Φ sardunyam Gönderi tarihi: 13 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 13 Şubat , 2007 nasıl da kandım aşkınla yandım ne var ki aldandım o çılgın aşktan o heyecandan kaçılmıyor sandım ne söylesen boş inanmam artık yalan dolanlarına sen istesende tahammülüm yok bu dinmeyen acıya ha 3 gün önce ha 5 gün sonra yeter bitsin bu cefa satıp savursan, kasıp kavursan değil hiç umurumda vurupta kırsan yakıpta yıksan kime kalmış bu dünya.... çok istemiştim döner demiştim yolunu gözlemiştim sabah ve akşam gece ve gündüz rüyamda beklemiştim birazcık insaf olaydı sende kıyarmıydın canıma günün birinde pişman olursun elbet yaptıklarına... Alıntı
Φ diloş Gönderi tarihi: 13 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 13 Şubat , 2007 sevenin halinden sevenler anlar gel gör şu halimi bir teselli ver aramızda başka biri var ise tertemiz aşkımı bana geri ver ben zaten her acının tiryakisi olmuşum ömür boyu bitmeyen derdinden yorulmuşum gülemem..sevgilim.. ben sensiz aaaaaaaaaaaah yaşayamam... Orhan baba'dan bir klasik...valla sabah duydum bi yerde...o vakit bu vakittir dilimde...gülmeyin..dooru söylüyorum demincek bi arkadaşım..sen ve bu şarkı...ne tuhaf bir çelişki dedi...çelişki bunun neresinde? gülemem... dırınınınım Alıntı
Φ siyahx Gönderi tarihi: 13 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 13 Şubat , 2007 sevenin halindensevenler anlar gel gör şu halimi bir teselli ver aramızda başka biri var ise tertemiz aşkımı bana geri ver ben zaten her acının tiryakisi olmuşum ömür boyu bitmeyen derdinden yorulmuşum gülemem..sevgilim.. ben sensiz aaaaaaaaaaaah yaşayamam... Orhan baba'dan bir klasik...valla sabah duydum bi yerde...o vakit bu vakittir dilimde...gülmeyin..dooru söylüyorum demincek bi arkadaşım..sen ve bu şarkı...ne tuhaf bir çelişki dedi...çelişki bunun neresinde? gülemem... dırınınınım Aklına gele gele bu nakaratmı geldi Alıntı
Φ diloş Gönderi tarihi: 13 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 13 Şubat , 2007 Aklına gele gele bu nakaratmı geldi beğenemedin mi?. ..birde şu var; hatasız kul olmaz.. hatamla sev beni... Alıntı
Φ ERBAY Gönderi tarihi: 14 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 14 Şubat , 2007 in dereye dereye kız haböyle nereye kapisundan geçerken çikayi pencereye... yemin ederum yemin sevdum seni yasemin sen beni sevduğune nasi olayim emin.... Alıntı
Φ jeune Gönderi tarihi: 14 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 14 Şubat , 2007 atıldık kavgaya yuruyoruz en onde devrım bayragımız ellerımızde coskun sel gıbı yıkıyoruz setlerı akıyor akıyor akıyoruz bız Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 14 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 14 Şubat , 2007 uzaklara kaçıversek seninle biz birgün elbet göze gelir bu sevgimiz bir şarkısın sen, ömür boyu sürecek dudaklarımdan yıllarca düşmeyecek... şuan bunu dinlemekteyim... Alıntı
Φ ERBAY Gönderi tarihi: 14 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 14 Şubat , 2007 seeeeeeeeeeen gidince soğuyor yatak gece uzuyooooooooooor sensiz geçeeeeeeeen geceeeleeeeer beni ihtiyar ediyoooooorrr hani gitmesen diyorum hani gitmesen diyorum.....ne güzel söylüyo yıldız abla yaaaa.... Alıntı
Φ AyBaLa Gönderi tarihi: 14 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 14 Şubat , 2007 Bittim gözün aydın bittim helal olsun Uğrunda harcadığım yıllar haram olsun Kalbimi kapatmışım sen gibilere Sen de kendin gibi bir şerefsize aç Alıntı
Φ KesKiNkAleM Gönderi tarihi: 19 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 19 Şubat , 2007 Tanrıya yalvarmıştım Yıllar önce yıllar önce Dedim ki onu alma yanına Benden önce benden önce Küçük bir şans daha istiyorum Bunu bütün kalbimle diliyorum Acı veriyor yeni baştan sevmesi Bir gün benle bir gün ayrı geçmesi Acı veriyor yeni baştan sevmesi Yıllar sonra aşka küskün dönmesi Tanrıya yalvarmıştım Yıllar önce yıllar önce Dedim ki onu alma yanına Benden önce benden önce Küçük bir şans daha istiyorum Bunu bütün kalbimle diliyorum Alıntı
Φ baharrr Gönderi tarihi: 19 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 19 Şubat , 2007 Yar, senin hediyen Bir gönül ağrısı Ah, ölüm olmalı Yok, aşk değil adı Aşk bizi terk etti Ah, ne gelir elden? Dertli bağrımda camdan bir kalp var. Artık dönsen de Geçmez ki bu kırıklar Sen gittin, Yastığımda kokun misafir kaldı. Gözlerimden haylaz yağmurlar yağdı. Ayrılık mı, sen mi, yoksa sevda mı, Hangisi sebebim olur? funda arar Alıntı
Φ *NATALIA* Gönderi tarihi: 19 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 19 Şubat , 2007 Gel gel canım hadi gel gel, ver ver bana o temiz sevgini Gel gel canım hadi gel gel, ver ver bana o temiz sevgini Gel gel canım hadi gel gel, hazırım seni sevmeyi Gel gel canım hadi gel gel, hak ettim seni sevmeyi Alıntı
Φ ERBAY Gönderi tarihi: 19 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 19 Şubat , 2007 dane dane benleri var yuzundeeee yuzundee yuzundeee can alıcı bakışları gozündeee gozündeee gozünde.... Alıntı
Φ jeune Gönderi tarihi: 19 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 19 Şubat , 2007 sımdı gozlerıme aglamayı ogrettım kı bu yaslar utangac boynunun kolyesı olsun buda benım sana ayrılırken hedıyem olsun Alıntı
Φ yumote Gönderi tarihi: 19 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 19 Şubat , 2007 fear of the dark fear of the dark i have a fobia that someone is always there i am the woman who walks alone and when im walking in the dark road..... little anxious when its dark Alıntı
Φ baharrr Gönderi tarihi: 20 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 20 Şubat , 2007 yalnızlık alır götürür koy benı yazık bana eller böyledır hep ayırır karışıp sevdalara... Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 20 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 20 Şubat , 2007 Ayna gibi karşılıklı çoğalıp giden Kimi zaman habersizce elimden tutan Gölge gibi adım adım peşimden koşan İnandığım alıştığım paylaştığım sen vardın Sevindiğim aldandığım avunduğum sen vardın Yalanımı söylemeden gözümden bilen Düşeceğim tuzakları önceden gören Yalnızlığın ortasında yanımda duran Oysa,şimdi Kalbindeki ateşi Söndür öldür Unut gitsin diyorsun O kadar kolay olsa Unuturdum biliyorsun fikret kızılok Alıntı
Φ kralx Gönderi tarihi: 20 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 20 Şubat , 2007 Aşk benim dert benim hasret benimdir Al toprak al, Leyla senindir Birgün buluşuruz mevlam kerimdir Beklemek ibadet kalmak zulumdür Beklemek ibadet gitmek ölümdür (alıntı) Alıntı
Φ *NATALIA* Gönderi tarihi: 20 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 20 Şubat , 2007 Sana doğru tüm denizler Sana doğru yıldızlar Ay da sen, güneş de sen Heryerde her şeyde sen Alıntı
Misafir RA_dya Gönderi tarihi: 20 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 20 Şubat , 2007 Anlamazmı yüreğin Söyle maksadını Sözlerinde teselli olsun Kalbimde aşkın var Rüzgarda kokun var Çağırsam gelirmisin Neredesin heves değilsin Tüm ışıkları söndür öyle gel Kimse görmesin seni Hatıran yetmez bana sevgilim Su olsam sensiz akmam ki...Yıldız Tilbe Alıntı
Φ egzorsist Gönderi tarihi: 20 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 20 Şubat , 2007 O çaldığın nedir kemancı Ritim acı, ahenk acı, söz acı Bir ayrılık bir firak vardır özünde Senide mi terk ettiler canım kemancı Hangi derten düştük biz bu meyhaneye Dertlrimiz bir mi yoksa kemancı Dağlar dayanmaz senin dertlerine Sen nasıl dayandın söyle kemancı Bırak şu kemanı gel bir kadeh at Gidenler bir daha dönmez kemancı Bak sen kemana ben rakıya düştüm Biz neyi bekleriz bilmem kemancı Gelsen kemanı ben de şişeye Birlikte vuralım canım kemancı Elveda diyelim bu meyhaneye Çıkıp gidelim artık kemancı Alıntı
Φ ERBAY Gönderi tarihi: 20 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 20 Şubat , 2007 seni benden ne bu şehir ayırır nede ecel...yüreğimi en fazla dil yarası acıtır....bu sevdaya hangi yaban eller gelir uzanır..kendine iyi bak sana bişey olmasın... Alıntı
Φ sEn EsTiKçE bEn TiTrErİm... Gönderi tarihi: 20 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 20 Şubat , 2007 Belki bir gün özlersin ... Başka adamlarla Başka şehirlerde yürürken . Okuduğun ilk roman Sevdiğin ilk adam Yasal acılarından Hatta yalnızlıktan Belki dolar gözlerin . Başka adamlara Başka şehirlerde Belli etmezsin ... Belki bir gün özlersin ... Sil gözünün yalnızlıklarını ... O an fısılda duvarlara adımı . Bin bıçak var sırtımda , Biniyle de adaşsın Herbiri hayran sana ... Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 21 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 21 Şubat , 2007 suçum neyse cezamı ver çekeyim bir ömür de yollarında öleyim katip olda ben boynumu bükeyim kaldır aramızdan bu dargınlığı bileyim bileyim ben sebebini bileyim hakim olda savcı olda ben cezamı çekeyim Alıntı
Φ kaan_bebeto Gönderi tarihi: 21 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 21 Şubat , 2007 Senin kanadın olmak isterdim Ben olmadan uçma diye Senin baharın olmak isterdim Ben olmadan açma diye Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.