi dön geri karasevdalandığım, hasretinle yandığım can beni terk etmeden, yetiş cennet saydığım gönül yarası bu, ilacı yoktur, senden gayrı dilberim... Yeditepe dar gelir sen gittin gideli yüzüm gülmez oldu, hadi dön geri Alıntı
Misafir kleo Gönderi tarihi: 28 Nisan , 2007 Gönderi tarihi: 28 Nisan , 2007 geri dönemem Kırılır elbet gururun, Kibirin yersiz Unutur gider yarım aklın Dikkatin aciz Okunur yüzünden her şey, Niyetin bariz Böyle yavrum aniden Kalınır bensiz Geri dönemem, geri dönemem Bir kere döndüm, bir daha dönmem Geri dönemem, geri dönemem Bir kere öldüm, bir daha ölmem Ayıp olur önceki aşklarına Yapma ağlama, Yazık oluyor düşme tuzaklarıma Yapma ağlama, Zaman alıyor öğrenmen belli Küpe olurum belki kulaklarına C.Erçetin Alıntı
Φ Senyour Gönderi tarihi: 28 Nisan , 2007 Gönderi tarihi: 28 Nisan , 2007 Soytarılık etmeden guldurebilmek seni ekmek calmadan doydurabilmek ve haksızlık etmeden dogan gunese butun aydınlıkları icine sözebilmek gibi multeci isteklerim oldu ara sıra biliyorsun şimdi iyi niyetlerimi bir bir yargılayıp asıyorum bu son olsun bu son olsun .... Alıntı
Misafir taurusmutis Gönderi tarihi: 28 Nisan , 2007 Gönderi tarihi: 28 Nisan , 2007 Neler yaşadım şu kısa hayatımda, Sen benim tek hatıramsın… Hiçbir zaman doymadım sana, Doyamam… Bin yıl daha yaşasam da, Günlerden sen, Aylardan sen, Yıllar zaten sensin.. Nasıl ayrılacağız biz seninle? Ömrüm bin yıl olsa da, doyamam sana.. Ellerin ellerimde olsun daima, Beni sen uğurla son yolculuğuma... En kırmızısından bir karanfil olsun, Aç perdeleri kalbim ışıkla dolsun, Gözlerim gözlerinin içinde kalsın, Lütfen... Söyle karanlığa, söyle şarkımızı, Ben hiç kıyamam gözyaşlarına, Melekler ağlar mı hiç bebeğim?.. Yasla başını, yasla göğsüme, Lütfen, lütfen.. Yolumuz ayrılmadan, Günlerimiz dolmadan, Kader bizi ayırmadan Sarıl biriciğim… Öyle hüzünlü bakma kar tanesi, Bu defa götüremem yanımda seni.. Aklım sende kalır sakın ha ağlama, İyi geceler der gibi uğurla beni... En kırmızısından bir karanfil olsun, Aç perdeleri kalbim ışıkla dolsun, Gözlerim gözlerinin içinde kalsın, Lütfen... Söyle karanlığa, söyle şarkımızı, Ben hiç kıyamam gözyaşlarına, Melekler ağlar mı hiç bebeğim?.. Yasla başını, yasla göğsüme, Lütfen, lütfen.. Yolumuz ayrılmadan, Günlerimiz dolmadan, Kader bizi ayırmadan Sarıl biriciğim… Bütün kelimeler yetersiz şu anda, Ve söylenecek ne çok şey var aslında.. Bir tek seni sevdiğimi bilmen yeter, Lütfen.. Alıntı
Φ Senyour Gönderi tarihi: 29 Nisan , 2007 Gönderi tarihi: 29 Nisan , 2007 Bindik Bir Alamete... Bindik bir alamete Gideoz kıyamete Yol dediğin yol gibi Ulaşmalı bir yere Biz dön baba dönelim Geliyoz aynı yere Bu döngü kısır döngü Başı varda sonu yok Dönüyom dönemiyom Sonunda bir çıkış yok Yerel ve genel seçim Seçin bakalım seçin Ki dön baba dönelim Aynı yere gelelim Çete çeteye çatmış Çete çete içinde Battık buruna kadar Cafer getir peçete Nush ile uslanmam ben Etmeli beni tekdir Tekdirden anlamazsam Artık hakkım kötektir Eskiden adam gibi Oturur meze yerdik Şimdi meze yer gibi Oturup adam yiyoz garii O zaman siz buna Müstehaksınız len! Alıntı
Φ sEn EsTiKçE bEn TiTrErİm... Gönderi tarihi: 30 Nisan , 2007 Gönderi tarihi: 30 Nisan , 2007 Öyle ağırım ki kendime Sen benden gittin gideli Tenim küs olmuş tenime Sen benden gittin gideli Öyle bıkmışım ki kendimden Kurudum düştüm dalımdan Sanki ruhum çıktı canımdan Sen benden gittin gideli Bir cefam var idi bin oldu Aktı gözüm yaşı sel oldu Yaz baharım döndü kış oldu Sen benden gittin gideli Alıntı
Misafir FISILTI Gönderi tarihi: 1 Mayıs , 2007 Gönderi tarihi: 1 Mayıs , 2007 Hani, her aciya, Her goz yasina, Dayanirdik... Nasil el olduk... Hani yar gecelere, Hasret esince.. Sarilirdik anilara... Nasil! Nasil! Nasil...! Son bulduk... Isyan olur, her dogan gun. Sensizlige uyanirim. Senden bana son kalan.. Kara bir yas aglatan... Nasil sevmisim anladim... Sebebim Sensin yar. Bunu boyle bil, Boyle bil... Alıntı
Misafir RA_dya Gönderi tarihi: 3 Mayıs , 2007 Gönderi tarihi: 3 Mayıs , 2007 MASUM DEĞİLİZ Kan ter içinde uykularından uyanıyorsan eğer Her gece Yalnızlık sevgili gibi boylu boyunca uzanıyorsa koynuna Olur olmaz yere ıslanıyorsa kirpiklerin artık Herşeye Anneni daha sık anımsıyorsan hatta anlıyorsan Kalbini bir mektup gibi buruşturulup fırlatılmış Kendini kimsesiz ve erken unutulmuş hissediyorsan İçindeki çocuğa sarıl sana insanı anlatır Eller günahkar Diller günahkar Bir çağ yangını bu bütün Dünya günahkar Masum değiliz hiç birimiz Alıntı
Φ ERBAY Gönderi tarihi: 3 Mayıs , 2007 Gönderi tarihi: 3 Mayıs , 2007 Sevgilim Yeşil eriğim benim Ben içine hapsolmuş çekirdeğinim senin Hapiste günler ağır geçer diyorlar Olsun be, ben vazgeçtim hürriyetimden Yeter ki yetim bir çocuk gibi bırakma yüreğimi,Zira sensiz bu can bir yüktür yüreğime,Kaldır öpülesi alnını ve bak bana Gördün mü gülüm bir tek gözlerim değişmedi yine Bir tek gözlerim.... Açılır açılır gözleri gülümün İçlerinde yeşil çam ağaçları Uyanışların en tazeleri Odamızdan geçer gülüm seninle Feriğim fidanım feryadım Hey benim zizil parmak Memleket gözlüm Feriğim fidanım feryadım Hey benim zizil parmak Memleket gözlüm Geceleri hep peşinden koşar Göğsüme takıp yönümü bulduğum Kalp verdin onur verdin Yetmezmi deli fişeğim Feriğim fidanım feryadım Hey benim zizil parmak Memleket gözlüm Feriğim fidanım feryadım Hey benim zizil parmak Memleket gözlüm Benim en büyük kudretim,Senin sahiden şehrimde olduğunu bilmek,Hatta şu an ıslak şehrimde geceliğinle balkondasın,Bende dokunmaya çalışıyorum ince parmaklı ellerine,Kaldır öpülesi alnını ve bak bana göz değil kararan, Yüzümde ışığından ayrılmanın kederi Birazda işte geldik gidiyoruzun hüznü var Ama gördün mü gülüm Bir tek gözlerim değişmedi yine bir tek gözlerim.... Alıntı
Φ Senyour Gönderi tarihi: 3 Mayıs , 2007 Gönderi tarihi: 3 Mayıs , 2007 Ne sevenim var Ne de soranım Öyle yalnızım ki Çilesiz günüm yok Dert ararsan çok Öyle dertliyim ki Bana kaderimin bir oyunu mu bu Aldı sevdiğimi verdi zulümü Dünyaya doymadan göçüp gideceğim Yoksa yaşamanın kanunu mu bu Bıktım artık yaşamaktan Çekmekle biter mi bu hayat yolu Bu yalnızlık bu dert Bekleyeceğim bekleyeceğim Geri dönmese bile Alıştım kaderin zulmüne artık Bana gülmese bile ........ Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.